سلام فيلتر من CPL Xtreme 72mm
11201.jpg
سلام فيلتر من CPL Xtreme 72mm
11201.jpg
سلام
این عکس با فیلتر یا بدون فیلتر؟؟؟؟ لطفا دو تا عکس رو لود کنید
(با استفاده از فیلتر و بدون استفاده از اون)
در مورد مارک فیلتر هم هنوز نتونستم نمونه ای ازش پیدا کنم تا ببینم ایراد از فیلتر و نوع ضریب شکست فیلتر یا نه
به هر حال دنبال جوابش هستم
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام دوستان
1-من به تازگی یک دی 90 و همراهش هم فیلتر پولاریزور کنکو خریدم. چون تا به حال با فیلتر پولاریزور کار نکرده بودم آزمایشی چندتا عکس گرفتم و متوجه شدم که با فیلتر پولاریزور فوکوس خوب نمیشود . چطور میشه این مشکلو برطرف کرد؟
2-آیا امکان دارد که فوکوس دوربین هم تنظیم نباشه؟
3- آیا در دی 90 چیزی به نام Finefocuse وجود دارد. ممنون میشم راهنمایی کنید
1. منظور از فوکوس خوب نمیشود چیست؟ کند فوکوس میکند، فوکوس گیجی دارد و یا اینکه فوکوس میکند اما دقیق نیست؟
2. فوکوس دوربین دقیق و غیر دقیق ندارد، ممکن است اشکال از لنز باشد که فهمیدنش هم بسیار آسان است. فیلتر را بردارید و تست کنید.
3. به صورت خودکار همانند آن چیزی که در 50D و ... وجود دارد خیر. اما میتوانید خودتان به صورت دستی فوکوس را کمی تغییر دهید و برای بیشترین دقت از لایو ویو و بزرگنمایی آن استفاده کنید. البته کار سختی است و در عمل همیشه نمیتوان اینکار را انجام داد.
آرش شاهکار
شما درست میفرمایی خوب ننوشتم. فوکوس دقیق نیست. بدون پولاریزور امتحان کردم مشکلی نداره
آیا رهی هست که بشه با پولاریزور فوکوس را اصلاح کرد؟
سلام دوستان من 4ماه پیش یه فیلتر پلاریزه خریدم فکر کنم خطی باشه دو تاست که روی هم بسته میشه و میچرخه.
روی بدنه هاشون نوشته "Kenko PL 58mm japan" خریدم 24000 تومان میخواستم ببینم که از نظر کیفیت در چه سطحیه و آیا ارزش بستنش روی لنزه جدیدم رو داره یا نه باید یه بهترش رو بخرم؟
منظورتون را درست متوجه نشدم . منظورتون فوكوس نكردن دوربين روي سوژه است ؟ (هموني كه هر كاري مي كني عكس نمي گيره چون فوكوس نميشه) يا فلو بودن تصوير نهايي با فيلتر نسبت به عكس بدون فيلتره ؟ مشكل اولي را زياد دارم و معمولا فوكوس دستي انجام ميدم