سلام
یکی از دوستام ازم درخواست کرده که از مراسم عقدش که تقریبا خانوادگیه و در سالن هست عکاسی کنم تجهیزات من nikon D7100 + 18-105 + 50 F1.8 D هست که با توجه به به اینکه لنز 50 روی دوربین من میشه معادل 75 بعیده خیلی به کارم بیاد البته بهش توضیح دادم که من نهایت تلاشم رو میکنم ولی عکاس اتلیه و حرفه ای حتما کارش بهتره و انتظار بالایی از من نداشته باشه . بریم سر اصل مطلب این داستان عاملی شد برای تصمیم من جهت خریدن فلش که مدتها تو فکرش بودم و موقعیتش پیش نمی اومد بین نیکون 910 و 700 فکر کنم 700 برای من مناسب تر باشه حالا یه سوالاتی دارم توجه به اینکه با فلشی غیر از فلش دوربین تا به حال کار نکردم
1-دوربین 7100 فرستنده رادیویی فلش داره ؟ طی مطالعه ای که من کردم فلش ها هم میتونن Slave شن که با نور فلش سر خود دوربین بزنن و هم با امواجی که باید دقیقا روبروی هم قرار بگیرن با دوربیم مثل اینفرارد حالا سوالم اینه منظور از امکان کنترل وایرلس امواجی مثل امواج اکسس پوینت هست که نیاز به روبرو بودن و نبود مانه بین دوربین و فلش هست
2-با هزینه خرید 700 و حتی هزینه کمتر میشه از برندای متفرقه چیز مناسب تری پیداکرد ؟ البته کیفیت هم برام مهمه فلشی که میخرم مهمون چند صباحی نباشه برام که در این صورت امکانات کمتر و قیمت بالاتر 700 رو ترجیه میدم
3-بعدا میتونم با همین 700 + چتر + پایه + سافت باکس در حد خونگی تمرین و تجربه عکاسی اتلیه ای داشته باشم
4-با تجهیزات بالا میشه در سالن جهت عکاسی از مراسم عکس گرفت یا همون بانس کردن و دفیوزر های قابل نصب روی فلش جواب میده ؟
ممنون از توجه دوستان