سلام
فلاش تریگر من (answer)روی D90 بیشتر از 160/1 سینک نمیکنه.این طبیعیه یا راهی برای بیشتر کردن سرعت سینک وجود داره؟
سلام
فلاش تریگر من (answer)روی D90 بیشتر از 160/1 سینک نمیکنه.این طبیعیه یا راهی برای بیشتر کردن سرعت سینک وجود داره؟
مهدی رمضانی
Nikon D90 + AF-S 18-105 mm
سلام
فكر ميكنم دوستان زيادي هستند كه از تريگر Yonguno RF602 استفاده ميكنند. من ديروز اتفاقي اين تريگر رو از يكي از دوستان گرفتم تا با فلاش نايسين 622 خودم تست كنم و در كمال تعجب ديدم كه عمل نكرد. حالا دسترسي به اون دوست عزيز هم ندارم كه ازش راهنمايي بخوام ميخواستم دوستاني كه تجربه دارن بي زحمت راهنمايي كنن آيا اين تريگر مشكلي در ساپورت فلاشهاي غير اصلي مثل نايسين داره؟ يا تنظيم و استفاده اش روش خاصي مي طلبه؟ ميدونم تريگر مخصوص كانن هست و دوستم با 430 كانن استفاده ميكرده. كانالهاشو هم بلد نيستم تنظيم كنم اما هم فرستنده و هم گيرنده كانالهاشون يكي بود.
درود
تريگر Yonguno RF602 با فلاش های 866 و 622 مارک دو تا 1/200 کاملا درست کار می کند. خود من تا به حال مشکلی نداشته ام .
فقط بحث بر سرفلاش 622 معمولی است که آن هم خود فلاش مشکل کار کردن با اکثر تریگرها را دارد و فقط مخصوص یونگنو نیست
که حل این مشکل هم در یکی از کلیپ های یوتوب گذاشته شده(به پست #448 مراجعه کنید) و باید فلاش را باز کنید.
موفق باشید
سلام
از دوستان کسی از قیمت تریگر Yonguno RF602 اطلاع دارد؟
سلام
آخرین قیمت تجهیزات جنبی
:)
مهدی روجایی
دوستان اطلاعي داريد نمايندگي نايسين يا از فروشنده ها کسي عمل آپديت فيرم وير 622 رو انجام ميده يا نه؟ ديگه موندم بايد با اين مشکل تريگرش چي کار کنم. اون فيلم رو هم ديدم اما دوست ندارم فلاش رو باز کنم
یه نکته هست اینه که مدل 622 ظاهرا کلا با کفشک هات شو مشکل داره و شنیدم که عمل نمیکنه اما چاره ش رو نمیدونم چیه
به نظر من یه مارک دو همین مدل رو بخرید که سینکرون داره و یقین بدونید مشکلی از بابت تریگر کردن نداره ...
اما اگه بخواهید با همین کار کنید اجازه بدید دوستانی که تجربه استفاده از این فلاش رو دارند نظر دقیق تری بدهند
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام
آقا كار ساده اس هست من كه تجربه اي نداشتم تقريبا راحت انجام دادم و سوكت رو نصب كردم فقط چون فلاش من كوچكتر هست به سختي يك محل براي سوكت مادگي پيدا كردم . ولي خودش هم خاطره بود با اين كه فلاش يك روز بود كه باتري روش نبود ولي خازنش چناب برقي داشت تا يك ساعت نصف بدنم از كار افتاده بود
ویرایش توسط Kamal : Wednesday 22 June 2011 در ساعت 18:01
جناب عباسی ممنون از لطف و راهنماییتون حالا ببینم اگر شد فردا پس فردا این کارو میکنم اما بیشتر دنبال این بودم که مشکل از طریق آپدیت فیرم ویر حل بشه که دردسر سیم سنکرون و ... هم نباشه