بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
دوست دزفولی عزیز
خیلی جستجو کردم . چیزی نیافتم.
چیزی هم به ذهنم نرسید.
حدسم اینه فلاش با چشمی مشکل داره.
که احنمالا یکی از اینهاست؟
774432.jpg764705.jpg
شاید هم کلا با هم حال نمی کنند
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام
این مدلها که گذاشتید نیست.البته همه مدلها عملکرد یکسان دارن و چیزی بجز یک سنسور ساده نیستن
من فقط روی این مسئله مغزم هنگ کرده که چرا وقتی با دوربین کامپکت عکس میگیرم فلاش با دوربین سینک میشه ولی با slr و بریج امتحان کردم،تحت تمام تنظیمات ممکن فلاش شلیک میشه ولی با دوربین سینک نمیشه و نور فلاش توی عکس نمیاد... خیلی واسم عجیبه
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
سرعت سینک پایین رو تست کردید؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام دوست عزیز . . . من هم دقیقا این مشکل رو دارم و اگر راه حلی پیدا کردید به من هم بدید . . .
دوربین من nikkon 3000 هست و جالبه وقتی که فلاش با کابل سنکرون به صورت اکسترنال استفاده میشه نورش کامل تو عکس میاد ولی وقتی از این تریگر استفاده میکنم و فلاش پاپ آپ دوربین کار میکنه با اینکه هر دو فلاش شلیک میکنن ولی هیچ اثری از نور فلاش اکسترنال توی عکس نیست و انگار فقط فلاش پاپ آپ دوربین عمل کرده . . .
درود
دوست گرامی شما باید بیشتر در مورد فرآیند کار فلاشها بخونید! دوربینهای تازه (و بیشتر Entery Level) بیدرنگ پیش از حرکت پرده شاتر نوری از فلاششون پخش میشه بنام Pre Flash که این نور به دوربین کمک میکنه تا نورسنجی دقیقی از محیط انجام بده.
این حسگرهای نوری ساده توانایی شناسای این نور اولیه رو ندارند و با نور اصلی اشتباه میگیرند که مایه نادرستی سرانجام کار میشه!
1- شما باید این پیش فلاش رو خاموش کنید (که در دوربینهای Entery Level) فکر کنم نشدنی هستش!
2- یک دوستی بهم پیشنهاد کرده بود از یک تکه فیل عکاسی سوخته جلوی فلاش سر خود دوربینم استفاده کنم تا نور این پیش فلاش رو ناتوان کنه (هر چند من خودم آزمایش نکردم!)
3- توی بازار مدلهایی از این حسگرهای نوری هستش که توان شناخت نور پیش فلاش رو داره ( من یکی دارم ولی هیچ گاه درست کار نکرد!)
4- میتونید از سیمهای Sync استفاده کنید! (که بسیار دستو پا گیرند)
5- میتونید تریگرهای رادیویی بکارببرید (که من درآخر این کار رو کردم و جانم خلاص!)
پاینده باشیدش
درود
فلاش Hi-Born 540 thyristor bounce flash mint boxed/
/Advanced electronic flash for 35 mm Cameras/
به دستم رسیده... آیا ممکنه در کانن 70d استفاده شه؟!
( اگه امکان استفاده ی ایمن هست، سیم رابطشو از کجا می تونم تهیه کنم؟)
!B6tp6Mg!2k~$(KGrHqUOKpQEy+jC5kbhBMyUiq0PLg~~-1_35.JPG
با تشکر
دوست من!
ین مشکل خیلی راحت حل می شه، من هم یک فلاش قدیمی دارم که با تریگر نوری استفاده می کنم، در حالت عادی اتومات، همینطور هست که می فرمایید. فلاش عمل می کنه ولی قبل یا بعد از پرده شاتر نور شلیک می شه.
چاره اش خارج کردن سرعت سینک از حالت اتومات به دستی هست، البته نمی دونم دوربین شما تنظیماتش چطوریه! دوربین من D7100 هست، تنظیمات فلاش رو رو حالت دستی قرار می دم و سرعت فلاش رو کم می کنم، به خوبی عمل می کنه، با تغییر سرعت های مختلف می شه درصد نور دریافتی از فلاش خارجی رو مشخص کرد، حتی می شه طوری تنظیم کرد که فقط از نور فلاش خارجی استفاده بشه، و نور فلاش سرخود دوربین در تصویر ثبت شده دیده نشه و فقط به عنوان کلید شلیک فلاش خارجی عمل کنه.
در مورد این مدار نظرتون چیه؟ بنظر باید خوب باشه!
در زمینه کسی هست اطلاعات کامل داشته (الکترونیک)
اگه خوب عمل کنه، یعنی تغییری در زمان شلیک ایجاد نکنه، اگر از مسئله TTL چشم پوشی بشه، راه حل خوبی می تونه باشه برای زنده کردن فلاش های قدیمی
البته کفشک های ایمنی فلاش هم هست که کار همین مدار رو انجام میداد.
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
060.jpg