یعنی وقتی فیلتر روی دوربین است و رینگ پلاریزه را میچرخانید هیچ تاثیری در رفله نور ایجاد نمیکند؟!!
Printable View
در پست اول نوشته بودید فیلتر تاثیری در عکس ندارد و بنده متعجب شدم
بنده نیکون دارم و درپوش لنزهای نیکون در بیشتر فیلترها کمی فاصله ایجاد میکند ( در کنون اطلاع ندارم ) و پلاستیک داخلی درپوش مستقیم روی فیلتر مینشیند اما اگر درپوش را در جای خود نچرخانید خط و خش ایجاد نمیکند.
سلام
امروز میخوام یک فیلتر بخرم با توجه به صفحات قبل به نظرن هاما مورد مناسبی هست بودجه هم حدود120-30 هست از کجا بخرم که مطمئن باشه به نظرتون چون فیلترو نمیتونم خوب تشخیص بدم اصل و فرع بودنشو اون مغازه که توی باب همایون فقط کاره فیلتر انجام میده مطمئن هست؟ و اینکه با این بودجه چیزه مناسبتری به نظرتون نمیرسه؟
الان مارومی و هاما تو بازار پر هست و تشخیص اصل و فرع هم براحتی امکان پذیر نیست. ننوشتین که واسه چه دهنه ای میخواهید . اگه تونستید از برندهای بهتری مثل B+W ٬ Hoya مخصوصا Hoya HD که تمیز کردنش هم راحتتره و یا رودنشتاک بگیرید بهتره.
شخصا برای داشتن این فیلتر که نشان از تصمیم عکاس برای بهینه کردن عکسهاش داره خرید فیلترهای ارزان رو توصیه نمیکنم.
الان از باب همایون برگشتم هاما رو وقتی دیدم خیلی خورد تو ذوقم زیر فیلتر یک ابر بود که انگار از کنار خیابون پیدا کردن قیمت 120 بودش که از خریدش منصرف شدم وبجاش مارومی خریدم به ظاهر که جنسش خیلی بهتر از هاما هستش dhg cpl هستش از همون مغازه خریدم امیدوارم که تقلبی نباشه
مارومی رو با چه قیمتی خریداری کردید؟
از کجا میشه فهمید که فیلتر پلاریزه اصل هست یا نه؟ ایا راهی داره؟
همین که فکر میکنم 170 تومن پول یه فیلتر تقلبی دادم باعث ....
سلام
مبارکتون باشه!
الان دیگه چه فرقی برای شما داره که فیلتر اصل هست یا نه؟
چون بعید می دونم فروشنده حاضر بشه فیلتر رو در صورت تقلبی بودن از شما بگیره!
من تو تست فیلتر های پلاریزه چند تا تفاوت بین فیلتر های با کیفیت مناسب و فیلتر های ارزان قیمت پیدا کردم البته ممکنه کلی نباشه ولی می تونه در انتخاب فیلتر موثر باشه!
1- کنترل مقدار تاریکی در فیلتر
2- کنترل ته رنگی که فیلتر روی تصویر ایجاد می کنه!
3- کنترل مقدار UV فیلتر شده توسط دوربین
برای مورد اول!
راه حل اول
دو تا فیلتر پلاریزه رو روی هم قرار بدید و در خلاف جهت هم بچرخانید تا تاریکی در فیلتر ظاهر بشه. در این حالت معمولا فیلتر های مروغوبتر تاریکی بسیار بالایی (در حد مطلق) ایجاد می کنند.
نکته: دو فیلتر باید مرغوب باشه
راه دوم
اگر گوشی غیر لمسی دارید فیلتر رو روی صفحه گوشی قرار بدید و بچرخانید تا تاریکی حاصل بشه، تو این حالت هم هرچی تاریکی بیشتر باشه فیلتر بهتره!
برای مورد دوم!
زمانی که در آستانه تاریکی فیلتر نزدیک بشید، ته رنگی در فیلتر بوجود میاد که معمولا در فیلتر های مرغوب تر خیلی کمتر قابل احساسه (منظره از پشت فیلتر یا آبی غلیظ می شه یا خاکستری غلیظ) هرچی غلظت کمتر باشه، فیلتر بهتر در عکاسی عمل می کنه
مورد سوم:
برای تست این مورد باید به یک عینک سازی مراجعه کنید و بگید میزان UV قابل فیلتر رو با دستگاه براتون اندازه بگیره! (معمولا نباید کمتر از 300 باشه) و یا به روشی که در فروم تشخیص فیلتر تقلبی امتحان کنید البته بهترین راه همون مراجعه به عینک سازیه!
این روشهایی بود که من تست کرده بودم اگر دوستان هم راهی سراغ دارن لطفا بفرمایند
سلام
دوستان جایی سراغ دارن که فیلتر پلاریزه Hoya HD برای فروش داشته باشه ؟!
چندجا تماس گرفتم موجود نداشتن
ممنون
كسي شماره آقاي خراساني را ندارد؟ لطفا در پيام خصوصي شماره ايشان را محبت كنيد
ممنون
قریب به یقین تنها فیلترهای اورجینال که میتونیم تو بازار پیدا کنیم فیلترهای سونی هست.هم اورجینال و هم اپتیک عالی دارند.
Sony Pl 72mm
450 هزار تومان
البته فیلتر های سونی هم تقلبیشون تو بازار وجود داره (بنده خودم یک مدلش رو دارم).
در کل به هیچ عنوان نمی شه به حرف فروشندگان محترم اطمینان کرد!
ولی یک مدل فیلتر هست که من خودم 70 درصد احتمال می دم تقلبی نداشته باشه یا خیلی کم داشته باشه!
فیلتر های کاشه ای شرکت Cokin هست قیمتش هم با این قیمت ها باید حدود 300 یا 400 در بیاد (البته با لوازمش)
این هم سایتشه: Cokin
آخرین فیلتره از سری CPL هست
سلام
برای دوربینهای کامپکت هم فیلتر پلاریزه گیر میاد؟
دوربین من Nikon p510 هست
درود ...
کسی از دوستان تجربه کار کردن با فیلترهای پلاریزه B+W را دارد؟
من از پلاریزه های sigma استفاده کردم کیفیتش خوبه از hoya وhama وامثال اینها بهتره b+w رو تو بازار ندیدم rodenstock هست خیلی گرونه
فکر میکنم خیلی بیشتر باشه وقتی که من پلاریزه 77 hama رو خریدم 70 تومن قیمت rodenstock حدود 300 الی350 بود الان دیگه خودتون حدس بزنید البته شاید به میزان اینها گرون نشده باشه چون خیلی فروش بالایی نداره شاید از خریدهای قبلی بعضی فروشنده ها داشته باشن و بشه به قیمت مناسب هم خرید
فکر کنم تو بازار یکی از مارکهایی که هنوز تقلبی نیومده سیگما باشه.
دوستان در مورد کیفیت فیلتر پلاریز مارک Kenko اطلاع دارن؟
سلام.
برای لنز10-22 کنون چه فیلتری پیشنهاد میکنید که مشکلvignetting نداشته باشه.
من کل تاپیک را خوندم اکثریت روی hoya و sigma نظر داشتن چون تقریبا اصلش در ایران راحتتر پیدا میشه.
البته نظرم بیشتر روی هویاست چون راحتترتمیز میشه.
ممنون
فایل پیوست 43814
سلام بر دوستان عزیز.
فیلتر Hoya HD Cir-PL 67mm از شیراز خریداری شد با قیمت 138.000 تومان ... "فروردین ماه 92"
خرید قدیم "حدود یک سال پیش" بوده و خود فروشگاه از شرکت سیگل تهران خریداری کرده ..."هولوگرام SG روی جعبه"
نام و آدرس فروشگاه پیام خصوصی ... "حدود 5 تا دیگه موجودی داشت"
با سلام به دوستان عزیز
فیلتر پلاریزه سونی واسه لنز 18-55 سری nex c3 قیمت گرفتم 55 تومن. به نظر اساتید با توجه به قیمتش اصل هست؟ ارزش خریدن داره؟
با سپاس فراوان
پاینده باشید
سلام به همگي
براي خريد فيلتر nd و پولاريزه ارزانترين برندي كه كيفيت لازم راداشته باشه دوستان چه پيشنهادوتجربه اي دارن؟
ممنون
Polarizing filters test - Results and summary - Lenstip.com
من اين رو گرفتم فکر کنم فيلتر خوبی باشه هنوز به دستم نرسيده تا چک کنم
Marumi DHG Circular P.L.D
سلام
خوب در مورد این نوع از فیلتر ها که شماه مورد نظرتون هست میشه گفت فیلتر ارزان قیمت زیاده فقط به شرطی که فروشنده ناهل نباشه!
یه سر به فروشگاه های عینک آفتابی بزنید ببینید عینک های پلاریزه رو از 60 به بالا می دن در حالی که عملکرد خاصیت پلاریزه هیچ فرقی تو انواع شیشه نداره و این کیفیت ساخت و ضریب شکسته ها باعث افزایش قیمت هست.
فیلتر پلاریزه رو میشه در شرایط فعلی از قیمت 30 یا 40 هزار تومان به بالا خریداری کرد!
فیلتر ND هم بستگی به درصد تاریکی داره که ایجاد می کنه!
احتمالا یه ND2 رو بتونید حدود 30 هزار بخرید
ولی پیشنهاد می کنم یا یه چیز سطح متوسط بخرید یا خوب
من فیلتر پلاریزه ارزان خریدم و جالب این بود که در انتهای زوم لنز، تصویر تار می شد!. دوباره رفتم یه فیلتر دیگه تهیه کردم که این مشکل رو نداشت، فکر کنم الان هم بین 50 تا 60 هزار باشه!
با عرض سلام
دوست خوبم از توجه و لطف شما بی نهایت سپاسگزارم . من نمایندگی سونی رفتم و دو مدل فیلتر پلاریزه با برند پاناسونیک و سونی بهم ارائه کرد که بین 45 تا 55 قیمت داشت. خودم موندم که بخرمش یا نه. ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
سلام
دهانه ی 49 متاسفانه بسیار بسیار کمیاب هست (دهانه ی لنز شما)
به همین منظور بنظر بنده تهیه از خود برند سونی کار عاقلانه تری است یا اگر میبیند فروشنده منصف هست از ایشون بپرسید کدوم بهتره
ولی از اصلی بودن مطمئن بشید ، شکی و شمایلی که از فیلتر دیدید رو به خاطر بسپرید یا عکس بگیرید
در گوگل جستجو کنید اسم فیلتر رو ببینید که اگر فروشگاه های متعددی همین فیلتر با همین شکل ظاهری دارند احتمالا که رایج و اصلی هست.
فیلتر های پلاریزه باید قادر باشند:
-مقداری از نور رو کاهش بدن
-حداقل مقداری از انعکاس رو کم یا جا به جا کنند
-صفحه های LCD رو خاموش نشان بدند
و موارد اینچنینی که باید در مورد یک فیلتر Circualr یا با قابلیت چرخش صادق باشه.
موفق باشید.
سلام دوستان من امروز قصد رفتن به نمایشگاه دوربین و خرید فیلتر پولاریزه با قیمت حدود 100 تومن دارم و تنها چیزی هم که از فیلتر میخوام حذف انعکاس روی شیشه هست . چه مدلی پیشنهاد میدید که تو حذف انعکاس عملکرد بهتری داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
72 . ولی امروز رفتم نمایشگاه و با کمی تحقیق پشیمون شدم از خرید . قیمت ها واقعا بالاست و فیلتر های ارزان هم اصلا بدرد نمیخورند .
من از چين خريدم دونه اي 2 دلار ، با پست ارزون ميفرستن يکم طول ميکشه تا برسه ، هنوز کيفيتش رو نميدونم چطوريه اما چيز خاصی نداره که مهم باشه (براکت 3 پايه فلش رو خريده بودم 3 پوند کيفيتش خيلی خوب بود )
اگر خواستيد من ميتونم چند تا بگيرم واسه يکی از بچه ها بفرستم به بقيه بده
حتی اگر 35 هم باشه بهتر از خريد 2 تا فيلتره
دوستان اگه ممکنه یک فیلتر پلاریزه با کیفیت خوب برای لنز کانن 50 f1.4 معرفی کنند سایز 58 قیمت زیر 300 تومان و کجا مطمئن تر هست برای خرید؟
سلام
در مورد فیلتر ها بستگی به هزینه داره ولی کلا هویا در زمینه اپتیک خلیل قدیمی تر و مطرح تره!
در مورد تبدیل هم حتما همین کار رو انجام بدید تبدیل 82 به 58 رو می تونید تو ناصر خسرو از فیلتر فروشی بگیرید حتما هم نباید اصلی باشه که خیلی پولش بشه!
در اصل خیلی فرقی بین اصل و فرعش وجود نداره و کاری هم انجام نمیده که نیاز به این باشه!
من خودم پارسال تبدیل 72 به 58 رو خریدم 20 هزار تومان! فقط دوربین یا فیلتر رو ببرید چک کنید که احیانا برعکس خرید نکنید!
تبدیل که موجود هست. اما شما باید در ابتدا برای خرید یک فیلتر خوب + تبدیل به لنز آینده خودتون فکر کنید. این که مثلا 82مم بخرید با تبدیل استفاده کنید، در آینده یک لنز 67مم بخرید و دوباره با تبدیل استفاده کنید و ... مشکلات خاص خودش را دارد، دهنه 77 معمولا دهنه رایج تری برای لنزهاست.
در مورد تفاوت فیلترهای سیگما و هویا HD باید بگم، فیلتر سیگما بر خلاف هویا، به سختی تمیز می شود. ولی از نظر تاثیر پلاریزه بر خروجی عکس به نظر من قوی تر از هویا HD است. (کمی رنگ های گرم تر و اشباع تری به دست می دهد.) در ضمن هویا HD مخصوص لنز های واید، وین یت کمتری در عکس می اندازد.
مشکل اکثر فیلترهای موجود در ایران تردید در اصالت اونهاست ، مدلهایی از هویا که در فروشگاههای اروپایی دیدم بسته بندی متفاوتی نسبت به اینهایی که در ایران میفروشند داشتند.نقل قول:
...از بین فیلترهای سیگما و هویا کدوم با کیفیت تر هستند؟...
از نظر اصالت فیلترهای سیگما شرکت سیگل مطمئن ترین فیلترهای موجود در ایران هستند ( نظر شخصی )
کلا براساس بسته بندی نمی توان قضاوتی کرد، بخصوص در بازارهای محدودتر وانحصاری تری مانند ایران که درصورت جاافتادن یک محصول، شرکتهای دیگه باید برای جاانداختن وفروش ، معجزه ای چیزی بکنند. معمولا بسته بندی، خدمات ،نحوه فروش وگاهی نامگذاری محصولات در مناطق مختلف دنیا برای برخی شرکتها متفاوت هست.
ظاهرا یه شرکتی نمایندگی انحصاری فیلتر های Cokin رو برای ایران گرفته
از این لیست می تونید این مسئله رو مشاهده کنید
فیلتر های cokin
احساس من میگه شما خود نمایندگی این فیلتر هستی که از صبح تا الان به هر طوری اقدام به معرفی شرکت از طریق سایت اصلی این کمپانی میکنی! ناگفته نماند از صبح تا الان هم راهنمایی های خوبی واسه شناخت فیلتر ها کردین که بنده سپاسگذارم ولی گذاشتن دو پست کاملا یکسان یکی ساعت 10:51 و یکی دیگه 11:44 تو یک تاپیک زیاد جالب نیست.
موفق باشین
یا حق
سلام
متاسفانه احساستون اشتباه می گه!
من نه نمایندگی این فیلتر رو دارم و نه از نمایندگی فعلیش خوشم میاد!!
همین مسئله که می فرمایید دو بار تکرار شده دلیل این مطلبه
من می تونستم یه بحث جدید باز کنم و یا بیشتر از این اسمش رو بیارم!
خدارو شکر یک بار هم از مدیریت به دلیل ندانستن این مسئله اخطار گرفتم برام درس عبرت شده:::shame on you:::
ولی بخاطر خرید فیلتر زمانی که هنوز تو بازار این سری نبود ضرر زیادی دادم
2 سال پیش هر فیلترش رو از ناصرخسرو بدلیل نبودش خریدم 100 هزار تومان می خواستم دیگران دنبالش داخل ناصر خسرو نگردن چون فکر کنم الان 3 برابر بگیرن ازشون!
اگر دو جای متفاوت هم زدم هدفم حفظ تقسیم بندی بود
در پایان هم از امضا شما تشکر می کنم خیلی جمله زیبایی هست!
از همه دوستان و بخصوص شما عذرخواهی می کنم!:cry3::cry3:نقل قول:
آدم بدبین از باد شکایت می کند، آدم خوش بین انتظار تغییر در آن را دارد، آدم واقع نگر بادبان ها را تنظیم می کند.
ضمن ارادت دوباره و تشکر از ادیت دوباره پستتون و ابراز رضایت شما از امضا بنده، من که دیروز صبح تا ظهر تو فروم بودم فکر میکنم حداقل 5 یا 6 بار تو پستهای مختلف گریز شما رو به این نمایندگی دیدم و تو همین تاپیک هم وقتی دیدم یک پست دو بار تکرار کردین بیشتر احتمال به تبلیغ دیدم ولی ولی الان که میفرمایین ضرر کردین و ... بازم فکر میکنم جا داشت دیروز یک مقدار بیشتر موضوع باز میکردن چون مطمئنم دوستان دیگه ای هم بودند که همین احساس درشون تجلی کرده! ( به عنوان مثال مدیران محترم فروم ) ... در هر صورت اگه سو تفاهم پیش اومده بنده به نوبه خودم عذرخواهم. امیدوارم دیگه نه تو دنیای عکاسی ضرر کنین و نه از این سو تفاهم ها پیش بیاد که نیازی به گریز به امضا من نباشه
امیر کمیلی
یا حق
پ.ن: دوباره از تمامی دوستان بابت آف تاپیک عذرخواهم
با سلام خدمت شما دوست گرامی.
در پاسخ به سوالتون در مورد انواع فیلترهای پلاریزه باید عرض کنم که فیلترهای پلاریزه circular پیچیدگی بیشتری نسبت به نوع خطی اونها دارند و ساختشون سخت تر هست. بهمین دلیل گرانتر هم هستند. در دوربینهایی که از auto focus استفاده میکنند فیلترهای خطی پلاریزه باعث میشن که دوربین در تشخیص فاصله دچار اشتباه بشه و فکوس خوبی رو انجام نده. بهمین دلیل در این دوربینها از نوع circular استفاده میشه که نحوه پوشش مواد پلاریزه بر روی فیلتر در اونها با فیلترهای خطی متفاوت هست و دوربین رو به اشتباه نمیاندازند.
فیلترهای hoya یکی از بهترین فیلترهای موجود در بازار هستند به شرط اینکه اصلی باشن و قیمتی بالای 100 هزار تومان دارن که البته با توجه به اندازه دهنه لنز متفاوت هست. این تفاوت قیمت هم بر میگرده به کیفیت شیشه های استفاده شده در اونها و تعداد لایههای پوشاننده بر روی فیلتر.
با سلام خدمت شما دوست گرامی.
در پاسخ به سوالتون در مورد انواع فیلترهای پلاریزه باید عرض کنم که فیلترهای پلاریزه circular پیچیدگی بیشتری نسبت به نوع خطی اونها دارند و ساختشون سخت تر هست. بهمین دلیل گرانتر هم هستند. در دوربینهایی که از auto focus استفاده میکنند فیلترهای خطی پلاریزه باعث میشن که دوربین در تشخیص فاصله دچار اشتباه بشه و فکوس خوبی رو انجام نده. بهمین دلیل در این دوربینها از نوع circular استفاده میشه که نحوه پوشش مواد پلاریزه بر روی فیلتر در اونها با فیلترهای خطی متفاوت هست و دوربین رو به اشتباه نمیاندازند.
فیلترهای hoya یکی از بهترین فیلترهای موجود در بازار هستند به شرط اینکه اصلی باشن و قیمتی بالای 100 هزار تومان دارن که البته با توجه به اندازه دهنه لنز متفاوت هست. این تفاوت قیمت هم بر میگرده به کیفیت شیشه های استفاده شده در اونها و تعداد لایههای پوشاننده بر روی فیلتر.
عملکرد فیلتر CPL به نوعی است که جهت خروجی نور پس از استفاده از آن حول محور مرکز و بصورت دورانی بوجود می آید. در حالی که در نوع خطی تمام جهت های نور خروجی در یک راستا و بصورت خطی خواهند بود!
تصویر زیر (از سمت راست به چپ) مراحل عبور نور از فیلتر های پلاریزه را شرح داده است
فایل پیوست 49431
همین مطلب هم باعث می شود در سیستم فوکوس خودکار دوربین مشکلاتی ایجاد شود (البته شخصا هم از CPL و هم از PL استفاده کردم ولی هیچ مشکلی تو فوکوس تا به حال نداشتم!)
در مورد برند تولید کننده هم محدودیت روی یک برند خاص نیست! مهم هزینه ای هست که قراره پرداخت بهش! فیلتر های CPL (مارک یا غیر مارک) رو می توانید بین 100 الی 400 هزار تومان خرید کنید! تفاوتشون هم در کوتینگ و کیفیت اپتیک هست وگرنه خاصیت پلاریزه در همه آنها وجود داره (رجوع شود به روش تست فیلتر پلاریزه)!
از فیلتری که خریدید راضی هستید؟
سلام و تبریک به جهت ورودتون به تالار:-D
از کدام فیلتر منظور شماست؟
من سه تا فیلتر پلاریزه دارم که به تفکیک در موردشون براتون می نویسم
1- Sony PL 72mm :::whistling::::::whistling:::
2- Marumi PL 72mm
3- فکر کنم kencko cpl 72mm
او اولی رو 3 سال پیش 10 تومان خریدم! (وقتی می گن جنس ارزان نخرید دلیل داره) اون فیلتر در زمانی که از زوم استفاده می شد (120mm به بالا) کیفیت تصویرش افت شدید می کرد و تصویر رو محو می کرد.
دومی هم حدود 70 (2 سال پیش) خریدم این فیلتر اصلی بود کیفیتش هم فوق العاده است. جالبه که الان هم اکثر اوقات از این استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم برای سیستم فوکوس ایجاد نمی کنه!
سومی هم تقریبا مطمئنم اصلی نیست ولی کیفیتش خیلی خوبه و ازش رازی هستم حدود 50 (دو سال پیش) خریداری شد!
پیشنهاد می کنم شما دنبال سری cpl باشید بهتره فقط اگر خیلی کار خاصی نمی خواهید انجام بدید فیلتری با قیمت متوسط بخرید و حتما هم هنگام خرید روی دوربین تست کنید تا افت کیفیت در تصویر ایجاد نکند!
سلام
ببخشيد كه سوال من ابتدائي هست
فيلتر پولاريزه اگه همش رو دوربين باشه مشكلي ايجاد ميكنه ؟
براي عكاسي داخل خانه!
من ميخواهم به جاب UV پولاريزه بزارم كه همش رو دوربين باشه
ممنون
دوستان من الان یه مدته تو نخ این فیلتر پلاریزه هستم تا حدودی هم تو فروم خوندم! اما هنوز نفهمیدم کاربرد اصلیش چیه! اینو میدونم که نور کمتری عبور میده اما کلا رو عکس چه تاثیری داره؟ واسه چجور عکاسی مناسبه؟؟ من الان رو لنز 35 میلیمتریم یه UV مارومی دارم! تو شب نور لامپایی رو که تو بکگراند میافتن منعکس میکنه!!! یعنی از هر لامپ دوتا هست که جاشون باهم فرق داره و معمولا چندتاشون میافته روی سوژه اصلهی که کلا عکس رو خراب میکنه! واسه همین تو فکر خرید یه فیلتر جدید براشم. میخوام ببینم با توجه به استفاده من ازین لنز که فقط عکس پرتره باهاش میگیرم این فیلتر پلاریزه به کار میاد یا نه؟
بهترین فیلترهای UV هم این مشکل را ولو کمتر ایجاد می کنند، فیلتر های UV روی لنزهای سریع باعث افزایش خطای فوکوس هم می شوند، بهتر است چیزی روی لنز نذارید و بیشتر سعی کنید که مراقب باشید. (یا حداکثر از هود استفاده کنید.)
فیلترهای پلاریزه هم جایی ندیدم که برای عکس پرتره توصیه شود. ولی خودم استفاده می کنم. از تاثیرش خصوصا روی پوست های براق در محیط باز راضی هستم. ولی باید اون یک استاپ نور کمتر برای شما مشکلی ایجاد نکند.