فیلتر Hoya HD CPL φ77 (بسته بندی مشکی با هولوگرام شرکت سیگل) خریدم. رینگ نازکی داره و کیفیت اپتیکی خوب. ( نوزده خرداد، 95 هزار تومان )
Printable View
فیلتر Hoya HD CPL φ77 (بسته بندی مشکی با هولوگرام شرکت سیگل) خریدم. رینگ نازکی داره و کیفیت اپتیکی خوب. ( نوزده خرداد، 95 هزار تومان )
بله، رینگ قطر 77 این فیلتر هم از دو طرف رزوه شده، که امکان بستن فیلتر دیگری رو هم امکان پذیر میسازد. بنده در ابتدا با توجه به ضخامت خیلی کم این فیلتر ( نهایتاً 3 میلیمتر ) بعید میدونستم، ولی روئیت کردم و مطمئن شدم. همزمان با آن، یک فیلتر HOYA ND 2 نیز خریده بودم و روی HOYA HD CPL بستم. ضمناً رینگ ND2 هم از دو طرف رزوه شده، که من از رزوه بیرونی برای بستن درپوش لنز استفاده کردم.
توی کاتالوگ HOYA یک سری فیلتر هست بنام سری Pro1 ( بجز سری HD ) که میگه این سری مختص دوربینهای دیجیتال طراحی شده. کسی نمونه اش رو تهران دیده ؟ فردا ( شنبه ) از SeeGoal یه پرس و جوئی میکنم.
ضمناً توی همون کاتالوگ، یه فیلتر هست بنام Protector Filter که مختص محافظت از فیلتره :think:;
چیز جالب دیگه ای که تو این کاتالوگ هست، دسته بندی نوع ساخت و کیفیت فیلترهاست که به ترتیب از کم به زیاد اینجوری میشه : Standart -> HMC(HOYA!-Multy-Coated) -> Ultra -> SuperHMC -> Pro1 ....... یعنی Pro1 بهترین Grade رو از لحاظ کیفیتی داره :think:; ...... سری Pro1 ، هم معمولی داره ( احتمالاً برای Film SLR ) و هم Digital داره ( حتماً برای DSLR )
یه فیلتر Hybrid هم داره که میکس UV+CPL هست ! در سری کلوز آپ، Macro Close Up هم دیده میشه.
لینک دانلود این کاتالوک از سایت HOYA : http://www.hoyafilter.com/pdf/HOYACatalog.pdf
بله دلیلش همین هستنقل قول:
( راستی چرا گزینه "ویرایش پست" برای پست قبلی که باید اصلاح کنم، وجود نداره ؟ چون مال امروز نیست ؟ )
سلام دوستان
طبق معمول نمیدونم اینجا جای درستی هست برای مطرح کردن این موضوع یا نه
با توجه به پست های بیشتر دوستان میشه گفت که فیلتر پلارایز برند hoya در صدر جدول قرار داره در زیر چندتا لینک از آمازون قرار میدم اگر دوستان حوصله کردند یه سری بزنند
http://www.amazon.com/Zeikos-ZE-CPL6...155821&sr=8-32
http://www.amazon.com/Maximal-Filter...156119&sr=8-26
http://www.amazon.com/SunPak-67mm-Ci...0155944&sr=8-6
http://www.amazon.com/Tiffen-67CP-67...0155944&sr=8-4
http://www.amazon.com/Hoya-Filter-ci...0155944&sr=8-9
http://www.amazon.com/Kaesemann-Circ...0155944&sr=8-2
قیمت ها از 8$ شروع میشه و با 128$ تموم همه هم برای 67mm فقط
می خواستم بدونم این ها با هم مگه چقدر تفاوت دارن؟
یعنی مثلا اون 8$ خطای لنز رو زیاد می کنه و 128$ کمترین خطا رو ایجاد میکنه؟
یا جریانه دیگه ای هست
از قبل بخاطر توجه شما کمال سپاس رو دارم
دوست عزیز مواردی که در یک فیلتر باعث افزایش کیفیت و البته افزایش قیمت میشه مواردی هستند مثل جنس که از شیشه باشند یا ژلاتین.اینکه شیشه ها تک لایه باشند یا چند لایه و خیلی مسائل دیگه
در اون لینکهایی که دادید فیلترهای ارزان قیمتی بود که بعید میدونم حتی تو خارج از ایران کسی اسمشون رو هم شنیده باشه
اما مارک هایی مثل HOYA و Tiffen مارک های شناخته شده ای هستند و در نهایت B+W آلمانی که در واقع میشه گفت حکم همون BMW رو داره در فیلترها
در ایران دنبالش نباشید و از اینجا براش دست تکون بدید ... تیفن کمتر در ایران شناخته شده اما هستند کسانی که تجربه استفاده شون رو دارند من اطلاع خیلی دقیقی از کیفیت این برند ندارم
میمونه همون هویا که در ایران به نظر من تنها با سیگما رقیب هست و هر دو برند خوب و قابل اعتمادی هستند
یا سیگما بگیرید یا هویا البته هویا هم مدل های متفاوتی در فیلترهای CPL داره که هر کدوم شیرینی خاص خودشون رو دارند
ممنون از توجه شما
لینکی در مورد تفاوت این cpl ها دارید؟
جواب رو پیدا کردم
http://www.hoyafilter.com/index.html
همون کاتولوگ ها
با سپاس از جناب میری و استیری
سلام علی جان
لینک آخری که گذاشتی یعنی مارک B + W کیفیت بهتری نسبت به Hoya دارد ولی چون در ایران در دسترس نیست معمولا Hoya از مرغوب ترین های موجود در بازار ایران شناخته می شود.
توضیح : فارق از قابلیت جلوگیری از بازتاب های ناخواسته سطوحی نظیر شیشه - آب و ... در ثبت تصاویر - از فیلترهای پلاریزه برای اشباع رنگ و افزایش کنتراست (مخصوصا آسمان) در عکس ها هم استفاده می شود.
علت تفاوت قیمت ها در این محصولات نوع و کیفیت مواد به کار رفته در ساخت - قابلیت های موجود در فیلتر و همچنین میزان تحقق اهداف فوق در هر یک از برندها است.
جالب است بدانید یکی از قابلیت های موجود در فیلتر پلاریزه ساخت شرکت Hoya افزایش کنتراست در آسمان یک منظره بدون تاثیر گذاری در دیگر نواحی است.
بدون فیلتر
با فیلتر
پی نوشت : با جناب استیری خط رو خط شدم
اکثر دوستان معتقدند پلاریزه b & w گیر نمی آید در صورتی که پاساژ جوانمرد 1 ماه قبل یک فروشگاه فیلتر پلاریزری داشت که روش نوشته بود b & w و 150 تومان هم قیمتش بود.
ببخشید همون b+w منظورم بود. بنده هم چون تخصص تشخیص فیلتر اصل را از نمونه غیر اصل ندارم عرض کردم روش نوشته بود B+w
حدس میزنم این یکی اصل بود! اگر کسی دنبال این فیلتر میگرده و هج کجا پیدا نمیکنه بد نیست با یک همراه مجرب سری به آنجا بزند. ضمن اینکه پیشنهاد میشود کلاه خود را اصلا به همراه نبرد.
برای لنز 10-22 کانن فیلتر پلاریزه میخوام مشکل مالی ندارم اما میخوام جنس مطمئن بخرم
از مباحث تاپیک این طور دستگیرم شد که hoya که سیگل وارد کننده اونه بهترین گزینه موجود در ایرانه
دوتا سوال:
اولا با توجه به اینکه چندین مدل در مارک hoya وجود داره بهترین گزینه در مارک hpya چیه؟
دوما میخواستم بدونم آیا مارک بهتری هم هست؟
نهایتا نور... Hoya CIR-PL 77mm رو تو سایتش 55هزار تومن قیمت زده با توجه به اینکه دوستان از قیمت های بالاتر صحبت میکردن میخواستم بدونم دلیلی این اختلاف در چیه
هفته قبل من پلاريزه Hoya HD براي دهنه 72 رو گرفتم 85 فکر نميکنم اون قيمت 55 تومني درست باشه هر جا قيمت کردم همينه گفته ي آقاي عبدل پناه درسته بايد حدود 90 باشه
بله درسته، بنده هم در همین سایت دیدم. البته این قیمتها مربوط به چندین ماه پیش است. با تورم نرخ دلار در حال حاضر، بعید میدونم اون قیمتِ مرقوم، رو برای فروش اعمال کنه.
بنده خرداد ماه از سیگل جهان کودک خریدم، به قیمت بسیار نزدیک به قیمت خرید شما. پس اصلاً نگران نباشید. ( جعبه آن مقوای مشکی است و خود فیلتر داخل یک بسته پلاستیک فشرده - شبیه قوطی واکس - است، که کفی آن سفید و درب آن شفاف است که درب و کف، بصورت پیچی بهم سفت میشود) فیلتر بسیار نازنین و با کیفیتی خریدید. مبارک باشه و میدونم عکس های زیبائی باهاش میگیرید.
با سلام
من یک فیلتر پولاریزه دایره ای مارک hama گرفتم که به گفته فروشنده آلمانی است. می خواهم بدونم کسی راجع به این مارک اطلاعاتی داره که چجوری هست .
در ضمن من چون تا حالا فیلتر پولاریزه نداشتم نمی دونم چه جوری میشه باهاش کار کرد. این فیلتر شامل دو قسمت هست که یک قسمتش دوار هست و میشه گردوندش . میخوام بدونم کار این قسمت چیه و چه تاثیری در عکس داره.
اون رینگ رو اونقدر میگردونید تا انعکاس موجود در سطح آب یا شیشه به حد اقل برسد. شاید هم بسته به موقعیت اصلا انعکاس گرفته نشود/
کاربردهای دیگری هم دارد . در مقالات سایت به کاربردهای آن اشاره شده.
http://www.akkasee.com/articles/category/86/
http://akkasee.com/digitalcamera/pho...s/image010.jpg http://akkasee.com/digitalcamera/pho...s/image009.jpgنقل قول:
مقالات سایت:
بخاطر این که فیلترهای پولاریزه کمی تاریک هستند، از آنها می توان برای کاهش نور و در نتیجه کاهش سرعت شاتر نیز استفاده نمود. ضمنا این فیلترهای اثر دیگری نیز دارند: اندکی اشباع رنگی (سچوریشن) تصویر را بالا می برند. این اثر در تصاویر فوق بخصوص در ناحیه برگهای سوزنی کاج که با استفاده از این فیلتر سبزی برگها کاملا نمایان شده است مشاهده می گردد.
ببخشید
رینگ روی این فیلتر ها دقیقا چکار میکنه؟ عملکردش مکانیکیه؟ قابل دیدن هست؟
اینکه چند اسناپ کم میکنه و ما با سرعت شاتر جبران میکنیم فرقی توی خروجی ایجاد میکنه یا باید اجازه بدیم چند استاپ کم کنه؟
ممنون
با سلام
هنگام تابش نور به هر جسمی اون جسم انعکاس هایی داره که بسته به زاویه تابش و شکل جسم زاویه بازتاب متفاوته این بازتاب روی عکس تاثیر نا مطلوب داره شما میتونید با گردوندن حلقه روی فیلتر قطبیت خنثی کننده اون بازتابها رو پیدا کنید و اونا رو حذف کنید. در نظر بگیرید نور به سطح یک برکه تابیده و انعکاسی بصورت صفحات موازی با هم و افقی به سمت لنز شما میاد (مثل چند کتاب که روی هم قرار دارد) فیلتر پولاریزه با داشتن دریچه هایی در ساخت شیشه اش که به صورت موازی قرار دارند (چیزی شبیه پرده کرکره) این امکان رو به شما میده که بتونید با عمود کردن اون دریچه ها بر نور بازتابی از سطح آب برکه اون رو خنثی کنید.
توضیحات اصلی که داده شد فقط من این نکته رو هم اضافه کنم همانطور که در پست های قبلی هم اشاره کردم فیلترهای پولارایز بسته به نوع و مارک از یک تا حداکثر سه استاپ نور رو کم میکنند حالا ممکنه شما این چند استاپ رو دستی بخواهید جبران کنید یا اجازه بدید تنظیمات خودکار دوربین این عمل رو انجام بدهند ...
فرقی در خروجی نداره در شرایط برابر (ایزو و دیاف و شاتر مساوی)به جز همون مورد حذف انعکاس و کمی اغراق در رنگ ها به خصوص آبی آسمان که بسیار جلوه ی زیبایی هست
عکس هایی که در سایت ها مشاهده میکنید که نوشته با و بدون فیلتر پولارایز البته اگه اگزیف داشته باشند میبینید که در شرایط برابر گرفته شده و خروجی مشابه هست با تفاوت تاثیر فیلتر ...
یعنی در مود M ... البته عرض میکنم نه در تمام منابع ...
فقط خاطرتون باشه در شب و محیط ایندور حتما فیلتر رو بازکنید چون میتونه فیتیله ایزو دوربینتون رو بالا بکشه ...
سلام
اگه بخوام از فیلتر CPL یک استاپ روی دوربین بجای UV استفاده کنم(محافطت از لنز)که در شب هم نورهای چراغ رو ستاره ای کنه و بجاش یک استاپ جبران نوردهی استفاده کنم به جز اینکه محدودیت در جبران نوردهی برام پیش میاد و فقط یک استاپ دیگه میتونم نور رو بیشتر کنم چه مشکلاتی در عکس پیش میاد(ایزو رو آقا مهدی گفت که با سه پایه و مدت زمان بیشتر شاتر حلش میکنم )البته اگه خیلی تاریک بود یا فیل فلاش استفاده میکنم یا فیلتر رو در میارم.
چون برای SLR-LIKE میخوام فیلتر بخرم اگه بشه یه فیلتر بگیرم که جنسش بهتر باشه و زیاد هم هزینه نکنم بهتره.
با تشکر
دوستان کسی تا به حال از این فیلتر استفاده کرده؟ احتمالا میدونید از کجا میشه تهیه کرد و با چه قیمتی؟
http://www.up.vatandownload.com/imag...yxncwyoxob.jpg
این هم نمونه عکسهای گرفته شده با این فیلتر
http://www.flickriver.com/groups/566...l/interesting/
تست و مقایسه 2سری فیلترهای پلاریزه زیر با امتیازشان در این دو صفحه :
شامل فصلهای:کد:http://lenstip.com/119.1-article-Pol...upplement.html
http://lenstip.com/115.1-article-Pol...ters_test.html
2. Cokin Circ. Polarizer 72 mm
3. Cokin CPL P164
4. Fomei WDG Circular Polarizer 72 mm
5. Hoya HD CIR-PL 72 mm
6. King Digital Slim MC C-PL 72 mm
5. B+W C-POL MRC 72 mm
6. B+W KSM C-POL MRC 72 mm
7. B+W Slim C-POL MRC 72 mm
8. B+W Slim KSM C-POL MRC 72 mm
9. B+W EW KSM C-POL MRC 72 mm
10. Fomei Digital CPL 67 mm
11. Fujiyama Digital CPL 72 mm
12. Fujiyama Digital DHG Circular P.L.D. 72 mm
13. Fujiyama Digital C-PL E 72 mm
14. Fujiyama Digital MC C-PL 72 mm
15. Heliopan ES Pol circ. Kasemann 72 mm
16. Heliopan ES Pol circ. SH-PMC 72 mm
17. Hoya PL-CIR 72 mm
18. Hoya HMC PL-CIR 72 mm
19. Hoya Pro1 Digital MC PL-C 72 mm
20. Hoya HMC Super PL-CIR 72 mm
21. Kenko PRO1D Wide Band C-PL(W) 72 mm
22. King Circular Polarizer 72 mm
23. Marumi DHG Circular P.L.D 72 mm
24. Marumi DHG Super Circular P.L.D 72 mm
25. Marumi MC C-P.L 72 mm
26. Marumi Wide MC C-P.L 72 mm
27. Marumi Water Proof Coat Circular P.L 72 mm
28. Sigma DG Wide Circular PL 72 mm
29. Tiffen Cir. Polarizer 72 mm
فکر میکنم اشتباهی شده. 3 استاپ میشود معادل یک ND8 که واقعا بعید است. احتمالا منظور تاثیری مانند تفاوت 10/1 و 30/1 ثانیه بودهنقل قول:
فیلتر مارومی از ناصر خسرو خریدم، کیفیتش خوبه، حدود 3 استاپ نورو کاهش میده
معادل ND3 ( بین یک و دو استاپ ). فیلتر مارومی بنده هم کاهشی معادل ND3 دارد.
هفته گذشته به سيگل ناصرخسرو رفتم. در خصوص فيلتر پولاريزه سوال كردم براي دهنه 77 ميليمتر.
گفتند بهترين چيزي كه داريم Kenko Zeta هست كه حدود 130 قيمتشه ولي دهنه 77 تموم شده.
بعد از اون Hoya HD كه اون رو هم نداريم ولي يك مدل هست كه مال كارخانه هويا هست با همون كيفيت به نام Kenko Pro1 به قيمت 85
سوال:
1- آيا Zeta واقعا به اين قيمت مي ارزد اگر پيدا بشود؟
2- آيا Kenko Pro1 همون هويا است واقعا؟ چون يكي باز كرد و با چشم كه تست كردم ظاهرا خوب بود هولوگرام سي گل هم داشت.
3- امروز در مجله عكس تبليغ B+W رو ديدم كه در يك صفحه فروشگاهي به نام پاسخ تبليغ كرده بود و در يك صفحه هم نوين تجارت پارسيان آيا سابقه اينها قابل اطمينان هست ؟ و واقعا فيلتر اصل دارند؟ كسي از اينها خريد كرده؟
كسي پاسخ مناسبي ندارد؟
"مجموعه ی پاسخ" و "نوین تجارت" هر دو رو میشه یک واحد فرض کرد، ضمن اینکه محل فیزیکیشون هم در یک ساختمان و یک واحد ( بلوار گلشهر جردن ) هست.
B+W در اصل یک برند آلمانی است. یک زمانی ظاهراً اصلش پیدا میشده، الان رو نمیدونم. برای 200-70 یک فیلتر UV B+W قیمت گرفتم از پایتخت حدود 130 هزار تومن ... ولی شک کردم و نخریدم ... بسته بندیش به چینی نمیخورد ... ولی تجربه ای که با UV های Hama و Sigma دارم ( وجود Flare شدید ناشی از فرابنفش نور خورشید در عکس ) شائبه ی شیشه بودن تمامی UV های بازار رو در ذهنم تقویت میکنه ... تصمیم دارم هر دوی اونا رو ببرم یه عینک فروشی آشنا، بدم تست UV بزنه ببینم چند مرده حلاجن ...
ولی پولاریزه ی Hoya رو خودم به دو طریق تست کردم و جواب داد ( بسته بندی مشکی داره )
دوستاننمونه عکسها خیلی برام جالبه! مطمئنید که به صورت دیجیتالی ویرایش نشدن عکسا؟ یا مثلا اچ دی آر نشدن؟نقل قول:
کسی تا به حال از این فیلتر استفاده کرده؟ احتمالا میدونید از کجا میشه تهیه کرد و با چه قیمتی؟
این هم نمونه عکسهای گرفته شده با این فیلتر
http://www.flickriver.com/groups/566...l/interesting/
سلام
حدود دو ماه پيش فيلتر پلاريزه هويا (77) را از تايلند به قيمت 94 دلار خريدم. B+w هم داشت كه حدود 200 دلار در ميومد كه خوب به بودجه من نميخورد.
امروز دوربین رو گذاشتم روی سه پایه و در Manual Mode از یک صحنه نور سنجی صحیح کردم ISO 100 - 1/30sec - f/4.0
بدون اینکه به دوربین و جهت و فاصله کانونی و شرایط نوری تغییری بدم، فیلتر Hoya CPL رو بستم و مجدد برای دو حالت زیر نورسنجی صحیح کردم.
نتیجه نورسنجی صحیح با کمـترین حذف بازتابهای نوری ( حداقل عملکرد پولاریزاسیون ) اینطوری بود : ISO 100 - 1/15sec - f/4.0
نتیجه نورسنجی صحیح با بیشترین حذف بازتابهای نوری ( حداکثر عملکرد پولاریزاسیون ) اینطوری بود : ISO 100 - 1/8sec - f/4.0
یعنی فیلتر پولاریزه، از یک تا دو استاپ نور رو تضعیف کرده. آیا تمامی فیلترهای پولاریزه این تاثیر را دارند ؟
افت نور از یک استاپ به دو استاپ ( از 1/15sec به 1/8sec ) رو میشه اینطور توجیه کرد : بعلت حذف تمامی بازتابها بوسیله ی مشارکت حداکثری عملکرد پولاریزاسیون، نور ورودی به لنز کاهش میابد.
ولی حالتی که از 1/30sec به 1/15sec میرسیم را چگونه میتوان توجیه نمود ؟ آیا این یک استاپ افت نور، بواسطه ی رنگ دودی و تیره ی خود فیلتر میتواند بوجود آمده باشد ؟
جناب بياتينقل قول:
"مجموعه ی پاسخ" و "نوین تجارت" هر دو رو میشه یک واحد فرض کرد، ضمن اینکه محل فیزیکیشون هم در یک ساختمان و یک واحد ( بلوار گلشهر جردن ) هست.
B+W در اصل یک برند آلمانی است. یک زمانی ظاهراً اصلش پیدا میشده، الان رو نمیدونم. برای 200-70 یک فیلتر UV B+W قیمت گرفتم از پایتخت حدود 130 هزار تومن ... ولی شک کردم و نخریدم ... بسته بندیش به چینی نمیخورد ... ولی تجربه ای که با UV های Hama و Sigma دارم ( وجود Flare شدید ناشی از فرابنفش نور خورشید در عکس ) شائبه ی شیشه بودن تمامی UV های بازار رو در ذهنم تقویت میکنه ... تصمیم دارم هر دوی اونا رو ببرم یه عینک فروشی آشنا، بدم تست UV بزنه ببینم چند مرده حلاجن ...
ممنونم ولي منظور بنده UV نبود.
در مورد هويا پلاريزه ظاهرا براي بازار ما بهترين آيتم قابل تهيه هست و حرفي در اون نيست. ولي به دليل اينكه مركزش يعني سي گل موجود ندارند مجبورم برند ديگري بگيرم.
در مورد فلر فكر نميكنم مشكل از فيلر سيگما باشد.چون در مورد سيگما UV ميشه گفت بهترين آيتم موجود در بازارهست.
در مورد B+W اگر از اصل بودنش مطمئن باشم قيمتش رو ميشه يه كاري كرد.هر چند وارد كنندگان در بين مدلهاي موجود حتما ارزون ترين رو وارد مي كنند با قيمت گرونترين و بعيد ميدونم اين مدل پيدا بشه.
در خصوص Zeta هم اگر كسي از دوستان تجربه داشته باشند ممنون ميشم راهنمايي بفرمايند.
بله ... چینی بنظر اومدن یه فیلتر 130 تومنی، ( در مقایسه با قیمتهای اینترنتی اش ) خریدار ( حداقل بنده رو :::happy::: ) رو به تردید میندازه، چه UV و چه PL .
همونطور که شما هم اشاره کردید، ظاهراً فیلترهای هویا، بی مسئله ترین فیلترها در بازار فعلی داخلی هستند. ولی ظاهراً نمایندگی آن ( Seegoal ) جنس هاش چند وقته جور نیست. UV77 و NDx8:77 میخاستم که نداشتند.
در مورد Lens-Flare در Sigma UV هم در اولین فرصت یک فایل آپ میکنم.
آیا کسی تجربه ای با فیلترهای پلاریزه و ND مارک Marumi دارد؟
سلام جناب سعادتنقل قول:
آیا کسی تجربه ای با فیلترهای پلاریزه و ND مارک Marumi دارد؟
بنده موقع خريد لنز وايد سيگما 20-10 تو دوبي فيلتر پولاريزه رو كه خواستم بخرم فروشنده اين فيلتر رو به بنده داد و خريدم. و خدا رو شكر تا حالا راضي هم هستم. يه فيلتر پولاريزه كنكو هم براي لنز 105-18 خريدم اما به خوبي مارومي نيست. خواستيد بفرمائيد نمونه عكسهايي رو كه با اين فيلتر گرفتم براتون بفرستم.
ويرايش : البته فروشنده هم خيلي تعريفش رو ميكرد البته جسارت نشه بنده خيلي بي تجربه هستم.
سلام
مارومی برندی هست که عملا از سال 1937 شروع به فعالیت داشته و عمده فعالیتش در زمینه تولید شیشه های طبی و بعد فیلترهای عکاسی و تجهیزاتی از قبیل رادیو فلاش و سه پایه بوده .این شرکت محصولات خوبی داره مشخصا فیلترهای این شرکت زمانی جز معروفترین برندهای بازار بود مخصوصا در زمان آنالوگ فیلترهای ان دی و رنگی خوبی برای استفاده داشت فعالیت شرکت تا جایی بالا رفت که حتی در چندین جشنواره بین المللی جزء برندهای برتر معرفی شد در حال حاضر هم فیلتر های dhg super cpl تونسته در زمره بهترین های بازار باشه البته دقت کنید مارومی اصل تو ایران خیلی خیلی سخت گیر میاد. مارومی به طور موقت امتیاز ساخت فیلتر رو به تایوان داد که بعدا به خاطر عدم صلاحیت تایوان امتیاز ساخت رو پس گرفت و الان 90درصد فیلترهای موجود در بازار تایوانی هستند.
من خودم با فیلترهای ان دی آن زمان( یاد ایام آنالوگ بخیر ) کار کردم و بسیار بسیار کیفیت مطلوبی داشت.
یا علی
من يك مارومي wide cpl دهانه 72 دارم. از لحاظ كاهش نور مثل يك ND3 عمل ميكند ( كمتر از 2 استاپ ) . شيار فيلتر هم ندارد. اشباع رنگ خوبي دارد.
سري super DHG مارومي كوتينگ و قابليتهاي ويژه جالبتري دارد.
جناب اکبری منظورتان از اینکه شيار فيلتر هم ندارد چیست؟
آیا امکان بستن فیلتر دیگری بر روی آن یعنی بعد از آن وجود ندارد!؟
آیا کسی از قیمتهای پلاریزه سري super DHG مارومي اطلاع دارد؟
و آیا سری super DHG مدل متناسب با لنز واید Wide C-P.L دارد(من که ندیدم)
فروشگاه مشهور فیلتر در باب همایون - - - سري super DHG برای دهانه 77 را 100 تومان قیمت داد ,در مورد کیفیت جنس شک دارم
امکان خرید حضوری و بررسی جنس قبل از خرید را نیز ندارم متاسفانه
قبلا یک فیلتر ستاره ای کوتاه برای دهنه 77 مارک مارومی از همان فروشگاه خریداری کرده بودم که یک آشغال به تمام معنا بود به طوری که به جز سه شات تست در همان اوان خرید ,هرگز استفاده نکردم. تازه مدل جاپنی آنرا با قیمتی بالاتر انتخاب کرده بودم..
نه اين مدل من چون wide است شيار ندارد و افزودني ( مثلا يك فيلتر ND ) روي آن سوار نميشود. اما با چسب نواري ميتوان كارهايي كرد.
ميتونيد به سايت مارومي سر بزنيد چك كنيد DHG وايد دارد يا نه ... ولي فكر كنم نداشت.
آیا کسی فیلترهای پلاریزه Hoya HD را با لنزهای واید(دامنه 14-10 میلی متر در کراپ دار و 21-16 در فول فریم) تست و امتحان کرده؟ و آیا مشکل و محدودیتی ایجاد میکند؟
پلاریزه های سیگما در این فواصل کانونی مشکلاتی جدی ایجاد میکنند ,البته سیگما یک مدل متناسب با واید دارد ولی آن هم بدون نقص نیست...
با سلام اگر منظور شما مدل های HOYA HD CPL باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
آقاي سعادت در صورت تمايل نگاهي هم به پست 308 همين تاپيك بيندازيد فكر كنم بتونيد اطلاعات خوبي از مقايسه ها بدست بياريد.
ضمن تشکر از جناب اکبری
با مقایسه
Hoya HD نتایج چندان موفقی کسب نکرده!
سیگما مدل متناسب با واید عملکرد بهتری از هویا داشته
Murami DHC Super بهترین عملکرد و بیشترین امتیاز را کسب کرده
آقا جلال از این فیلتر موجود دارند ولی احتمال اصل بودنش صفر است به عبارت دیگر به احتمال 101% تقلبی است
با سلام
اصولا فيلترهاي پلاريزه از هر نوعي كه باشند به علت زاويه پوشش گسترده لنزهاي اولتراوايد نتايج مناسبي به دست نميدهند. به همين علت استفاده از آنها روي اينگونه لنزها توصيه نميشود.
پسوند Wide كه در اينگونه فيلترها قيد ميشود اشاره به نازك بودن ساختمان آنها دارد كه در لنزهاي وايد باعث ايجاد vignetting نمي شود. چون ماكزيمم اثر فيلترهاي پلاريزه در زاويه 90 درجه نسبت به منبع نور بدست ميآيد در لنزهاي اولتراوايد به علت زاويه پوشش بسيار گسترده, عمل پلاريزاسيون بصورت يكنواخت انجام نميشود و نتيجه نهايي مطلوب نخواهد بود.اتفاقا هر چه فيلتر شما مرغوبتر باشد اين اثر مشهودتر ميباشد.
كسي اينجا B+W نخريده؟ قصدم اين هست كه مطمئن بشم اصلي هستند اگر اطلاعاتي در اين مورد داشتيد دريغ نفرماييد لطفا . قيمت براي دهنه 77 به نسبت قيمت اصلي درست است: 180 تومان ولي اينكه كدوم مدل هست، تلفني كه پرسيدم گفتند نميدونيم.
با سلام خدمت دوستان گرامی
من می خواستم فیلتر پلاریزه بخرم دوربینم d3100 و لنزم 18-105 وی آر هستش از دوستان راهنمایی میخواستم چه مارکی رو بخرم بودجه هم تا000/400 ریال هستش؟اصلا ارزش داره با این بودجه این فیلتر رو تهیه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدبا تشکر فراوان؟
نمونه روی لنز 24-12نیکون به همراه توصیه ی جناب کن راکول:http://www.kenrockwell.com/tech/digi...-polarizer.jpg
نقل قول:
Even though you won't get vignetting, you have to be careful using a polarizer on an ultrawide lens.
در لنز های نرمال هم چنین چیزی دیده نمیشه یه علت زاویه دید کمترشون
نقل قول:
The sky has different amounts of polarization at different angles from the sun. The maximum polarization is in a band 90º from the sun. You'll get a dark band or region in the sky using a polarizer on an ultrawide lens since this lens will see such a broad swath of sky.
This is normal and an quirk of physics. It's nothing wrong with your lens or filter. it's something wrong with the photographer.
Unlike most of my mistakes which are mistakes I made this shot deliberately to illustrate this article.
You may have problems at the wide end of these zooms. Be careful
لینک مطلب: و این معنیش این نیست که از فیلتر پلاریزه روی اولتراواید استفاده نکنید، بلکه باید حواستون به همچین چیزی باشه و با چرخوندن فیلتر یا تغییر زاویه نسبت به منبع نور ازش اجتناب کنید
سلام
علاوه بر توضيح جناب ميري در لينك زير هم اين موضوع به روشني بيان شده است:
منظور من هم دقیقا همین مورد بود ,قبلادر این مورد مفصل بحث کرده بودیم......نقل قول:
نمونه روی لنز 24-12نیکون به همراه توصیه ی جناب کن راکول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من می خواستم فیلتر پلاریزه بخرم دوربینم d3100 و لنزم 18-105 وی آر هستش از دوستان راهنمایی میخواستم چه مارکی رو بخرم بودجه هم تا000/400 ریال هستش؟اصلا ارزش داره با این بودجه این فیلتر رو تهیه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدبا تشکر فراوان؟
?????
در پی روزها بررسی بازار داخلی
Marumi Super DHG Circular Polarizers Multicoated 77mm
به قیمت 100 تومان خریداری شد ,خوشبختانه اصل میباشد
بررسیهای اولیه:
مشکل خاصی با لنزهای اولترا واید مشاهده نشد(بررسیهای بیشتر انشاءا.. در آینده)
کیفیت ساخت در حد مطلوب
کوچکترین افتی ناشی از شارپنس مشاهده نشد(در حد صفر)
لک چرب و چرک به راحتی و بدون مشکل از فیلتر پاک میشود (بر خلاف پلاریزه های سیگما)
مقدار افت نور در کم ترین حد ممکن (در مقایسه با پلاریزه سیگما این مقدار حدود دو برابر و بیشتر می باشد)
ظاهرا با فیلتر طیفهای رنگ آبی حاصل از انعکاس ,اندکی مشکل دارد....
سلام.
بنده قصد دارم برای کاهش نور یک فیلتر تهیه کنم... و میدونم که برای اینکار از فیلترهای ND استفاده میشه.
با توجه به صحبت هایی که در این تاپیک شده و مطالبی که در این باره خوندم متوجه شدم استفاده از فیلتر های پلاریزه نتیجه بسیار جالبی و مطلوبی در کنار کاهش نور دارد. اما این موضوع که فیلتر پلاریزه در جهت های مختلف، تاثیر مختلفی میگذارد و منهم از این فیلتر در فیلمبردای استفاده میکنم، آیا استفاده از فیلتر پلاریزه کار درستی است؟
+
میخوام از این فیلتر بر روی لنز 50mm f1.8 استفاده کنم.
یک جایی اشاره شده بود که فیلتر پلاریزه بر روی لنز های واید کاربرد دارد و بر روی لنز های تله بی تاثیر است! آیا این موضوع صحت دارد؟!
جناب سعادت ملاك تشخيص اصل بودن مارومي چي هست؟ بنده UV دارم كه با دستگاه تست كردم شيشه بود.نقل قول:
خوشبختانه اصل میباشد
كجا گرفتيد؟ جلال خراساني؟
ظاهراً بستن فیلتر ( هر نوع ) بر روی لنز 50mm f/1.4 & f/1.8 باعث بوجود آمدن Vignetting زیادی میشود.
از لحاظ تئوری، فیلتر UV عمل حذف بازتابهای زائد را مستقل از سایز دهنه ی لنز و فاصله کانونی آن انجام میدهد. بنابراین، عملکرد آن تحت الشعاع واید یا تله بودن لنز واقع نمیشود.
با سپاس از توجهتون
در اینجا هم توصیه شده است که از فیلتر UV بر روی 50mm استفاده نشود:
http://www.flickr.com/groups/canonef...57626258665184
گویا فقط باید به هود اکتفا کرد!
تجربه ای کمی گران بها و اعصاب خورد کن که امروز بدست آوردیم این بود که فیلتر پلاریزه رو روی لنز بسته نگه ندارید!
مدتی بود فیلتر پلاریزه روی لنز بسته مونده بود و حسابی جا خوش کرده بود. بعد از مقداری کلنجار، فیلتر به دو تکه تقسیم شد، قسمت رزوه دار رو لنز موند و شیشه و واشر برنزی بینشون در دست بنده. فعلا که نتونستم جاشون بزنم و رزوه بین شون کاملا دفرمه شده و چشم آب نمی خوره درست هم بشه. شایان ذکر است که فیلتر مرحوم HOYA HD با هلوگرام بود.
دوستان اگر تجربه ای در جا زدن این تکه های فیلتر پلاریزه دارند ما رو بی نصیب نزارند.
جناب تهامی اصلا و ابدا نگران نباشید.
بنده هم چنین تجربه ای را داشتم. اون واشر هم کج نشده است، آن انحنا خاص مربوط به خود واشر است. الان دقیقا یادم نیست. اما اگر اشتباه نکرده باشم به این صورت عمل کنید. واشر را روی قسمت عقبی قرار دهید، دو سر واشر از هم فاصله خواهد داشت. هنگامی که قسمت جلویی را روی آن قرار می دهید با یک وسیله ظریف سعی کنید واشر را طوری جمع کنید که دو لبه آن به هم نزدیک شود، در این حالت محیط واشر کوچک شده و از زواری که در پیرامون محیط داخلی قسمت جلویی است کمتر شده و واشر در آن قرار می گیرد و به خاطر حالت فنری باز می شود و در جای خود قرار می گیرد. بنده یک بار چنین مشکلی برایم پیش آمد ولی هنوز بعد از 6 ماه بی هیچ دردسری از فیلتر استفاده می کنم.
موفق باشید
قربان بنده تجربه دیگری دارم . به همین مورد برخورد کردم و جالب اینکه یکی از همراهانم نزدیک بود فیلتر و لنز و بدنه و ... خورد کنه !!! فیلتری که بعد از 2 ساعت نصبش کنده نمیشد (15 دقیقه باهاش ور رفتیم ) خیلی راحت با نیروی کمی که چرخاندن رزوه چندین دور در جهت باز شدن فیلتر ایجاد میکرد ، باز شد !!! الان هم هر وقت گیر میکنه ، همین کار رو تکرار میکنم و براحتی باز میشه .
مورد جالبی که بسیار باهاش برخورد کردم این بوده که گاهی فیلتری که هر کاری میکنید باز نمیشود با تغییر محیط ( بیشتر سرد به گرم) به راحتی باز میشه.
چند بار پیش اومده که فیلتر پلاریزه من هر کاری کردم باز نشده اما با تغییر محیط دیدم تقریبا شله!!!!!!!!!!!!!!!!
لذا دوستان وقتی اینطوری میشه باهاش کلنجار نرن این مورد رو هم امتحان کنید.
البته منظور حقیر از چرخاندن رزوه ، همان اهرم کم و زیاد کننده مقدار پلاریزه بوده و چرخاندن آن در جهتی که رزوه باید باز شود !
سلام
تشخیص اصل بودن فیلتر بیشتر برمیگردد به تجربه خریدار ,فروشنده ,مقایسه و تست های دقیق
بلی از ایشان گرفتم
فیلتر های با مارک B+W با قیمتهای بسیار نازل در بازار داخلی به احتمال خیلی زیاد تقلبی هستند
خرید فیلترهای سیگما از نمایندگی مربوطه مطمعن تر هستند.
هنگام خرید قیمتها را نیز مقایسه کنید فیلترهای پلاریزه 20 یا 25 تومانی و یا UVی 6 یا 7 تومانی بدون شک تقلبی هستند
موفق باشید