سلام
لطفا تفاوت های Sb700 و Sb 600 رو بگین
مرسی
من روی دوربین نیکون از فلاش yashica cs240 auto به جای SB 800 استفاده می کنم
این فلاش ساخت ژاپن و عملکرد خوبی داره
SB 800 هم همینجور بیکار مونده
مقایسه بین این دو فلاش +
درود
گذشته از اینکه Sb600 توقف تولید شده و آکبند به سختی ممکنه پیدا بشه
مهمترین چیزی که به Sb700 اضافه شده مود Su4 است که باعث میشه با دوربینهایی که سیستم CLS فلاش نیکون رو هم ندارن در نیکون مثل d5000 , D5100 و D3000 و D3100 و D5200 و D3200 حتی دوربینهای دیگر از برند های مختلف ، بتونید بصورت آفکمرا ( وایرلس ) بدون نیاز به تریگر فلاش ، استفاده کنید. البته در این حالت ، قدرت شلیک دیگر باید توسط شما از روی خود فلاش تعیین گردد. لازم به ذکر هست حساسیت گیرنده فلاش در مود Su4 تا 40 متر عنوان شده (من تا 45 متر در نور روز با دوربین 7d کنون هم تستش کردم جواب داده ) اما برد مود CLS نیکون 10 متر هست.
بقیه موارد خیلی جزئی هست:
اختلاف قدرت فلاش ( گاید نامبر ) اختلاف نامحسوسی دارد فرق بین 28 و 30 به نفع Sb600 هست
اینکه Sb700 میتونه Master باشه و Sb600 نمیتونه و Sb700 مثل Sb900 سنسور حرارتی داره که اگه
پشت هم شات بزنید و حرارت بالا بره آلارم میده و از کار میافته در حالی که Sb800 و Sb600 تا مرز زغال شدن کار میکنن!
البته واقعا نادر هست که این سنسور بکار بیاد چون در استفاده های عادی پیش نمیاد
در 2 دقیقه 50 بار شات بزنید تا بتونید به این حرارت برسید.
موفق باشید
700 زوم بیشتری داره 120 در مقابل 85 برای اس بی 600
خیلی ممنون از انوش و اون یکی دوستمون
فقط اگر این زوم رو هم یه توضیح کوتاه بدین ممنون میشم
درود
وقتی زومه فلاش روی 18mm باشه یعنی نور آن زاویه بازتری رو پوشش میده و پخش میشه اما برد زیادی نداره ، اما وقتی زوم میکنیم و مثلا روی 85mm قرار میگیره نورش برد بیشتری پیدا میکنه اما دیگه محدوده( زاویه ) وسیعی رو پوشش نمیده ، خیلی متمرکز تر نور میده .در عکس زیرSb700 رو میبینید که الان زومش روی 24mm هست:
nikon sb-700a.jpg
. این اختلاف زوم بین Sb600 و Sb700 هم پر رنگ نیست. چرا که این نور مستقیم فلاش کمتر مورد استفاده قرار میگیرد ، چون از مودیفایر ها استفاده میشه ( چتر ، سافت باکس...) تجیهزاتی برای نرم تر کردن نور.
دوستان فلاشهای metz رو روی نیکون تست کردن؟