سلام
ضمن عرض ادب خدمت بزرگواران
میخواستم نظرتان را در خصوص خرید یک فیلتر پولاریزه با مارک "هاما، HAMA" ساخت آلمان با قیمت 32500 تومان بدانم.
پیشاپیش از بذل توجهات شما عزیزان سپاسگزارم
سلام
ضمن عرض ادب خدمت بزرگواران
میخواستم نظرتان را در خصوص خرید یک فیلتر پولاریزه با مارک "هاما، HAMA" ساخت آلمان با قیمت 32500 تومان بدانم.
پیشاپیش از بذل توجهات شما عزیزان سپاسگزارم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
منم شما رو به توصیه آقای قبادی ارجاع می دم اگه می تونید حتما سیگما بخرید
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام بر دوستان،من یک فیلترVITACON77mm Polarized Japan و اون رو روی لنزکانن 70-200 L IS f/2.8 بستم،روی 40D،ولی احساس میکنم که از اون به بعد،دوربین وقتی که فوکوس میکنه،بر خلاف اینکه خود دوربین با دادن صدای Beep میگه که فکوس کرده،اما تصویر شارپ نیست(با Hama UV که دارم،خیلی شارپ هست).حتی با manual focus هم هر کاری میکنم،فکوس شارپی بدست نمیاد.میشه کمکم کنید؟
سلام
مشکل شما به احتمال بسیار زیاد مربوط به جنس فیلتر هستش
برای اطمینان از پولاریزه سیگما استفاده کنید:)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فکر میکنم مشکل مربوط به Linear Polarizers باشد. در این نوع فیلتر پلاریزه قدیمی، نورسنجی و فوکوس بهم میخورد.
اگر مشکل همین باشد، یعنی فیلتر شما قدیمی و خطی باشد، باید یک فیلتر Circular Polarizer تهیه بفرمائید.
احتمال دارد که در مورد فوکوس منوال هم اشتباهی رخ داده است، یعنی با فوکوس منوال نباید مشکلی باشد.
همه اینها در صورتی درست است که فیلتر فعلی شما Linear باشد (اگر فیلتر شما قدیمیست، فیلترهای خیلی قدیمی به احتمال زیاد چنین هستند) و الا باید دید مشکل از چیست.
اگر تمایل داشتید، این لینک را بخوانید.
با سلام محضر دوستان و سروران گرامي
بالاخره با توصيه دوستان امروز دوربين من هم با فيلترهاش بدستم رسيد.
بر اساس توصيه اساتيد خصوصا جناب قبادي قيلتر پولاريزه سيركولار سيگما ابتياع نموديم
اما روي اين فيلتر نوشته wide pl منظور از وايد چيست؟
ايا بايد نوع معمولي آنرا مي گرفتم؟
در ضمن من براي عكاسي از روي چيني بهداشتي سفيد ( بارفلكس زياد اين فيلتر رو مي خواستم) و البته منظره.
آيا بدرد بخور هست اين 43 هزار تومن.
در ضمن يو وي هم با مارك سيگما خريديم به 26 تومان. آيا مناسب هست.
سؤال بعدي اينكه استفاده اين دو فيلتر با هم امكان پذير است؟
اگر بلي در كجا؟
ممنون از پاسخ دوستان
محمد هادی سامعی
------------------------
Canon 40D + 18-55 IS + Sigma Wide Circular PL + Sigma VR Filter
Twin1 R3-TRC + Slik Pro DG700 + Full Electronic Pano Head Pro
سلام
اگر لنز شما الترا واید هست فیلتر پلاریزه واید باید روش بسته بشه چون خیلی نازکه تا در کناره های عکسهاتون تاریکی ایجاد نکنه
هر دو فیلتر در ایران تقریبا از بهترینها هستند
اگر هر دو فیلتر رو با هم ببندید و اگر لنزتون الترا واید باشه در کناره ها حتما تصویر تاریک میشه:)
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
ضمن تشكر از پاسخ شما استاد رضا
من لنز 18-55 دارم و اكثرا از حالت 18 براي منظره ( عكسهاي پانوراما) استفاده ميكنم و براي آتليه هم از حالت نرمالش.
حالا بفرمائيد كه آيا بهتر است فيلتر را معمولي بگيرم يا همون وايد فرقي نميكنه؟
ممنونم
محمد هادی سامعی
------------------------
Canon 40D + 18-55 IS + Sigma Wide Circular PL + Sigma VR Filter
Twin1 R3-TRC + Slik Pro DG700 + Full Electronic Pano Head Pro