ببینید فلاشهای امروزی نیکون که با دوربینهای جدید همخوانی دارند دارای ولتاژ تریگر حدود 5 ولت هستند.دیگه خودتون حسابش را بکنید....با توجه به آنکه مواردی در رابطه با صدمه دیدن دوریینها در اثر استفاده از فلاشهای قدیمی (با ولتاژ تریگر بالا ) وجود داشته لذا همیشه جانب احتیاط را بایستی رعایت کرد.
سلام.من يه فلاش براي D90ميخوام برا عكسهاي داخل باغ ميخوام.لطفا راهنمايي كنيد
سلام به اساتید. چند وقتیه که دوربین رو عوض کردم و یه d90 خریدم. توی شب با لنز 50 میلیمتری کم و بیش با زیاد کردن ایزو میشه عکس خوب گرفت اما با 18-105 عملا هر عکسی میگیرم مفت نمیارزه. به فکر خرید فلش افتادم اما متاسفانه فرومهای فلش ها خیلی در همن و پستها گاها خیلی قدیمی. تنها فلشی که با توجه به بودجم تو سایتا زیاد به چشمم خورده نیسین 866 بوده اما بعضی جاها ازش بد میشنوم. با 700 800 تومن فلش خوب چی میشه خرید؟ من عکاسی رو فقط به عنوان تفریح انجام میدم و هزینه بیشتر از این برام به صرفه نیست
سلام.
لنز 18-105 واقعا لنز ارزشمندیه اگه بتونید از لرزشگیرش بهره کافی رو ببرید.
در مورد فلاش عرض کنم که با توجه به بودجه تون اگه بتونید sb-600 دسته دوم پیدا کنید بهترین انتخابه.البته کمی نیاز به صبر داره.اگر تهران بودید میگفتم حتما برید ناصر خسرو سر بزنید.حدود 600 تا 650 تومن قیمت خیلی تمیزش است.
اگر صبر در کار نیست و به یک سری موارد مثل : ویز ویز دائم فلاش یا کیف بی کیفیت یا خطای نورسنجی(رندوم) یا کیفیت ساخت پایین تر یا ... خیلی براتون مهم نیست همون 866ii میتونه بهترین انتخاب باشه.
موفق باشید
راستش لنز من یه بار تعمیر رفته و نمیدونم الان لرزشگیرش درست عمل میکنه یا نه! نمیدونم چرا تاحالا هم به زهنم نرسیده بود یبار خاموش کنم چک کنم! :D تهران نیستم اما خب زیاد سر میزنم تهران. جای خاصی تو ناصر خسرو هست که دسته 2 بفروشن این چیزارو؟ چون اونسری تا یه جاهایی گشتم اما زیاد دسته دو به چشمم نخورد!
یه سوال دیگه. این فلاشی که فرمودین یه نگاه مختصر به مشخصاتش کردم. زومش بصورت اتومات عمل میکنه یا دستیه؟ یعنی با زوم کردن خود لنز فلاش هم زوم میکنه؟
ویرایش توسط شهاب سیّافی : Thursday 20 June 2013 در ساعت 10:18