سلام خدمت دوستان عزیزم
در حال حاضر تا جایی که من میدونم این هولدر و فیلترها براش ساخته شده :
نگهدارنده : Samyang_SFH-14
که تنها سه فیلتر محدود برای این هولدر تولید شده که من در ایرن و دوبی پیدا نکردمشون
------------------The SFH-14 filter holder accepts 161 x 139 x 3 mm rectangular filters, such as some of the Cokin filters.
و
شرکت لی فیلتر :
sw150 system
که طیف وسیعی از فیلتر ها براش تولید شده
که البته در امریکا تولید و عرضه میشه که تهیه اون هم در ایران ساده نیست و البته قیمت نسبتا بالایی هم داره
-----------------------The new screw-in lens adaptors are available in the following filter thread sizes
72mm • 77mm • 82mm • 86mm • 95mm • 105mm
و
FotodioX WonderPana
سازگار با فیلترهای دوار 145 میلیمتر !!!
که متاسفانه این هم در ایران پیدا نشد
------For Rokinon/Samyang 14mm f/2.8 Lens
This system of filter and adapter rings is designed specifically for the Rokinon/Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC lens, which does not feature front threads for direct attachment of filters.
145mm Front Filter Ring
This dedicated front-mounting ring permits the seamless attachment of Fotodiox' system of 145mm round screw-in filters.
130mm Front Adapter Ring
Front-mounting ring enables the attachment of optional 130mm filter holders, such as the Cokin X-Pro system.
150mm Rear Adapter Ring
Rear-mounting ring permits the attachment of optional 150mm filter holders, such as the LEE SW-150 system.
من به چنتا از عرضه کنندگان کوکین در ایران تماس گرفتم و گفتن که سری Z کوکین با این لنز سازگاره
اما بدلیل پلمپ بودن بسته بندی اون ، امکان تست قبل از خرید وجود ندارد !
حالا سوالم از دوستان اینه ، آیا کوکین سری Z با لنز فوق سازگار هست ؟؟
دوستانی که این لنز رو دارند ، برای فیلتر در ایران چه راهکاری وجود داره ؟
ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
سپاس