سلام
دوستان قیمت فیلتر سیگما یا هاما 67 م م چنده ؟
برای عکس برداری از موزه هم میتونه استفاده بشه ؟ کلا بیشتر برای ضد انعکاس بودنش قصد خرید دارم.
ویرایش توسط vbigdeli : Wednesday 22 July 2009 در ساعت 12:35
وحید بیگدلی
سلام
بستگی داره به اینکه با چه زاویهای نسبت به سوژه عکاسی کنی؛ عموماً در زاویه حدود 30 درجه بیشترین کارایی رو داره.
یه فضولی: اگر از لنز واید استفاده نمیکنی، توصیه میکنم دهنده 72 بگیری و با تبدیل استفاده کنی؛ فکر میکنم دهنه 67 زیاد تو لنزها فراگیر نباشه! چون اگر لنز دیگری گرفتی، نخواد بری براش دوباره یه فیلتر دیگه بگیری، با توجه به اینکه فیلترهای با کیفیت ارزونهم نیستن. (این موضوع رو یه تحقیقی بکن راجبش و بعد تصمیم به خرید بگیر!)
موفق باشی!
.
سلام دوستان
یه فیاتر پولاریزه با مارک Hama با دهنه 58 مم خریدم 28.000 تومان به نظرتون از لحاظ قیمت و کیفیت خوبه؟
hama ***** PL Ø CIR 58 (IV) l این ها هم روی طوق دورش نوشته
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام
حق با شماست!
منظورت PL هست؟ CPL داریم اما CL؟
کلاً که دو نوعاند: خطی و حلقوی (Circular) که برای دوربینهای اتوفکوس باید نوع Circular باشه!
یه درجهبندی هم داره که مشخص میکنه ماکزیمم تأثیر فیلتر چقدر هست.
هرچقدر هم که تأثیر فیلتر بیشتر باشه نیاز به جبران نوردهی بیشتری داره! مثلاً من خودم بعضی مواقع که به عمد میخوام سرعت شاتر بسیار پایین داشته باشم از CPL استفاده میکنم تا نور رو کمتر کنم! (که البته جزو کاربردهای اصلی این فیلتر نیست)
در مورد مبدل هم باید برای هر دهنه جداگانه بخری! قیمتهم بین 5 تا 10 تومان (کلاً یکم بی حساب کتابه)
برای خرید مبدل میتونی به آدرس زیر بری، من خودم از اینجا گرفتم، اما فکر کنم بگردی قیمتهای پایینتری گیر بیاری
خیابان باب همایون، کوچه چسبیده به پاساژ ایرانپگاه (اسم کوچه یادم نیست)، یک پاساژی هست که کلاً تجهیزات جانبی میفروشن! فیلترهای مختلف و مبدل و ... .
ویرایش توسط Vahid : Thursday 23 July 2009 در ساعت 01:24
.