بله اسلاح میکنم :
بخصوص اگر برای منظره گرافی استفاده شود و دیافراگم بسته ، که میشه گفت تقریباً همه چیز در فوکوس قرار داره.
با تشکر از iman kh برای یادآوری.
سلام
بررسی و تست میدانی این لنز :
لینک اصلی به زبان ایتالیایی
ترجمه انگلیسی با مترجم گوگل
سلام یک سئوال دارم از دوستانی که تجربه کار با این لنز رو دارن, من برای عکاسی منظره قصد دارم این لنز رو تهیه کنم با توجه به اینکه گزارشهای از کاربران این لنز در خصوص مشکلات مکانیکی بخش تنظیم دیاف و ... دیدم , نسخه سینمایی به نظر از لحاظ مکانیکی بی دردسر تر و محکمتر میاد میخواستم نظرتون رو در مورد مشکلات مکانیکی احتمالی نسخه عادی بدونم و اینکه از لحاظ اپتیک این دو نسخه با هم تفاوتی دارند یا نه ؟ (متاسفانه تو نت هم مقایسه مستقیم بین نسخه سینمایی و معمولی این لنز پیدا نکردم)
با سپاس
سلام...
من به صورت ماهیانه با این لنز عکاسی نجومی می کنم . تا به حال بامکانیک این لنز مشکل خاصی نداشته ام . تنها موردی که برایم ازار دهنده است، فلر بسیار عجیب این لنز است .
محمدهادی نوری
این فلر را نمیتوان به صورتی حذف کرد ؟
ورژن جدیدتر این لنز با پسوند UMC عملکرد بهتری در برابر فلر دارد. شما احتمالا این لنز را با پسوند MC دارید. یکی از ایرادات اصلی لنز ورژن MC همین فلر بسیار عجیب بوده است. در حدی که بدون آنکه خورشید در کادر باشد فلر در تصویر مشاهده می شود!!
فلر در نسخه قدیمی این لنز(MC):
23330_sam14_odbl_d3x_1.jpg
Samyang 14 mm f/2.8 IF ED MC Aspherical review - Ghosting and flares - Lenstip.com
Samyang 14 mm f/2.8 ED AS IF UMC review - Ghosting and flares - Lenstip.com
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اگر اشتباه نکنم و لنزهای سامیانگ برای امریکا با نام های Rokinon و Bower تولید می شن. سؤالم اینجاست که آیا افت کیفی ای نسبت به samyang وجود داره یا نکته ی منفی ای یا صرفاً یک تغییر نام؟
در قسمتی از توضیحات ذیل لنز 14 در سایت rokinon آمده:
There are two Nikon versions; one version is fully manual while the second version features a built-in automatic focus confirm chip to sync and auto-meter with your camera.
یعنی ورژن با چیپ Auto این لنزا بر خلاف لنزای سامیانگ قابلیت انجام Autofocus هم دارن؟ دوستان اگر اطلاعات دقیق و یا تجربه ای دارن ممنون میشم ارائه کنن.