من یک رادیو فلاش داشتم که تا امروز با سرعت ۱۲۵ سینک میشد و فلاش میزد الان با سرعت ۱۲۵ سینک نمیشه و باید بزارم رو ۶۰ یا کمتر
چارع چی هست؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
سلام
دوستان در خصوص فلاش تریگر بین Yongnuo YN622C و Hahnel Tuff برای عکاسی در فضای باز با اسپید لایت کدوم بهتره ؟
بعدا ها فکر اضافه کردن فلش و گیرنده فلش تریگل رو هم دارم Hahnel Tuff ظاهرا گیرنده اضافش در بازار هست و لی Yongnuo رو هنوز مطمئن نیستم یه مدل در سایت های خارج از ایران دیدم دوعدد گیرندش باهم حدود 75 دلار
از نظر امکانات کدوم یکی بهتره ظاهرا که هردو 1/8000 رو ساپورت میکنن
ممنون
سلام دوستان وقت بخیر
بنده میخواستم یه تریگر تهیه کنم سرعت بالا و با قابلیت TTL
یه دونه فلاش nice دارم 2 شاخه فلاش دیگه هم میخوام تهیه کنم + یدونه فلاش هاتشو
همه اینارو میخواستم با هم سینک کنه
و البته قیمتش هم مناسب باشه
دو سه تا مدل پیدا کردم ولی نمیدونم چطور هستن
فروشگاه پیکسل - Phottix Laso TTL Flash Trigger Transmitter for Canon
فروشگاه پیکسل - Phottix Odin TCU (Transmitter) Only For Nikon
y-r-t.jpg
سلام. از دوستانی که با تریگر های rf 602 یانگنو کار کردن یا در این زمینه اطلاع دارن سوالی دارم.
همانطور که در عکس مشخص کردم، می خواستم بدونم نام کابلی که رابط بین فرستنده این تریگر و بدنه هست چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
و اینکه اگر از این طریق فرستنده رو به دوربین متصل کنیم (یعنی تریگر رو روی کفشک نصب نکنیم)، میشه روی کفشک دوربین، یک فلش دیگه نصب کرد و از اون هم همزمان استفاده کرد؟
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام به همه دوستان
من مدتی هست دونبال رادیو فلاش یانگنو مدل YN E3 Rt هستم اما متاسفانه نتونستم پیدا کنم کسی هست بتونه راهنمایی کجا می تونم تهیه اش کنم؟ ممنون
با سلام.
دوستان اين تريگر اگه روي دوربين نسب بشه نياز به رسيور براي فلاش هم هست يا بدون رسيور در حالت اسليو يا مستر دستور شليك رو دريافت ميكنه؟
Godox X1T - C Flash Trigger for Canon EOS Series Cameras-32.22 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
سلام دوستان
من یه دوربین 70d canon دارم و یه فلش 430ex lll rt خریدم. میخوام فلش رو روی یه پاسه بزارم و هنگام عکس گرفتن بدون اینکه فلش خود دوربین شلیک کنه فلش اکسترنال فقط شلیک کنه. ایا با قابلیت های دوربین و فلش بدون تحهیزات جانبی این کار میسر است. اگر نیست لطفا مدل پیشنهادی را بفرمایید. ببخشید من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
سلام دوستان جدیدا تریلر yn622n خریدم بعد از تنظیمات لازم روی مد منوال هر کاری کردم فلاش عمل نمیکند .فرستنده و گیرنده هر دو رو مد منوال ،کانال و گروه یکسان ،بادکمه تست روی فرستنده فلاش روی گیرنده عمل میکند ، ولی روی هات شو دوربین وقتی شاتر میزنم فلاش روی گیرنده عمل نمیکند، در همین وضعیت اگر فلاش روی دوربین بسته شود عمل میکنه ،گویا فرستنده وقتی روی هات شو قرار میگیرد نمیتوان سیگنال دوربین را بگیرد و به گیرنده که فلاش روی آن قرار دارد بفرستد .لطفا اگر کسی تجربه ای در این زمینه دارد کمک کند با تشکر