من ذر موزد تفاوت فیلترهای pl و cpl یه سوالی داشتم.
موقعی که داشتم که دنبال اطلاعاتیی درم مورد این فیلترها می گشتم یه مجموعه عکس دیدم که با چرخوندن فیلتر پولاریزه به تدریج شدت اثرشو زیاد کرده بود. (یعنی هر مربتهشدت انعکاس ها رو کمتر رکده بود.) به نشرم رید در مورد فیلترهای circular ممکنه این اثر حذف بشه و کلا اثر انعکاس هارو حذف کنه. (یعنی چون مدوره زاویه اش بی تاثیر باشه) آیا اینطوره؟ یا اینکه با یه cpl هم میشه شدت انعکاس رو با چرخوندن تنظیم کرد؟
سلام
مدتی بود که به فکر خرید فیلتر Circular Polarizer بودم. اما چیزی که منو در خرید به شک انداخت نمونه عکسی از یکی از دوستان بود که با پولاریزور گرفته بود اما تمامی عکس ها فلو شده بود(=فوکوس کامل نبود). اما با برداشتن فیلتر مشکل حل شد. سوالم اینه که چی باعث این مشکل شده؟ برند نامرغوب فیلتر یا غیر سیرکولار بودن و یا مشکل با لنزی خاص بوده؟!
بدنه 40دی و لنز هم 17-85م م.
و سوال بعدی هم قیمت Circular Polarizer یا قطر 58 مم حدودا چنده؟
با تشکر
Canon EOS 30D
سلام
دنبال یک فیلتر پولاریزه خوب با قیمت مناسب مبگردم، 3 گزینه پیش رو است:
SIGMA , HOYA و Kenko
به نظر میرسد که هر 3 نیز از انواع اصلیشان باشند
اختلاف قیمت فیلتر دهانه 77 با 67 نیز بسیار کم است و به نظر میرسد به صرفه باشد که فیلتر بزرگتر را با Step-up ring برای لنزم استفاده کنم (هر چند که امکان استفاده از هود و درپوش لنز را از دست میدهم).
قیمت فیلترهای SIGMA , HOYA و Kenko برای دهانه
77 به ترتیب 80 و 73 و 50 تومان
67 به ترتیب 70 و 68 و 45 تومان است (در مشهد)
* کیفیت ساخت کنکوها بسیار خوب بود، بخصوص که فروشنده انواع تقلبی آن را جدا گذاشته بود، روی کاغذ سفید هم کنار هم گذاشتم، کنکو به مقدار بسیار جزیی و نا محسوس تیره تر از سیگما بود.
* فیلتر سیگمایی که در عکس دیده میشود UV است،ولی بسته بندی و ظاهر پولاریزه نیز مشابه همین بود.
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Tuesday 21 April 2009 در ساعت 17:03
سلام.
وحید خان قیمت فیلتر پولارایزر سیگما تو تهران یه مقدار کمتره. 67 مم 58 تومن و 77 مم 63 تومن.
با تشکر.
آرش سلطانی
وحید جان
من یک CPL واید سیگما با دهانه 67 دارم و یک CPL هویا با دهانه 55 میلیمتر. از هر دو هم راضیم و تفاوت خاصی احساس نمی کنم. البته فکر نکنم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم فقط گفتم بگم من تفاوتی بین این دو فیلتر احساس نکردم.
[CENTER][/CENTER]
من هم پولاریزه کنکو داشتم و هم سیگما. نمیدانم کنکو تقلبی بود یا اصلی. اما کیفیت سیگما به طور قابل ملاحظه ای بهتر بود. جالب این که کنکو هم باعث مشکلات اپتیکی میشد و هم قدرت پولاریزان کمتری داشت.
سیگما خوبه ، من برای دهنه 67 ، 65 تومان خریدم اگر مشکلی از لحاظ قیمت مشکلی ندارید دهنه 77 رو بگیرید.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
لطفا یکی به من کمک کنه...:confused:
----------------------------------------------
سلام
مدتی بود که به فکر خرید فیلتر Circular Polarizer بودم. اما چیزی که منو در خرید به شک انداخت نمونه عکسی از یکی از دوستان بود که با پولاریزور گرفته بود اما تمامی عکس ها فلو شده بود(=فوکوس کامل نبود). اما با برداشتن فیلتر مشکل حل شد. سوالم اینه که چی باعث این مشکل شده؟ برند نامرغوب فیلتر یا غیر سیرکولار بودن و یا مشکل با لنزی خاص بوده؟!
بدنه 40دی و لنز هم 17-85م م.
و سوال بعدی هم قیمت Circular Polarizer یا قطر 58 مم حدودا چنده؟
با تشک
Canon EOS 30D