محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام
چه تريگري برا استفاده از فلاش هاي قديمي خوبه؟
مثلا فلاش المپيا و نيكون قديمي
7d-15-85mm/50mm f/1.8
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام من دلم رو زدم به دریا و یک هنل تاف تی تی ال مختص نیکون ساخت کشور ایرلند خریدم به مبلغ 270 هزار تومان دوربینم 3100 نیکونه هم تو باغ در ساعات روز هم تو منزل یکدونه هم خطا نداره! البته برد موثرش 100 متره و با حداکثر سرعت شاتر 200 البته با دوربین های پیشرفته نیکون مث 7100 امتحان نکردم ولی راضیم هم فرستنده و هم گیرنده 2 تا پوشش لاستیکی مرغوب داره که ضد آب و ضد غبار و از همه مهمتر ضد ضربه!
سلام به دوستان گرامی
بهینه ترین رادیو تریگر(هزینه ی متوسط و کیفیت مناسب و بدون مشکل و دردسر برای کاربرد عادی، فاصله ی نزدیک) برای تریگر کردن حداقل 2 عدد فلاش استودیویی (+ احتمالاً یک اکسترنال) برای nikon d7000 چی میتونه باشه؟ با توجه به اینکه این دوربین فاقد ورودی pc sync هم هست.
من يه سالی از اين چينی های ساده داشتم 10 دلار خريده بودم شايد تو اين مدت فقط 2-3 بار فلش نزد ، خيلی راضی بودم
اگر قصد استفاده حرفه اي تر يا استفاده از مد های تی تی ال يا سرعت بالا رو داريد يانگنو 622 n خيلی خوبه
در آينده هم ميتونيد مدل yn622tx رو بگيريد که چند فلش رو کنترل کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
بنده هم تجربه خودم رو بگم شايد كارساز باشه.
براي فلاش هاي استوديوئي حدود 6 ماه پيش راديو تريگر Goodox رو گرفتم(پك براي نيكونD7100) هم براي كنترل فلاش ها خوبه هم شات زدن دوربين بصورت تكي و بالب قابل تنظيم هست.
من دو ست خريدم (چون بعضي وقتها فلاش اكسترنال SB700 رو هم در كنار فلاش هام استفاده ميكنم)، هر كدوم 120 هزار تومن كه شايد كمي گرون باشه اما عملكرد دوگانه اون كار راه اندازه و شمارو از خريد ريموت براي دوربين هم بي نياز ميكنه كه لازم به ذكرهست برد بالاي بيست متر رو ساپورت ميكنه.
موفق باشيد
غلامرضا فرخ نسب