ببخشید ،
اون روزی که من این مشکل رو داشتم یادم رفته بود پیره براکتینگ رو همراه ببرم ، این شد که از دوربین یکی از دوستان به عنوان پایه! استفاده کردیم و برای اتصال تریگر به هات شو دوربین تریگر هیچ پیچی برای محکم کردن نداشت.
وگرنه خود فلش به تریگر که گیره خود فلش خوبه .
به هر حال اینم یه تجربه عجیب بود!!
واقعا هیچی نیست تو بازار؟!!!
یه مقایسه بین تریگر های مختلف
http://www.lightingrumours.com/flash...de#spreadsheet
مشکل الان چیه؟ اتصال گیرنده به فلاش لغ است؟ معمولاً این فلاش ها هستند که کفشکشان پیچ یا قفل دارد. البته روش بهتر برای اتصال فلاش و گیرنده استفاده از سیم است. برخی فلاش ها سوکت pc دارند. بد ترین حالت این است که یکی از فلاش یا گیرنده یا هردو ورودی سیم نداشته باشند. که در این صورت می توان فلاش را باز کرد و یک سیم pc یک سر باز را به پای متصل نمود برای گیرنده هم همینطور. این کار رو بنده برای برخی فلاش ها و تریگر ها انجام داده ام. البته در مورد فلاش های گران قیمتی که این امکان را ندارند و بعد شاید قصد فروششان را داشته باشید چنین کاری را نکنید بهتر است. (میشه به جاش از رابط های کفشکی استفاده کرد که سوکت هم دارند)
کلا که حوصله این درسر هارو ندارم. می زنم فلاش رو خراب می کنم.
اما مشکل اینه که تریگر درست و حسابی می خوام که بالاخره گیر اومد.
این هفته هم ناصر خسرو رو گشتم - هم سایتهای داخلی - هم پایتخت . اما هیچکس( هیشششششکی) رسیور جدا نداشت یا کیفیت ها افتضاح بود.
سیم های مغزم اتصالی کرد و دل و زدم به دریا و گفتم جهنم همون ۱/۱۲۵ هم کارم رو راه می اندازه وقتی نیست نیست دیگه
زنگ زدم ن ن گفتم یه تریگر hahnel combi tf رو با ۲ تا رسیور اضافه بفرستند. حوصله رفتن هم نداشتم.
خواهش هم کردم قبل از فرستادن تست بشه. حالا نمی دونم این کار رو کردند یا نه اما همه چی ok بود.
قبلش بچه های ن ن گفتنه بودند که ۱/۱۲۵ سینک میشه. منم شک کردم email زدم به hahnel . البته دیر جواب دادن روز بعد از خرید من و گفتند نه ۱/۲۵۰ حله.
۱/۲۵۰ سینک میشه بدون مشکل ( اینو زنگ میزنم بهشون میگم)
کیفیت ساخت واقعا خوب
ریموت هم هست
مصرف باطریشو نمی دونم.
فاصله رو هنوز تست نزدم اما فقط تو مایکروفر نزد. پشت در و دیوار و قابلمه اینا مشکلی نداره
تو تست اولیه بنظرم محصول با کیفیتیه.
گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره.
با احترام
قيمت خريد رو هم كاش بفرماييد، خصوصا ريسيور اضافه.
مدل این تریگر Hahnel رو هم بگید، ممنون میشم :)