سلام دوستان عزیز یکی از دوستام فلش یاشیکا مدل CS-240 را داره می خواد بفروشه قیمت هم 30 تومن بنظرتون می تونم بعنوان یک فلش غیر تی تی ال بروی 5 دی مارک 1 استفاده اش کنم کسی تجربه این فلاش را بروی دوربین های دیجیتال داره البته صفحه ها را خواندم اما دسترسی به فلش ندارم و نمی دونم ولتاژ کفشک فلاش چنده یک چند جا دیدم نوشته بودند بروی دیجیتال استفاده کرده اند امام نمی دونم چقدر صحیح است اخه بنده فلا نمی تونم هزینه سنگین برای فلاش داشته باشم نظر دوستان چیه ممنون می شم بنده را راهنمایی کنید
دوستان من توی این لینک یک سری اطلاعات بدست اوردم بنظرتون این اطلاعات درسته طرف می گه بروی دوربین های دیجیتال استفاده می شه و ولتاژ کفشک هم 11 ولته
((Yashica CS-240 Auto Bounce Swivel Wide Flash with Case Hot Shoe for Contax Film Fujifilm S9500 S9600 S100FS S200EXR HS10 Panasonic FZ10 FZ20 FZ30))
This is an excellent flash unit with bounce and swivel head, automatic exposure control and a trigger voltage of only around 11v. It's ideal for many film and digital cameras with a hot shoe including the popular Panasonic DMC-FZ10, FZ20 and FZ30, Fujifilm S9500, S9600, S100FS, S200 EXR and HS10, plus many others. It offers simple dedicated flash control on many Contax/Yashica film SLR cameras
حالا نظرتون درباره این فلاش چی هست ایا به صرفه است
درود
برای استفاده وایرلس از فلش Panasonic pe-21a روی کنون 700d چه رادیو فلشی پیشنهاد میکنید؟ (قیمت کم)
سلام دوستان یه سوال
برای نصب فلش اکسترنال چطوری باید عمل بشه
طریقه نصبش چطوریه
همین که رو دوربین سوار بشه جواب میده یا تنظیمات خاصی داره؟؟؟
معمولا با نصب كردن روي كفشك فلاش كار ميكنه .در بعضي موارد بايد از منو فلاش اكستر نال رو فعال كني تا روي عكست تاثير بزاره.....
البته انشا من ضعيفه خيلي خوب توضيح ندادم ......