سلام
اگه فرض کنیم که من برای عکاسی های با فلاش به دو تا فلاش نیاز دارم، یکی اصلی، یکی فرعی، اصلی رو SB900 نیکون در نظر بگیریم و بخوام در آینده تهیه کنم و با بودجه الانم بخوام فلاش دوم رو انتخاب کنم، چه فلاشی پیشنهاد میکنین ؟
بین سیگما سوپر 530 و نیسین Di866 کدوم بهتره ؟ آیا این ها با دوربین D7000 نیکون همخوانی دارن ... ؟
با تشکر :)
لطفاً از وبلاگ من دیدن فرمایید و نظرات ارزشمندتون رو در مورد عکس هام بیان کنید : http://h1300.blogfa.com/
دوربین من : Canon Ixus 100 is شروع عکاسی : فروردین 89
به نظر من یه فلاش sb600 یا اگه کمتر میخوای پول بدی سری های قدیمی تر مثل sb-26 ولی فتوسل حتما داشته باشه وسراغ برندهای دیگه نرید وفعلا کارتون رو با این فلاش ها انجام بدین که وقتی 900 خریدین تجهیزاتتون تکمیل میشه
این کاری بود که من به توصیه دوستان فروم انجام دادم و خیلیم راضیم الان یه اس بی 600 و 26 و یه 900 هم گرفتم بالاخره که یه آتلیه پرتابل شد برام...
فلاش sb80 فتوسل داره که بتونه بعنوان فلاش دوم کارکنه؟
تاجایکه من میدونستم نداره ولی امروز یه فروشنده میگفت که داره؟
تا جایی که من میدونستم sb26 فقط تو سریهای قدیمی فتوسل داشت و sb80 رو مشکوکم روزبه جان هنوز ....
یک عدد نیسین di866 markii به علاوه یک عدد di622 markii با کامندر سرخود نیکون d7000 قابلیت استفاده دارند؟(نسبت قدرت فلاش ها از خود دوربین تنظیم شوند+TTL) اگر در آینده یک عدد دیگر قرار باشد اضافه شود چه پیشنهادی می شود که آن هم قابلیت تنظیم قدرت از روی دوربین داشته باشد؟ اصولا امکانش هست! یا اینکه فقط دو گروه فلاش را می توان جدا از هم مدیریت کرد؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
تو شکل زیر سنسورش مشخصه...بالای درب باتری :
تجربه عینیش رو هم اگه بخواید باید از محمدرضا میلانی ( mreza1001 ) عضو فعال انجمن فلاش بازان فروم بپرسی...