سلام
اگر امکان داره چند تا عکس در زمینه های که گفتید بهم معرفی کنید. چون من منظورم بشتر از نظر موضوعی است.
در مورد آخر حق با شماست اصلامنظورم نقل قول نبود.
سلام
اگر امکان داره چند تا عکس در زمینه های که گفتید بهم معرفی کنید. چون من منظورم بشتر از نظر موضوعی است.
در مورد آخر حق با شماست اصلامنظورم نقل قول نبود.
کامبیز بخشنده
به این پست مراجعه کنین تصاویر نمونه هم دارد:
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
متاسفانه تجربه من بسیار پایین تر از شما است. همینطور که از آقای ابراهیمی هم خواستم اگر امکان داره نمونه عکس رو معرفی کنید. من اصلا کاری به چرای تولید شدن این فلیترها ندارم چون معمولا بعنوان فیلترهای ضروری حساب نمیشند.
مرجع:
http://www.photoguides.net/the-three-essential-filters
البته من چندان با این متن موافق نیستم ولی خوب ممنون میشم نمونه عکس با دیاف باز و نوردهی 30 ثانیه رو ببینم.. ND filters aren’t an essential photographic item, but they’re a great tool for the experienced photographer who likes to photograph waterfalls or capture other forms of motion.
شاید منظورم رو بد میرسونم. میخوام بین با و بدون nd (کنترل یا دوربین و بدون فیلتر ) با (کنترل با فیلتر) مقایسه باشه. منظورم عکسهای گرفته شده خاص با فیلتر ها نیست. یک مقایسه که اگر فیلتر نباشه خیلی میتونه کمک کنه.به این پست مراجعه کنین تصاویر نمونه هم دارد:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post176292
در مورد مطالب آخر آقای ابراهیمی
میتونم بگم با دو فیلتر GNDکه بصورت برعکس روی هلدر بسته میشند این کار رو بهتر میشه کرد.در ضمن اگر به عکاسی از منظره هایی مثل دریا علاقه داشته باشید باید هم از ND و GND هم زمان استفاده کنین.
کامبیز بخشنده
اگر دنبال یک نمونه ساده مقایسه عکس با فیلتر کنار یک عکس بدون فیلتر ND هستین، با دیدن دو تصویری که در این سایت می بینید می تونید متوجه تفاوت بشوید.
ویرایش توسط king4 : Tuesday 5 October 2010 در ساعت 22:45
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
جناب صفرزاده بازم میگم این تصاویر رو میشه با دوربین بدون فیلتر هم گرفت مهم موقعیت هایست که دوستان عنوان میکنند. منظورم مثال از این موقعیت هاست. بعنوان مثال نمونه مثال خودتون دیاف بسته (واقعا یسته) 22-20 . که اگر برای عمق میدان هم باشه میشه با دیافهای کمتر هم کنترلش کرد. مخصوصا اگر من با این دیاف ببسته بخوام عکس بگیرم بعد از 2-3 عکس باید حتما سنسورم رو تمیز کنم.
باز ممنون از پاسختون.
ویرایش توسط bakhshandeh : Tuesday 5 October 2010 در ساعت 23:26 دلیل: دیاف باز و بسته اشتباه شد.
کامبیز بخشنده
بستن دو فیلتر GND هم باز مشکلات خودش رو داره. برای بستن دو فیلتر ناچارید از هولدر های دو شیاره استفاده کنید. این هولدر ها هم به خاطر عرضشون باعث میشن که در عکس هاتون در فاصله های کانونی کوتاه وینیتینگ شدید پدید بیاد.
ببینید, همون طور که توضیح دادم خیلی از مواقع شما ناچارید هم دیافراگم رو ببندید هم فیلتر ND نصب کنید. مثلا دیافراگم 11 و فیلتر 4 استاپ.شاید منظورم رو بد میرسونم. میخوام بین با و بدون nd (کنترل یا دوربین و بدون فیلتر ) با (کنترل با فیلتر) مقایسه باشه. منظورم عکسهای گرفته شده خاص با فیلتر ها نیست. یک مقایسه که اگر فیلتر نباشه خیلی میتونه کمک کنه.
در این صورت دیافراگم معادل برای حالتی که این فیلتر رو استفاده نکردید میشه دیافراگم 44 ! من که لنزی با این دیافراگم بسته سراغ ندارم که بشه برای مقایسه کردن عکسی ازش اینجا قرار داد. اما اگه منظورتون فق اینه که دو تا عکس رو مقایسه کنید که یکیش با فیلتر باشه (مثلا دیاف 2.8 و فیلتر ND 8x ) و دیگری بدون فیلتر باشه و با دیافراگم 8, متاسفانه چنین مقایسه ای رو جایی ندیدم.
اینکه این فیلتر ها چقدر ضروری هستند هم یه مساله نسبی هست. نمیشه گفت که برای همه یک اندازه کاربرد داره.
فکر کنم منظورتون دیافراگم بسته باشه.بعنوان مثال نمونه مثال خودتون دیاف باز (واقعا باز) 22-20 . که اگر برای عمق میدان هم باشه میشه با دیافهای کمتر هم کنترلش کرد. مخصوصا اگر من با این دیاف باز بخوام عکس بگیرم بعد از 2-3 عکس باید حتما سنسورم رو تمیز کنم.
ج.ابراهیمی
دیاف 22 در اصل بسته است نه باز.
دیاف باز عدد f کمتر دارد (مثلا دیاف f/2.8 باز است).
اطلاعات کاملتر رو می تونین از وب سایت ویکیپدیا بدست بیاورید:
استفاده از دیاف باز یا بسته چه ربطی به تمیز کردن سنسور داره؟مخصوصا اگر من با این دیاف باز بخوام عکس بگیرم بعد از 2-3 عکس باید حتما سنسورم رو تمیز کنم.
سلام
جناب ابراهیمی
ممنون از توضیح زیبای شما. بله واقعا زمانی بدرد می خوره که محدودیت سخت افزاری وجود داشته باشه. که من شخصا هنوز تو اون موقعیت نبودم یا برام پیش نیومده. مثالی بسیار مناسبی آوردید. شخصا برام مقایسه دو شرایط خاص که بعنوان مثال آوردید مهم بوده. که اگر برخورد کردید ممنون میشم بهم معرفی کنید. اکثر مثالها عنوان شده در این تاپیک رو میشه بدون فیلتر هم گرفت.
شما درست میفرمایید در مورد دیاف باز و بسته متاسفانه اشتباه شد.:(
در مورد وینیتینگ باید بگم :من خودم از هولدر کوگین سه شیاره استفاده میکنم که بخاطر ساختارش و بزرگ بودن هولدر و فیلترها تا الان خوشبختانه با سه تا فیلتر هم مشکلی پیدا نکردم. حتی با فاصله کانونی کم. (البته در لنزهای واید حق با شماست و این مشکل پیش خواهد آمد) استفاده از فیلترهای GND بصورت برعکس این امکان رو بشما میده که واقعا روی نور بخشهای مختلف تصویرتون کنترل بیشتری پیدا کنید.
اما در جواب دوست عزیزم صفر زاده (البته خیلی به این تاپیک مربوط نیست) باید بگم متاسفانه میزان دیاف و سرعت به کثیف شدن سنسور کاملا ربط داره. عکاسی با دیاف خیلی بسته و سرعت کم (ایندفعه درست گفتم) باعث میشه بمرور غبار وارد دهانه دوربین و در نتیجه روی سنسور بشینه. چیزی که برای من پیش آمد که امیدوارم برای شما پیش نیاد
ویرایش توسط bakhshandeh : Wednesday 6 October 2010 در ساعت 00:12
کامبیز بخشنده
البته من تا حدودی متوجه منظور شدم. وقتی ما شاتر 30 ثانیه داریم آیینه جلوی سنسور بالا میره و اگر گرد و غباری ما بین لنز و سنسور وجود داشته باشه با تکان خوردن آیینه هنگام شروع شاتر میتونه بلند بشه و در مدت زمان 30 ثانیه به مرور روی سنسور بشینه.
داغ شدن سنسور هم ممکنه نقشی داشته باشه.
ولی به هر حال با 2-3 بار شات زدن نمیتونه تاثیر خاصی داشته باشه.