سلام. دوستان برای عکاسی از منظره قصد تهیه یک فیلتر ND را دارم و چیزی هم ازش نمیدونم.
لطفا راهنمایی کنید. قطر لنز هم ۷۷ هست و سیستم نیکون.
چه فیلتری خوبه و چه توصیه ای دارید؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
درود بر آقا مهرداد عزیز
اول از همه باید ببینید چه مقدار تیرگی نیاز دارید
اگر نمی دونید شاید مناسبترین گزینه یک فیلتر VND هویا سری Fuion باشه البته این فیلتر برای ND 2-400 مناسبه و برای ND1000 باید یک فیلتر تخصصی تهیه کنید.
برای ND1000 من پیشنهادم nisii هست. و بخصوص اگر سری مربعی تهیه بشه که دیگه بسیار عالی خواهد بود.
ارادتمند
سلام اقا مصطفی.
خوبید ؟ ممنون از راهنماییتون.
فیلتر مربعی چه حسنی داره نسبت به گرد ها؟
داداش فیلتر مربعی بخوام بگیرم باید هولدرش رو هم بگیرم ؟ میشه لینک خرید نمونه هاش رو بدید ؟
فکر کنم ND10 خوب باشه هر چند زیاد تجربه ای ازش ندارم.
این منظورتونه ؟
NiSi 77mm Nano HUC IR ND1000 – فوتوسینکس
در مورد این کیتها در مشخصات اورده شده که قاب فیلتر هم همراهش اون سه فیلتر هست. ایا قاب فیلتر برای اتصال فیلتر به لنز کافیه ؟ یا اینکه هولدر هم نیازه؟
فیلتر ND -H3HO-25
ویرایش توسط MEHRDAD.D : Thursday 30 November 2017 در ساعت 17:33
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
بزرگترین حسنی که فیلتر مربعی به گرد داره،
1- کاهش هزینه خرید فیلتر برای استفاده بر روی لنزهای متنوع با یک بار خرید
2- سهولت استفاده از فیلتر برای باز و بستن های متعدد
3- سرعت و سهولت فوکوس در فیلترهای ND1000
فیلتر مربعی حس بسیار بهتری را برای عکاسی به فرد منتقل می کنه. در خصوص کیفیت هم تستی که بنده شخصا سال گذشته با همکاری نمایندگی رسمی شرکت وارد کننده Sirui در ایران انجام دادم بیانگر کیفیت قابل تامل این سری فیلتر ها بود.
برای تهیه یک فیلتر مربعی یک عدد هولدر و احتمالا رینگ اتصال به دهانه خاصی از لنز نیازه. مثلا شما باید رینگ برای اتصال به دهانه 77 فیلتر را به همراه هولدر تهیه کنید.
اما د رخصوص مقایسه کوکین و Nisi، هولدرهای Nisi باتوجه به قیمتشون ارزش خرید بیشتری دارند. nisi در برخی از هولدرهای خودش قابلیت قرار دادن فیلتر پلاریزه و تغییر قطبیت بدون دستکاری هولدر را دارد. و از طرفی کیفیت ساخت بدنه هولدرها نیز بالاتر از کوکین هست.
این مدل از سری رینگی هست. اگر قرار باشه nd1000 رینگی بخرید بله این بنظرم خوبه.این منظورتونه ؟
NiSi 77mm Nano HUC IR ND1000 – فوتوسینکس
ببینید کوکین در سری P بنابر ادعای شرکتش تا دهانه لنز 82 جواب می ده. اما در فوکال پایین تر از 17 معمولا هولدر داخل کادر قرار می گیره. یعنی لنزی مثل 20-11 یا 35-16 در این ست با مشکل روبرو می شود.در مورد این کیتها در مشخصات اورده شده که قاب فیلتر هم همراهش اون سه فیلتر هست. ایا قاب فیلتر برای اتصال فیلتر به لنز کافیه ؟ یا اینکه هولدر هم نیازه؟
فیلتر
ND -H3HO-25
از طرفی فیلترهای عرف مربعی معمولا دهانه 10 هستند. من پیشنهاد می کنم شما فبلتر های ابعاد 10x10 را در سری nisi تهیه کنید و با این کار شرایط برای استفاده از کلیه برند های معروف سازنده فیلتر مربعی مثل Lee, Cokin X و ... بهره مند بشوید.
بنابراین نتیجه گیری نهایی اینطوری خواهد شد
1- خرید فیلتر مربعی (ترجیحا Nisi بدلیل کیفیت ساخت اپتیک و هولدر)
2- تهیه ابعاد 10x10 که برای شما بسیار کاربردی تر خواهد بود.
اگر توضیحات بیشتر احساس کردید نیازه تو تلگرام درخدمتم
ارادتمند
اولین فیلتر Graduated ND جهان:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
بین فیلتر VND مارومی و هویا کدوم بهتره؟
از لحاظ: قیمت، قابل استفاده بودن در بالاترین درجه Stop، بهترین حالت نمایش در صفحه سفیدی(وایت بالانس)، کیفیت ساخت.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان وقت بخیر
قصد دارم یه فیلتر ND بخرم ،از اونجایی که از عکاسی پولی در نمیارم و این فیلتر استفاده همیشگی نداره خیلی نمیخوام هزینه کنم ، یه سری فیلتر تو دیجی کالا دیدم با حدود قیمت 100 تومن اما خوب فیلترهای به مراتب گرونتری هم وجود داره و کلا قیمت فیلتر ND هم تا جایی که میدونم همیشه بالا بوده !
حالا این فیلترهای ارزون قیمت فرقشون با گرونا چیه ؟ آیا خریدشون کلا پول دور ریختنه یا اینکه کار رو راه میندازن ؟!
سلام
یه فیلتر ND2-400 مارک Hama خریدم، اما یه مشکلی دارم باهاش
میزان کاهش نور در سرتاسر تصویر همگن نیست، نواحی مرکزی تصویر خیلی سیاه و حاشیه ها سفیدتر هستند.
کسی همچین مشکلی داشته؟ به خاطر کیفیت فیلتر هست؟