گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
کلا نایسین ها با تریگر هایی که به هات شو وصل میشن کار نمیکنن. گویا دلیلش مشکل تریگر شدن با پین وسطه. اصلا توی راهنمای Phottix Atlas هم به این نکته اشاره شده همون اول.
راه ساده تر (غیر از باز کردن فلاش) هم اینه که به جای هات شو از سیم سنکرون PC تون استفاده کنید. یه سر به تریگر و یه سر هم به فلاش...
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام
دوربین 7D خودش قابلیت فرمان دادن به صورت وایرلس به فلاش ها به صورت Slave و آف کامرا را دارد منتهی سیستم مذکور رادیویی نبوده و از طریق firing flash این کار را انجام می دهد. طبق تجربه بنده در محیط outdoor که نور محیط زیاد است جوابگویی خوبی ندارد و می بایست از تریگر استفاده کرد.
از منوی کنترل فلاش می توانید این قابلیت را فعال کنید.
سلام
فلاش سر دوربین را باز کنید - از منوی اول دوربین به آخرین گزینه یعنی Flash Control وارد شوید - Flash firiing را فعال کنید - وارد گزینه Built-in flash func.setting شوید و اگر تنظیمات به صورت پیش فرض کارخانه است فقط wireless func را فعال و در یکی از حالت ها قرار دهید - کانال و گروه را با کانال و گروه فلاش یکسان کنید - حالا دیگر استفاده کنید
نکته : فلاش را در مود slave قرار دهید.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
http://www.digital-photography-schoo...ith-a-canon-7d
ویرایش توسط Miri : Tuesday 31 May 2011 در ساعت 09:37
سلام
به دنبال تریگری هستم که فلاش نایسین 866 را بر روی 7D تا 1/250 سینک کند از دوستان کسی مدلی را مدنظر دارد؟
متشکرم
سلام
جناب صبحدل من تریگر یاگنو دارم که با 7دی هم که امتحان کردم جواب داده.از جناب مسلمی بپرسید ایشون این تریگر رو به من معرفی کرد احتمالا با سرعت 1/250 هم جواب میده.
امین حق شناس