من زیاد از پولاریزه استفاده میکنم و هیچ مشکلی در خصوص فلو بودن تصویر ندارم.
به احتمال زیاد مشکل از فیلتر است.
من زیاد از پولاریزه استفاده میکنم و هیچ مشکلی در خصوص فلو بودن تصویر ندارم.
به احتمال زیاد مشکل از فیلتر است.
فیلترتون پلاریزه خطی نیست؟ (البته من نمیدونم با بستن فیلتر خطی دوربین اصلا فوکوس میکنه یا نه ولی اینو یه چک بکنین)
اگه ایراد از ساخت فیلتر باشه(نه خطی یا حلقوی بودنش) به نظر من فلو شدن تصویر نباید مثل حالتی باشه که تصویر خارج از فوکوس گرفته شده باشه. و اینکه تصویری هم که توی چشمی میبنید هم باید مشکل دار باشه.
لطفا درباره عملکرد فیلتر پولاریزه توضیح دهید
1- می خواستم بدونم فیلتر پولاریزه تا چه حد می تونه کار فیلتر ND رو انجام بده؟
قصد بر خرید ND داشتم که با خواندن مطالب متوجه شدم PL کاربرد بیشتری دارد.
2- آیا فیلترهای PL هم مانند ND دارای ضریب هستد؟
3- این نوع فیلتر برروی لنز 85-15 مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ (از لحاظ اینکه تقریبا واید هست)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فیلتر پولاریزه حدود 2 استاپ نور را کاهش میدهد.
من با لنز 16-35 مشکلی در استفاده از فیلتر پولاریزه ندارم.
البته دوربینم کراپدار هست. ولی کلا بعید میدونم مشکلی ایجاد بشه.
فقط توجه داشته باشید که مارک مرغوب خریداری کنید که بعدا پشیمون نشید.
1- فیلترهای ND بطور کلی برای کاهش شدت نور بدون تاثیر در رنگها بکار گرفته میشود و با توجه به ضریب آن از 1 تا 20 استاپ از شدت نور ورودی میکاهد. اما فیلتر پولاریزه برای از بین بردن انعکاس نور در سطوح غیر فلزی کاربرد داشته و باعث میشود تا اجسام در تصویر رنگ طبیعی خود را حفظ کنند. کاربری این دو نوع فیلتر متفاوت است و بعنوان مثال اگر شما نیاز به کاهش 4 استاپ داشته باشید باید به فیلتر ND مراجعه کنید زیراکه اصولا" فیلترهای پولاریزه برای کاهش شدت نور ساخته نشدند. (البته با توجه به تیرگی فیلترهای پولاریزه، آنها هم تا حدی باعث کاهش شدت نور میشوند ولی هرچقدر کیفیت فیلتر پولاریزه ای که میخرید بالاتر باشد، تاثیر کمتری در شدت نور خواهد گذاشت).
فیلتر پولاریزه در عکاسی از طبیعت (و بسیاری از موارد دیگر) و خصوصا" در تصاویری که در آنها آسمان و ابر وجود دارد تاثیر خوبی داشته و آنرا به شما پیشنهاد میکنم.
2- خیر
3- فیلترهای پولاریزه و ND در مقایسه با فیلترهای UV دارای ضخامت بیشتری بوده و باعث پدیده ویگنتینگ در رنجهای واید میشوند. البته ضخامت این نوع فیلتر ها نیز رابطه مستقیم با کیفیت آنها دارند و بعنوان مثال فیلترهای پولاریزه B+W بسیار روشن و نازک هستند. بنابراین اگر از فیلتر پولاریزه خوبی استفاده نکنید احتمالا" در رنج 15-25 با مشکل ویگنتینگ مواجه خواهید شد.
من یه فیلتر PL مارک Haida برای 100-400 کنون گرفتم
چند تا عکس گرفتم سایه میندازه
مشکل از فیلتره یا از بنده؟
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟
سلام
البته من منظورتون رو از سایه متوجه نمی شم ولی اینکه کاری نداره دوست عزیز از یک لوکیشن یکی بدون فیلتر و یکی با فیلتر عکس بگیرید اگر سایه تشکیل شد می تونید نتیجه بگیرید که مشکل از فیلتر است.