امير جان
همين نسخه عكس هم از لحاظ جزئيات، عميقا من رو هيجان زده كرد. عالي بود.
امير جان
همين نسخه عكس هم از لحاظ جزئيات، عميقا من رو هيجان زده كرد. عالي بود.
امیر جان مگه با هر تغییر که در مکان منابع نور میدیم..هدفمون ایجاد تصویری مشابه تصویر ارسالی شما است؟؟ و یا اینکه شما به مجموع اظهار نظر بنده در ارسال قبلیم توجه کامل نفرمودی؟؟منظور بنده ساده ترین و بی دردسرترین روش برای از بین بردن انعکاس نورهای مزاحم بوده..نه اینکه نتونیم با تغییر منابع نور تصاویر بدیع وزیبا خلق کنیم!!!
ویرایش توسط Keivani : Tuesday 15 November 2005 در ساعت 20:57
ببخسید من نظر میدم ولی حس میکنم که نوک بینی و گوشها خارج از فوکوسه...ایا در ای نوع عکاسی این موارد مشکل به حساب نمیان؟؟؟؟
(البته گوشها رو میدونم که ایراد نداره ولی نوک بینی رو نمیدونم)
والا شما صريحا تكليف اين كار رو روشن كردي، ميتونيد پست خودتون رو بخونيد، حالا اگر در ذهنتان چيز ديگري ميگذرد، خوب از پستتان مشخص نبود، بنده هم تنها منظورم اين بود كه اين نوع نور پردازي ميتونه خيلي راضي كننده باشد . در ضمن اين قضيه كه با تغيير مكان منابع نوري هدفتون ايجاد تصويري مشابه من باشد، ديگر نتيجه گيري منحصر به فرد خودتان است.نوشته اصلی توسط pishtaz_co
نوشته اصلی توسط pishtaz_co
جناب نجفي خواهش ميكنم، نظر دادن حق شماست. اما راجع به فوكوس بودن، دريغ بنده در پست قبلي از نبود امكان براي آپلود نسخه كامل يا ديدن چاپ 30X40 ، همين داستان بود كه همچين شبهه اي پيش نيايد، و الا باور كنيد تمام سلولها نيز فوكوسند.نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
ممنون از توضيحتون جناب محبي کاش ميشد چند تا ديگه از کارهاتون رو با نور پردازي هاي مختلف اينجا ببينيم واقعا عکس عالي اي بود...
موفق باشيد
ویرایش توسط tonino_baliardo : Wednesday 16 November 2005 در ساعت 09:32 دلیل: غلط املايي
سلام دوستان
می خواستم یه موضوعی را من هم عنوان کنم که به نظرم بد نباشه بعضی از مشتریها می خواهند با عینک خودشان عکس بگیر ند و بافرم عینکهای دیگه عکس را قبول ندارن از طرفی اگر شما فلاشها را به کنار ببرید به قول آقا آرش در قسمت سایه ها و شقیقه ها با روشنایی بیشتری مواجه می شوید وبطور کلی با جابجایی فلاشها عکس سوزه عینک دار با سوژه های بدون عینک کمی متفاوت خواهد بود (از نظر نور پردازی برای عکس پرسنلی ) . من در آتلیه چند فرم خالی دارم واستفاده می کنم . اما مشکل افراد با عینک خودشان را این گونه حل می کنم به سوزه می گویم از شما دو عکس می گیرم شما باید در طول دو عکس اصلا تکان نخورید ابتدا عکس با عینک را می گیرم سپس بدون آنکه سوژه تکان بخورد عینک سوژه را بر می دارم وعکس دوم را هم می گیرم بعد با فتوشاپ فرم عینک را روی صورت سوژه مونتاژ می کنم در این شیوه 2 تا3 دقیقه ای برای مونتاژ عینک روی صورت باید بیشتر وقت صرف کنید باز هم یادآور می شوم این شیوه برای افراد پیله و یا اینکه خودتان اگر می خواهید نورپردازیتان تغییر نکند بدرد می خورد .
اسدالله مداح
تفاوت این دو نوع فیلتر در این هست که فیلترهای پولاریزه linear یا معمولی برای دوربینهای دستی به کار میره ولی فیلترهای پولاریزه circular برای دوربینهای اوتوفوکوس .
من یه circular دارم که مدل B.W هست و خیلی روشنتر و با کارایی بهتری نسبت به بقیه پولاریزه هاست
من یه فیلتر پولاریزه سونی دارم که 8000 تومن گرفتم حالا نمیدونم اصل خود سونی هست یا نه ولی حد اقل پولاریزه میکنه.
ولی 2 تا مشکل دارم.
اولی اینکه این فیلتر را باید چرخاند ( که معمولی است ) یعنی وقتی فوکس میکنم بعد نمیتونم بچرخونمش چون تصویر از فوکس در میاد یعنی هر بار راحت نیستم تو گرفتن عکس.( حتی اگه روی اتو فوکس گذاشته باشمش)
دوم این که این فیلتر کمی انحنا دارد. یعنی بر روی فوکس تاثیر میگذارد. مثلا اگر بر روی بی نهایت فوکس کنیم و این فیلتر را بگذاریم تصویر از حالت فوکس خارج میشود و باید کمی نزدیکتر آورد مثلا بجای بینهایت روی 30m.
البته این مشکل با لنزهای آتوفوکس بر طرف میشود. و با چشم هم نمیتوان این بزرگنمایی خیلی جزئی را دید چون فکر میکنم چشم آتو فوکس کننده دارد و تصاویر را تا حدی معین نشان میدهد. اما این مشکل را وقتی میبینم که لنز 135mm را میگذارم. که روی بینهایت که میاورم تصویر درست نیست باید روی 30 متر بیارم. لنز هم مشکل ندارد چون با فیلترهای دیگه این جوری نمیشه.
آریو مینوسپهر
با سلام به همه دوستان
براي دوربين المپيوس C70 Zoom ميتوان از فيلتر استفاده كرد - محل نصب ندارد . آيا كلا روي اينگونه دوربينها فيلتر نصب ميشود يا خير ؟
من كه از فيلتر هاي سوني بدم مياد چون هركدومشونو ديدم تقلبي بودن و باعث خراب شدن عكس ها مي شن.
خودم 2تا uv فيلتر سوني دارم كه افتضاحن و اصلا اونارو نمي بندم.
اما در مورد پلاريزه من كه هرجا گشتم circular polarizing زيره 15000 نبود.
من يه Poro Tama 58mm گرفتم 20000 تومن. البته قيمت بالاتر هم كه تا دلتون بخواد.
مثلا يه hama بود 30000.
البته قيمت ها تو ناصر خسرو هست.
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more