LEICA M
24 مگاپییکسل - CMOS
قابلیت فیلم برداری 1080
LCD 920K
قابلیت استفاده از EVF !
قمیت حدود 7000 دلار
کد:http://www.dpreview.com/news/2012/09/17/Leica-M-full-frame-24MP-CMOS-rangefinder-with-focus-peaking-live-view-and-1080p-movies
از اینجا به بعد دیگه نظری دارم! جون هیچ وقت این محصولات با این امکانات و سنسورهاشون و بدتر از همه قیمتهاشون از گلوم پایین نمیرند.حضم که جای خود داره.امیدوارم بزرگترها مثل فرهاد خان و کاوه خان و آرش عاشوری نیا و...تشریف بیارند من رو هم روشن کنند.
ولی فوجی چنان دوربینهای این شکلی رو شلوغ کرده که دیگه ظاهر اینها چندان خواص به نظر نمیرسه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
4000 دلار قیمت
اون لوگوی قرمز
نهایت کیفیت ساخت
بدنه کلاسیک و ...
بقیه اش یک دوربین خوب ! Range Finder عالی.
شما که Nex داری منم X10 ! هر دو هم خوشحالیم :)
این عکس رو بزار پس زمینه دستکتاپت و لبخند بزن !
اما جدا از شوخی
این هم یک دوربین خاص است برای کابرانی خاص که میتوانند و با جان و دل این پول را پرداخت میکنند، و فقط و فقط تصاویر این دوربین ها و لنزهایش را قبول دارند.
بازار هدف این دوربین با بازار هدف 6D یا 600D یا 1D یا ... فرق دارد.
البته فوجی هنوز فول فریم هم عرضه نکرده ...
خط آخر رو هستم نوید جان به صورت آنی!
ولی این بار مشکیش بیشتر از دو رنگش چشمم رو گرفت
M-5.jpg
عقیل احمدی
واقعا زیباست........
خوش به حال اونایی که میتونن بخرند
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
فوجی اگر کاری کرده به خاطر اینه که ملت رو یاد لایکا می اندازه. این اصل جنسه!ولی فوجی چنان دوربینهای این شکلی رو شلوغ کرده که دیگه ظاهر اینها چندان خواص به نظر نمیرسه.
آره اصل جنس که همینه.ولی خب غیر اصلیش هم زیاد شده.بدم نیستند انصافا.حالا که سونی هم با همین یدنه ها تقریبا و سنسور فول فریم و قیمت لایکایی وارد میدان شد(احسنت میگیم به اعتماد به نفس سونی)
عقیل احمدی
من می دانم که ده ها سال پیش و در دهه 30 میلادی لایکا انقلابی در صنعت عکاسی ایجاد کرد و عکاسان بزرگی مثل آنری کارتیه برسون و شیم و ... به یمن لایکا عکاس شدند (اگر اشتباه نکنم برسون بیشتر عکس هایش را با لایکا 35 و لنز 50 م م گرفته است) ولی نمی دانم آیا هنوز هم لایکا به جز برند گران قیمت و ظاهر کلاسیک مشخصات فنی درخور قیمتش هم دارد یا خیر. اگر استادان روشنگری کنند سپاسگزار خواهم بود.