خیلی ممنون از ریپلایهایی که زدین. امیدوارم بتونم برای این لنزی که دارم فیلتر خوبی پیدا کنم.
با تشکر
خیلی ممنون از ریپلایهایی که زدین. امیدوارم بتونم برای این لنزی که دارم فیلتر خوبی پیدا کنم.
با تشکر
در پاساژ ايران پگاه ، بين باب همايون و ناصر خسرو ، يك مغازه هست كه تنها فيلتر ميفروشه، جاي بدي نبايد باشه، توصيه ميكنم فيلتر هايي كه ميخواهيد با بزرگترين سايز موجود - معمولا 77 - ميلي متر بگيريد و آن ها را با Step-up ring يا همان تبديل خودمان به لنزتون وصل كنيد و با اين كار 1. اون فيلتر براي لنزهاي آينده تون هم كارساز ميشه2. از vignetting جلوگيري ميكنيد.
من هم چند روز پیش برای خرید لنز 70-300 سیگما همه ناصر خسرو ،جمهوری،ولیعصر،انقلاب،مغا زه های هفت تیر و حتی عکسباران هم رفتم ،اما نبود که نبود.
از نمايندگي بخر: 91-6954090نوشته اصلی توسط حاجي آباديان
Sigol company is SIGMA agent in Iran, they have SIGMA products, if you have problem to find it let me know ,I think I can find it for you
امير جان اگه تلفني از اين فروشگاه داريد بدين که اگه بشه زنگ بزنم و بعد برم...نوشته اصلی توسط Amir A
چون از بيشترجاها که پرسيدم اصلا تبديل گفتن گير نمياد...
از خانه عکاسان هم می تونی گیر بیاری
www.salehoffline.com web site
--------------------------------------
Canon EOS 300 V / Canon 300 D /Creative 300 / EF-S 18-55mm / EF 28-105mm
تلفنش رو ندارم پوريا جان
مرسي امير جان خيلي جاي جالبي رو معرفي کردي همش فيلتر بود تازه فکر کنم اون پاساژ هر مغازش بورس يه چيزي بود مغازه اولي بورس کيف و بقل همون فيلتري هم بورس لوازم نوري بود که البته بسته بود...
راستي فقط يه مشکلي بود اينکه آدرس رو يکم پيچوندي...
اسم اون پاساژ ايرانپگاه نبود و از ايران پگاه بهش راه داشت ايم پاساژ جوانمرد بود و از خود ناصر خسرو خيلي نزديکتر بود يعني تو خود ناصر خسرو يکي از کوچه ا بهش راه داشت ولي بازم ارزش معتل شدن رو داشت و دمتم گرم ولي نتونستم 77 بگيرم چون قيمت بالايي داشت و منم در توانم نبود...
چنتا فيلتر فعلا گرفتم: Kenko PL 58mm-Kenko ND #4 58mm-Sony UV 58mm-Sony Sunset 58mm+يه ست کامل پاک کننده لنز
به هرحال قيمتهاش خيلي مناسب بود و به همه دوستان پيشنهاد ميکنم و خودمم بازم پول دستم اومد ميرم ميخرم و شايت Cokin بخرم چون با صرفه تره فقط يکم نگهاداريش مشکلتره...
آدرس دقيقشم اينه: باب همايون-کوچه قنات-پاساژ جوانمرد-طبقه همکف-پلاک 4
تلفن: 3934469 جلال خراساني
يه کاتالوگ فيلتر Cokin هم بهم داد...
سلام پوریا جان
ممنون برای اطلاعاتت.. فقط یک سوال که شاید ربط به این بحث نداشته باشه: اونجا جایی رو دیدی که بورس سه پایه باشه؟ سه پایه هایی مثل مانفروتو و ...؟
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]