سلام
یه سوالی برام پیش اومده
اگه این فلاشها رو تهیه کنیم و به دلایلی خراب بشه یا نیاز به قطعه ای داشته باشه چه باید کرد؟
سلام
یه سوالی برام پیش اومده
اگه این فلاشها رو تهیه کنیم و به دلایلی خراب بشه یا نیاز به قطعه ای داشته باشه چه باید کرد؟
...
یکی از بهترین و با صرفترین فلش هایی هست که من تا به حال دیدم .
رنگ خیلی خوب وزن سبک قیمت خیلی خوب و خدمات بعد از فروش خیلی خوب باعث شد که من این فلش رو به profot ترجیح بدم !
حدود ۱ سالی هست که مدل رو دارم و واقعا از کار کردن باهاش و رنگ خیلی خوبش لذت میبرم.
در موردEinsten 640Ws : من این فلش رو سفارش دادم ولی جالب بدونید نزدیک به ۳۰۰۰ نفر قبل از من تو لیست انتظار هستند ومن این فلش رو در حدود ۲ ماه دیگه تحویل میگیرم .
اگه دوستی دارید که قصد خرید این فلش و ارسال اون به ایران رو داره حتما ازش بخواهید یک یا ۲ لامپ فلش اضافی همراه فلش بخره که در صورت بروز مشکل بتوانید جایگزین کنید .
در هر صورت متأسفانه این شرکت به خاور میان سرویس نمیده واگر نه یکی از پر طرفتار ترین فلش های موجود در بازار میشد .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
آیا کسی از دوستان خبری از فلاش های پرتابل AlienBees در ایران داره؟
مهدی روجایی
حمید رضا مرادی
G12
یه لینک جالب در مورد این فلاش
http://www.soundadviceblog.com/digit...ul-c-buff-inc/
یه سوال از دوستانی که از این مارک استفاده کردن دارم. قصد خرید einstein640 دارم. رینگ فلاش abr800 هم چشمم گرفته اما اون فقط با ولتاژ 110 کار میکنه!
راهی هست بشه اینجا ازش استفاده کرد؟ اگه یه اینورتر بتونم پیدا کنم که 220 رو به 110 تبدیل کنه اطمینانی هست که موردی پیدا نکنه؟ اصلا کار درستی هست یا بی خیالش بشم و یه برند دیگه بگیرم؟؟؟
یه راه دیگه که بنظرم رسید اینه که یه باطری 110 ولت پرتابل که همین شرکت داره بگیرم و باطری با برق 12 ولت(برق ماشین) شارژ کنم و استفاده کنم! تا نظر دوستان چی باشه. بخاطر این میخوام از برند دیگه نگیرم که از یه مارک و شرکت باشن تا تغیر نور خاصی نداشته باشم.... اگه ممکنه راهنمایی کنید تا لیست خریدم بفرسم و خریدام زودتر انجام بدم.
ممنون از همه عزیزان
برای استفاده از دستگاههایی که با برق 110 کار میکنن نیازی به اینورتر نیست(اصولاً کار اینورتر چیز دیگه است) و یه ترانس کاهنده 220 به 110 مورد رو حل میکنه که در بازار هم به راحتی پیدا میشه .
به شخصه مدتهاست که از یه چاپگر 110 با ترانس کاهنده استفاده میکنم و مشکلی هم بابت برق نداشتم .
در مورد باتری هم به همین منواله و نیاز به کشیدن اینهمه دردسر نیست
یاحق
تبدیل 220 به 110 هست. استفاده از اینورتر برای تبدیل 12 ولت به 110 هم ممکنه. حالا یا از همون شرکت یا جای دیگه. به هر حال خروجی برق متناوب اینورتر (تا جایی که من میدونم) سینوسی نیست موج مربعی دارد. اما باز تا جایی که قبلا یکی از دوستان تحقیق کرده بود اثر خاصی در نور خروجی یا استهلاک فلاش ندارد. به عنوان روش پایه بهتره از ترانس تبدیل 220 به 110 استفاده کنید.
انوش خان٬ اگه گفتن که kingston همونی هست که S&Sرو تولید کرده باید بگم که شاید به فکر یه برند معتبر یا همون فلاش 800 باشید بهتره. متاسفانه تولیدات این کارخونه ها جاهایی می لنگند که کاملا رو اعصاب هستند٬ بعنوان مثال همین S&S که من دارم ( البته بحث پرتابل بودنش نیست) سه پایه هایی که هدها روش سوار میشند ٬ در نوک سه پایه بجای اینکه اون کلگی پیچ شده باشه ٬ پرس شده و الان با استفاده خیلی محدودی که من داشتم ( شاید به 15 بار هم نرسه) همگی هرز شدن و از همون سر پایه راحت به این ور و اونور میچرخن و نمیشه ثابت نگهشون داشت. اشکال بعدی که واقعا دردسر ساز شده اینکه روی هدها ضامنی هست که موقع عوض کردن رینگ سافت باکس با سایر ملزومات و... باید اون ضامن رو پایین کشید تا بشه رینگ رو از حالت قفل شده بیرون اورد که شکر خدا الان هر سه تا هد اون ضامن یکی تو بالا گیر کرده و دو تای دیگه هم پایین گیر کردن و به کمک آچار آلن بخاطر L شکل بودن میشه ضامن رو آزاد کرد.
غیر این چیزهای پیش پا افتاده که میتونستن تو کارخونه یه مقدار توجه بیشتر بکنند٬ قابلیت تغییر قدرت از روی خود هدها با استپ های با فاصله کم از مزیتهاشونه.
در کل من که برای کارهای پرتابل و Outdoor از همین فلاش نیکون SB-80DX به همراه چتر استفاده میکنم و از خیر خرید باتری و... برای این هدها گذشتم.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3