من بیشتر فیلتر رو برای محافظت از شیشه لنز و همینطور خاک گذاشتم روش! لنزم هم دیاف بازه. جالبه روی اون یکی لنزم یه فیلتر معمولی دارم اما اون همچین مشکلی رو نداره :دی پس بکنم فیلترو کلا؟؟؟ یا فیلتری هست که UV باشه و این مشکل رو ایجاد نکنه؟
Printable View
سلام. یه فیلتر برای دهانه 67 میخواستم بگیرم با حدود قیمت 150 تومان. دوستان گزینه ای مد نظر دارن؟
میخوام اینترنتی سفارش بدم پس اگه ممکنه سایتی معرفی کنید
سلام
من 1 فیلتر پلاریزه و 1 UV دارم
ایا بستن هر2 روی لنز لازم هست بصورت همزمان؟
و اینکه اول کدام فیلتر بسته بشه بهتره.؟
ابتدا باید بگم که فیلتر پولاریزه یک فیلتر تخصصی است و اینگونه نیست که همیشه روز لنز بسته شود و بسته به موقعیت از آن استفاده می شود ٬ ولی فیلتر یو وی چون به منظور محافظت از المان جلویی لنز به کار گرفته می شود تقریبا همیشه روی لنز قرار دارد.
حالا آیا بستن هر دو به صورت هم زمان درست است یا خیر ٬ بستگی به نوع فیلتر ٬ فاصله کانونی لنز دارد و این نکته که آیا از لنز فول فریم روی بدنه کراپ استفاده می شود یا خیر.
ابتدا باید به این نکته توجه بشه که فیلتر یک شیشه اضافی در جلو لنز است که این یعنی افت کیفیت و خطاهای اوپتیکی مثل "فلر" و "گوست" و "وین یت" ٬ میزان افت و خطاها به کیفیت فیلتر بستگی دارد پس بهتر است از فیلتر های با کیفیت استفاده شود ٬ و کلا تا حد امکان سعی شود از حداقل تعداد فیلتر استفاده شود.
اگر لنز مورد استفاده شما واید است ٬ بهتر است فیلتر پولاریزه به تنهایی روی لنز بسته شود وگر نه میزان قابل توجهی وین یت (سیاهی چهار گوشه تصویر) رخ می دهد.
اگر از لنز فول فریم روی کراپ استفاده می شود وین یت خیلی مسئله ساز نخواهد بود.
فیلتر پولاریز معمولا بعد از یو وی روی لنز بسته می شود.
ویرایش : با جناب شهبازی خط رو خط شدم :-)
سلام دوستان
برای لنز نیکو18-105میخواستم یه فیلتر پلاریزه بخرم که فک کنم دهنه ی این لنز 67باشه
چ مارک فیلتری بخرم خوبه و بی زحمت قیمتش هم بگین
ممنون از لطفتون
موفق و پایدار باشید
بله دهنه این لنز 67 هست. فیلترهای زیر توصیه میشه:
1. Rodenstock 67mm Circular Polarizer super MC Slim Filter به قیمت حدودی 480,000 تومن
2. Kenko 67mm Zeta ZR EX SMC Circular Polarizing Filter به قیمت حدودی 370,000 تومن
3. Hoya HD Digital 67mm CPL Filter به قیمت حدودی 320,000 تومن
4. Rodenstock 67mm Circular Polarizer Digital pro MC Slim Filter به قیمت حدودی 300,000 تومن
مارک B+W هم که بتونید پیدا کنید فوق العاده هست و بهتر از موارد یاد شده هست.
البته توجه داشته باشید که من فیلتر های circular polirizer رو توصیه کردم که می تونید درجه پلاریزه بودن رو کم یا زیاد کنید. نوع دیگری از فیلترهای پلاریزه هستند که درجشون ثابت هست و امکان تنظیم ندارند و ارزونتر هستند. اما در کل circular پیشنهاد میشه.
سلام دوست عزیز
تو همه تایپیکی داری راهنماییم میکنی و این منو خیلی خوشحال کرده
واقعا ممنونم ازت
فیلتر شماره 4 ک گفتین خوب هستش؟
تاثیر منفی رو عکس نمیزاره که
میزاره؟
بقول دوستمون ک پستش زیر این پست قرار میگیره سایز بزرگترشو بگیرم با تبدیل یا همین سایزو فیکس بخرم؟
کدومشون بهتره؟
ممنونم ازتون بابت همکاری گرمتون
موفق و پایدار باشید
خواهش می کنم دوست عزیز. ببینید حتی بهترین فیلتر های جهان هم تاثیر منفی روی عکس می ذارند بالاخره یک المان اپتیکی اضافه هست که جلوی لنز بسته میشه. حالا این تاثیر منفی کم و زیاد داره. اگه فیلترتون مرغوب باشه، از برند معتبر، مالتی کوتینگ (خیلی مهمه ) و همچنین فاکتورLight Trespassing یا گذردهی نوریش بالا باشه عملا شما تفاوتی بین عکسهاتون هنگامی که با یا بدون فیلتر عکس می گیرید متوجه نمی شید. ولی در هنگام شب مثلا از یک منبع نوری عکس بگیرید ممکنه هاله های نوری یا فلر یا شبح وارگی در اطراف اون مشاهده کنید که باز هم می گم اگه فیلترتون خوب باشه میزان این هاله ها هم کمتر میشه جوری که متوجه اون نمیشی و آزار دهنده نیستند. اینه که همیشه در صورت استفاده از فیلتر بهترین اون رو انتخاب کنید تا علاوه بر اینکه از لنزتون محافظت می کنه و جلوی پرتوهای اشعه uv رو تا حدی می گیره و باعث می شه رنگهای عکستون کمی طبیعی تر و خالص تر جلوه کنه، تاثیر منفی کمتری هم روی عکس میذاره که در بیشتر مواقع متوجه اون نمیشید. همه فیلتر های بالا جزو بهترین ها هستند به خصوص B+W و Rodenstock.
در مورد نظر جناب nicebluesky عزیز بنده نظری مخالف دارم. اگه متوجه شده باشید میبینید که اکثر سازندگان فیلتر، در سبد محصولاتشون فیلترهای slim یا نازک هم تولید کردند و با استقبال نسبتا خوبی هم مواجه شده. در فیلترهای خوب جنس حلقه فیلتر از فلز برنج است حالا هر چقدر ضخامت این حلقه کمتر باشه (slim تر باشه) باعث میشه که گوشه های تصویرتون کمتر تاریک بشه یا به عبارتی پدیده vignetting کمتر خودشو نشون بده. حالا اگه ما بیاییم از تبدیل فیلتر استفاده کنیم و روی اون هم از یک فیلتر استفاده کنیم که مسلما ضخامتش بیشتر از یک فیلتر معمولی و slim هست ( حداقل چند میلیمتر) باعث میشه که گوشه های تصویر به صورت مشهودی تاریک بشه چون جلوی نور ورودی در لبه های تصویر یعنی جایی که ضخامت بدنه فیلتر بیشتر هست گرفته میشه. اینه که بنده تبدیل فیلتر رو توصیه نمی کنم.
موفق باشید.
اکثر فیلترها این قابلیتو دارن ولی باید بدونید که بستن دو فیلتر یا بیشتر باعث کاهش شارپنس و در کل کیفیت خواهد شد .
مسلما هرچه کیفیت فیلتر بالاتر باشد , تصویر نهایی کیفیت بیشتری دارد ولی در کل روی عکس شما تاثیر خواهد داشت که میزان تاثیر در هر شرایط متفاوته . این تاثیر هم بیشتر روی شارپنس و نور ورودی مشهود است . البته فکر نکنم شرایطی پیش بیاد که ملزم به انجام این کار شوید ولی در صورت مجبورشدن هم میتوانید با ادیت کیفیت رو تا حدی افزایش بدید .
من هم فيلتر اسليم دارم و هم تبديل معمولی روش استفاده کردم
اگر قرار بود که چند ميليمتر ضخيم تر باشه که تو عکس کاملاً ديده ميشد
شايد شما چند سال پيش تبديل ها رو از نزديک ديده باشيد اما حتی تو نمونه های چينی ارزون قيمت هم ديگه چنين چيزی ديده نميشه
فکر ميکنم تو عکس واضح باشه که قطرش حتی از فيلتر های اسليم هم کمتره
تنها ايراد اين روش اينه که ممکنه باعث فلر بشه که با استفاده از يه تيکه مقوا هم ميشه جلوش رو گرفت مثل فيلتر های کوکين
فایل پیوست 54234
دوستان برای کانن 700d با لنز 18-55 stm فیلتر پولاریزه هست؟ (ببخشید آماتورم هنوز: دهنه این لنز چنده؟!)
دهنه لنز شما 58mm هست!
برای این دهنه هم فیلتر های گوناگونی از ارزان قیمت تا با ارزش وجود داره که بستگی به مبلغ مورد نظر شما برای خرید فیلتر داره!
البته سعی کنید فیلتری بخرید که قیمتش به لنز شما بخوره!
نه اینکه یک فیلتر 400 هزار تومانی برای یک لنز 300 هزار تومانی بگیرید.
اهمیت لنز در دوربین های SLR اگر بیشتر از بدنه دوربین نباشه کمتر نیست!
لنز شما حدود 120 دلار قیمتشه که حدودا 300 تا 350 میشه!
این هم لینک قیمت
صرفا جهت اطلاع (لنز Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM ) از نظر فاصله کانونی به لنز شما نزدیکه ولی قیمتش حدود 1000 دلاره!!
این اختلاف بی دلیل نیست و برای کسب اطلاعات در این زمینه می توانید به فروم لنزها مراجعه فرمایید
قیمت فیلتر اصلی الان فکر کنم بین 250 تا 350 باشه
شرکت های گوناگونی هم هستند مثل hoya، Sigma، Cokin و ...
من خودم اگر بخوام اصلی بگیرم Cokin یا sigma می گیرم!
اما اگر یک فیلتر پلاریزه با کیفیت متوسط هم بگیرید جواب کارتون رو خواهد داد!
قیمتش هم بین 100 تا 150 می شه!
فقط برخی موارد رو که قبلا داخل فروم گذاشتم مطالعه کنید تا از کیفیتش خیالتون راحت باشه!
(مواردی مثل Cpl ، پلاریزه بودن یا نبودن، اشباع رنگی احتمالی و ...)
نحوه تستش هم داخل فروم هست
این هم لینکش
با سلام
میخواستم بدونم فیلتر پولاریزه چیه و چه کاربردی داره و تو په عکسایی استفاده میشه
با تشکر
فيلترهاي پلارايزه باعث می شوند دوربين واکنش متفاوتي نسبت به نور داشته باشند و تصاوير را به گونه اي ديگر ببينند. اين فيلتر مي تواند در بعضي رنگها تغييراتي ايجاد كند مثلا" درخشندگی و برجسته شدن ابرها و آبی تر شدن آسمان و حذف انعکاس اشیاء بر آب و شیشه
محافظت از لنز
البته از این فیلتر در شب نباید استفاده کرد
فيلتر پلاريزه عمدتاً براي حذف نورهاي ناخواسته در عكس به كار مي رود مثلاً براي حذف انعكاس نور روي سطح آب يا روي شيشه . در واقع فيلتر پلاريزه با قطبي كردن امواج نوري (كه از همه جهت به لنز وارد مي شوند) اين امكان را ميسر مي كند كه نورهائي كه از جهت خاصي مي تابند را حذف نمود. البته استفاده از فيلتر پلاريزه اشباع رنگ را هم تا حدودي افزايش مي دهد ولي از طرف ديگر مقدار نور ورودي به دوربين را يك استاپ كاهش مي دهد .
با تشکر از جواب دوستان
تو همه موصوع ها و عکس ها از این فیلتر استفاده میشه یا تو ژانر خاصی؟
یک کاربردش عکاسی از پشت شیشه است. توی موزه و ... میشه انعکاس نور روی شیشه رو با فیلتر پولاریزه حذف کرد
در عکاسی منظره همانطور که جناب چگنی فرمودند برای برجسته کردن ابرها، اشباع رنگ و حذف اثر بازتاب نور خورشید از سطح اجسام کاربرد زیادی داره!
مثلا یک میوه مثل گوجه را در نظر بگیرید! نور خورشید از سطح پوست آن بازتاب می کند ولی با فیلتر پلاریزه می توان آن بازتاب را حذف کرد!!
البته بهترین نتیجه برای موارد فوق زمانی خواهد بود که زاویه قرار گرفتن دوربین نسبت خورشید 90درجه به بالا باشد!!
سلام من پلاریزه -- مولتی کوتینگ به قیمیت490000 پیدا کردم با جغبه قرمز رنگ ایا اصای است لطفا راهنمایی بفرماییدpor-rodenstoch77
سلام. حالابینhoya وrodenstock کدام بهترومرغوبتراست بعضی میگویند هویابگیرم.
خوب چند حالت داره
1- انعکاس نور از المانهای لنز باشه (البته بعیده)
2- همانطور که خودتون گفتید انعکاس نور از فیلتر باشه (بخصوص اگر فیلترتون UV اصل نباشه و صرفا محافظ باشه)
بهتره فیلتر رو باز کنید و مجددا امتحان کنید ببینید نتیجه چی میشه!
در مورد فیلتر خاص هم استفاده از فیلتر پلاریزه برای عکاسی از منبع نور شاید اثر کمتری داشته باشه و بیشتر تاثیرش زمانی هست که نور از سطح اجسام داخل سوژه بازتاب می شه نه خود لنز!
سلام دوستان
به نظرتون بین برند hama و hoya تو این فیلتر کدومشون بهترند؟برای 55-18 نیکون قطر دهانه فیلتر چقدر باید باشه روی درب لنز عدد52mm ثبت شده آیا باید با همین قطر خریداری بشه یا 58mm؟
خواهشمندم سریعتر پاسخ بدید خیلی عجله دارم.
با تشکر
اول بهتون پیشنهاد می کنم ٬ با آگاهی کامل از فواید و کارکردهای فیلتر پولاریزه اقدام به خرید کنید ٬ چون این فیلتر استفاده های خاص داره ٬ و ممکنه بعد از خرید متوجه بشید برای شما ارزش خرید نداشته و در خرید اشتباه کردید و متحمل ضرر مالی بشید.
اگر دارید با آگاهی کامل خرید می کنید ٬ و این فیلتر برای شما کارکرد داره ٬ و شما هم در مورد عکاسی جدی هستید و قرار هست در آینده لنزهای دیگری هم تهیه کنید ٬ پس بهتره دهنه ای تهیه کنید که بعدا بتونید برای دیگر لنزها مورد استفاده قرار بدید. مثلا دهنه ۷۷ یا ۸۲ . بعد با تبدیل اون رو روی ۵۲ سوار کنید. البته دهنه های بزرگ خیلی گرانتر هستند.
یا اگر قرار نیست به این زودی زود لنز دیگری تهیه کنید مثلا تا ۲ سال دیگه ٬ می تونید دهنه ۵۲ تهیه کنید.
این دو برندی که نام بردید هم اصلا قابل مقایسه نیستند و هویا بسیار بهتر هست ٬ هویا جزء برند ها رده اول در فیلتر هاست.
دوست بسیار عزیزی بود که چند وقت پیش ٬ دقیقا برای ۱۸-۵۵ نیکون اقدام به خرید فیلتر پولاریزه کردند ٬ اما به محض خرید متوجه شدند که این فیلتر براشون اون کاربرد و استفاده رو نداره ٬ و مجبور شدند با متحمل شدن مبلغی فیلتر رو پس بدهند .
البته اگر با آگاهی کامل می خواهید بخرید ٬ در خرید شک نکنید .
امروز فیلتر پلاریزه kenko خریداری شد جهت لنز 18 55 به نظرتون کیفیتش خوبه "؟؟؟؟ مارک خوبی هستش
دوستان بین این 3 فیلتر کدوم بهتر هست؟
Kenko Zeta 67 mm Wideband C-PL قیمت 290
Hoya HD Digital 67mm CPL Filter قیمت 320
Rodenstock 67mm Circular Polarizer Digital pro MC Slim Filter قیمت 290
از لحاظ برندی می دونم Rodenstock بهتر هست ولی این 3 کدوم کیفیت بهتری داره؟
ضمنا MC Slim چه تفاوتی داره؟
دوست عزیز با سلام،
میشه گفت که خودتون جواب سوال خودتون رو دادید. Rodenstock به همراه B+W آلمان هر دو از بهترین و با کیفیت ترین برندهای تولید فیلتر در جهان هستند و کلا کیفیت و همچنین قیمتشون یک سر و گردن بالاتر از برندهایی مثل kenko، hoya و ... هست و میشه گفت بهتر از این دو برند تو دنیا نداریم. اگه تو فروشگاهی دیدید تو خریدش شک نکنید و فکر نمی کنم که تقلبیش تو بازار باشه. دقت کنید که فیلتر های اصلی B+W حتما با هولوگرام مخصوص ارائه میشند.
در مورد فیلتر های slim یا نازک خدمتتون عرض کنم که حلقه نگه دارنده این فیلترها که در برندهای معروف و با کیفیت، از جنس برنج هست نازکتر از فیلتر های معمولی هست.
ضخامت فیلتر های معمولی معمولا 5 میلیمتر و در بهترین حالت که بهشون واید اطلاق میشه 4 میلیمتر هست. در حالی که ضخامت فیلترهای slim بین 3 تا 3.3 میلیمتر هست.
فیلترهای slim رو معمولا بر روی لنزهای واید تا فوق واید استفاده می کنند چرا که به دلیل تحدب آخرین عدسی، اگه فیلتر معمولی روش ببندید یک جور ریسک محسوب میشه و امکان بر خورد شیشه فیلتر با عدسی وجود داره که منجر به بسته نشدن فیلتر روی لنز میشه. البته این میزان تحدب از لنزی به لنز دیگر متفاوته. برای مثال لنز 24-14 نیکون اونقدر تحدب داره که عملا استفاده از فیلتر روی اون غیر ممکن هست به جز فیلتر های مربعی کوکین اما لنزی مثل 16-11 توکینا درسته که اون هم تحدب داره اما تحدبش به قدری نیست که از بستن فیلتر جلوگیری کنه.
مزیت دوم استفاده از فیلتر های slim این هست که همونطور که اشاره کردم این فیلتر ها رو بر روی لنزهای واید تا فوق واید استفاده می کنند و این نوع لنزها در فوکال های پایین و واید به طور طبیعی دارای مقدار قابل توجهی vignette هستند که اگه از فیلتری استفاده کنید که slim نباشه بر میزان vignetting افزوده میشه و گوشه های تصویرتون تاریک میشه.
استفاده از فیلتر های slim باعث از بین بردن vignette نمیشند اما باعث میشند که مقدار اون افزایش پیدا نکنه.
نکته ای که در آخر می خوام به اون اشاره کنم و در واقع از مزیتهای تمام فیلتر های Rodenstock هست مربوط به تکنولوژی منحصر به فرد ساخت این فیلتر هاست. در این فیلتر ها برای جلوگیری از پدیده flare میان لبه های فیلتر رو با ابزارها و ماشینهای مخصوص تراش شیشه، سنگ زنی میکنند و اون رو به رنگ تیره یا سیاه در می آورند که این قسمت درون حلقه برنجی نگه دارنده فیلتر قرار میگیرد و قابل رویت نیست. به این ترتیب وقتی که نور به لبه های فیلتر بر خورد می کنه باعث میشه که جذب فیلتر بشه و از انکسار اون در سرتاسر فیلتر و بروز پدیده flare جلوگیری میشه.
موفق باشید.
فیلتر پلاریزه هویا cpl گرفتم (سمت چپ ستاره دار) 90.000 تومان!
ولی طرح قابش با کناریش فرق داره بنظر دوستانی که واردترند آیا هردو اصله یا نه و علت اختلاف در بسته بندیشون , سایزشونه؟
http://img.overpic.net/thumbs/m/w/7/...8ooegyua_s.jpg
http://img.overpic.net/thumbs/f/8/y/...ksckhcm5_s.jpg
هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستم:
از دوستانی که تجربه ی عملی با فیلترهایی که در ادامه میان دارند، تقاضای راهنمایی دارم:
Hoya 77mm HD Circular Polarizer
Marumi 77mm CPL 77 Super DHG MC Slim Thin PL.D
Cokin 77mm Pure Harmonie Super Slim Circular Polarizer
Kenko Camera Lens Filters 77mm Zeta EX C-PL ZR-Coated Super Slim Frame
بر اساس بررسی های lenstip ترتیب کیفیت ها چنین است که در لیست من ابتدا marumi و سپس Hoya HD(در این بین B+W حضور گرانقیمتی داره) هستند و دو فیلتر cokin pure و kenko zeta هم در بررسی های این سایت نیست.
چیزی که درست نتونستم متوجهش بشم اینه که گویا این فیلتر marumi به صورتیه که روش نمیشه هود نصب کرد اما بر روی موارد دیگه به علت اینکه روی المان بیرونی هم رزوه وجود داره میشه این کارو کرد.
از دوستان ممنونم میشم راهنمایی هاشون رو سریع تر بهم اعلام کنند.
ممنونم از اطمینانی که حاصل شد.
متأسفانه پلاریزه قیمتش بالاست و گذشتن از این خاصیت بستن هود کار آسونی نیست، البته فیلترهای ناباریک! B+W هم به همین صورتند و البته این فیلتر مارومی از لحاظ کیفیتی علاوه بر تجربه ی شما بر روی کاغذ هم خوش درخشیده.
منتظر راهنمایی های فوری دوستان در مورد 3 مورد باقی مونده هستم.
البته بحث بسته هود اگر بر روی لنز باشه خیلی فرقی به حال شما نخواهد داشت!
ممکنه مجبور بشوید برای ایجاد قطبش مناسب، فیلتر را بچرخانید که در این صورت عملا ممکنه هود کاربردی نداشته باشه و حتی در برخی موارد مشکل هم ایجاد کنه!
اگر هم هودتون از سری هستش که روی بدنه لنز سوار می شه که داستانش متفاوته.
اما در مورد Cokin و kenko هر دو جز مارک های خوب هستند! ولی فکر می کنم کوکین دارای کوتینگ آب گریز، ضد خش و بصورت Slim هستند که بنده صرفا بصورت شخصی آن را می پسندم!
الآن یه ویدئو تو یکی از سایتا در مورد Hoya HD دیدم که واقعاً شگفت انگیز بود برام و البته نمی دونم چقدر صحت داره و آیا امکان تقلب در موردش هست یا نه، چون این فیلتر رو می کوبه به لبه ی میز و نمی شکنه، آیا واقعاً چنین کیفیت ساختی داره این فیلترا؟
در مورد فیلترهای slim شرکت cokin لازمه تا نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم.
بنا به ادعای خود شرکت، این فیلترها نازک ترین فیلترهای جهان هستند.
تا کنون دو مورد گزارش شده که به دلیل فریم بسیار نازک این فیلترها، حلقه نگهدارنده فیلتر از خود فیلتر جدا شده و عملا بلا استفاده شده که یک مورد اون در هوای بسیار سرد صورت گرفته.
ممنونم گرامی، از فیلترهای رده های پایین تر و پلاریزه هویا استفاده کردم و کیفیت خیلی خوبی داشتند اما واقعاً تا بحال تصور می کردم این قسمت خش ناپذیری و ... بیشتر مانور تبلیغاتیه که این فیلم واقعاً منو تحت تأثیر قرار داد.
فکر می کنم به نسبت قیمت پایین تر و دو سه تا فیلمی که تو اینترنت همراه بررسی های Matt Granger دیدم قانع شدم که از بین 3 گزینه ی باقی مونده همین HOYA HD رو انتخاب کنم.
ممنونم از دوستان
پرسشی از دوستان حرفه ای
دوستان گرامی با عرض درود و اروزی تندرستی
پرسشی از شما دارم
بنده یک دستگاه دوربین نیکون مدل 3200 خریداری کرده ام، میخواهم برای ان لنز پولاریزه تهیه کنم.
حالت لنز 18 تا 55 میلیمتری است.
بنده باید فیلتر پولاریزه 55 میلیمتری بگیرم؟ چیز دیکری؟
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
همچنین بسیار جستجو کرده ام اما انگار فیلتر پلاریزه 55 میلیمتری وجود ندارد
سلام گرامی
خوش آمدید.
برای لنزها فیلتر تهیه می کنند بسته به کاربردهایی که کاربر مد نظرشه این فیلتر میتونه یو وی، پلاریزه، ND و GND و ... باشد.
به نظرم ابتدا کمی در مورد کاربرد این نوع فیلتر در همین سایت تحقیق کنید که مبادا با خریدش به صورت اشتباه هزینه ی گزافی پرداخت کنید، این نوع فیلتر قیمت ارزانی هم ندارد.
اگر در نهایت و پس از تحقیقات به این نتیجه رسیدید که فیلتر پلاریزه تهیه کنی، برای لنز 18-55 می بایست متناسب با قیمت این لنز به خرید فیلتر بپردازید. دهانه ی فیلترخور این لنز اگر اشتباه نکنم 52 است و شما می بایست فیلتری با قطر 52 تهیه بفرمایید.
موفق باشید
دوست عزیز اگه میخوای برای همیشه از همین لنز استهاده کنی باید یه فیلتر سیز ۵۲ بگیری
ولی اگه میخوای بعدا واسه دوربینت لنز دیگه ای هم بگیری و میدونی هم که میخوای چه لنزی بگیری مثلا میخوای 55-300 نیکون بگیری که سایز فیلترش 58 هست بهتره فیلتر پلاریزه سایز 58 بگیری و یه تبدیل ۵۲به58 هم بگیری که فیلتر رو تو جفتش استفاده کنی
اینو واسه این میگم که فیلتر پلاریزه گرونه و یکی بخری واسش جفت لنزها
گفتم که از الان دور نگری کرده باشی
دوستان گرامی بسیار از شما بابت پاسخی که دادید سپاسگذارم.
من این فیلتر را برای عکاسی از طبیعت و برای مشخص شدن و بهتر شدن رنگ ها به ویژه در زمان زیاد بودن نور و شدید بودن افتاب میخوام.
به گمانم فیلتر 52 میلیمتری gnd مناسب باشد؟
ایا اینطور است یا برای کاربردی که من در نظر دارم باید نوع دیگری از فیلتر پلاریزه بگیرم؟
من تقریبا درباره فیلتر ها چیزی نمیدانم و تازه عکاسی را در حد اماتور شروع کرده ام و به قول گفتنی صفر کیلومتر هستم و قیمت فیلتر هم نسبتا بالاست به همین خاطر با شما دوستان گرامی که تجربه یتان بسیار از من بیشتر است در میان گذاشتم
باز هم از شما دوستان گرامی بسیار سپاسگذارم
دوست عزیز شما باید فیلتر پلاریزه بگیرید نه gnd.
فیلترهای gnd بسته به نوعشون چند استاپ از نور ورودی رو کم می کند و کاربردهای خاص خودش رو داره و برای شما نتیجه ای جز تاریک کردن آسمون چیز دیگری نخواهد داشت.
شما باید فیلتر پلاریزه بگیرید که دو نوع هست.
1. فیلتر پلاریزه معمولی که به یک میزان نور رو قطبیده میکنه یعنی مثلا شما همیشه میزان یکسانی از آبی تر شدن آسمون خواهید داشت.
2. فیلترهای Circular Polarizer یا پلاریزه چرخشی. این نوع فیلترها که نسبت به نوع اول گران تر هم هستند، روی فیلتر حلقه مخصوصی دارند که با چرخوندن اون میزیان قطبیده شدن نور تغییر میکنه. یعنی شما میتونید میزان پررنگ شدن آبی آسمون و همچنین سایر رنگها رو به دلخواه تعیین کنید، به عبارتی میزان اشباع شدگی رنگها دست خودتتونه.
دهنه لنز شما 52 مم هست پس باید فیلتری به همین اندازه تهیه کنید.
از مارکهای معتبر و معروف هم Hoya سری HD که تو بازار هم هست، فیلترهای خوبی هستند.
موفق باشید.
دوست نازنینم از شما بی نهایت سپاسگذارم.
پاسخ پرسشم را کاملا گرفتم.
با توضیحاتی که دادید من فیلتر circular polarizer را در نظر دارم که بخرم
باز هم از شما سپاسپذارم
راستی دوستان به غیر از مارک هویا در صورتی که پیدا نکردم چه مارکهایی رو خریداری کنم؟
اگر واستون ممکنه سپاسگذار میشم اگر چند تا برند رو حداقل یکی دو برند رو معرفی کنید.
متاسفانه هویا رو نتونستم 52 میلیمتری circular polarizer رو گیر بیارم
و دیگر اینکه
cpl همون circular polarizer هست؟
بله گرامی، CPL همون Circular Polarizer هستش که دوستان توضیحاتش رو فرمودند.
همان طور که دوستان گفتند اگر لنز دیگری دارید یا قصد تهیه ی لنز دیگری رو دارید می تونید فیلتری با قطر بزرگ تر تهیه کرده و با یک تبدیل روی این لنز هم استفاده کنید.(به نظرم این کار بسیار به نفعتون خواهد بود)
برندهای زیادی هستند اما کیفیت هویا متفاوته و برند شناخته شده ای در زمینه ی فیلتر هست با قیمت مناسب.
برندهای دیگه، سیگما، کنکو، کوکین کیفیت های خوبی دارند، هاما هست که احتمالاً از ازدیاد غیراصل، انتخاب پرریسکی رو براتون رقم می زنه و برندهای دیگه که قیمتای بسیار بالاتری دارند مثل B+W و Rodenstock.
موفق باشید
دوست نازنینم بسیار از شما سپاسگذارم که انقدر خوب پاسخ من رو میدین و راهنمایی میکنید
امیدوارم فرصتی باشه که محبت شما رو جبران کنم
با توجه به اینکه من میخوام تا یکی دو ماه اینده یک لنز 300 میلیمتری با سایز 58 بگیرم بهترین مبدل باید 58 به 52 میلیمتری باشه تا فیلتر برای هر دو لنز کاربرد داشته باشه
دوست عزیزم متاسفانه من در شهر کوچکی زندگی میکنم که وسایل و تجهیزات عکاسی در اون پیدا نمیشه به همین خاطر مجبورم خرید اینترنتی کنم که خرید اینترنتی هم مشکلات خاص خودش رو داره.
اما مشکلی هست من هرچه در فروشگاه معتبر اینترنتی که اعتباری برای خرید دارند جستجو کردم نتونستم این مبدل رو پیدا کنم.
مبدل ها یک سری اسم عجیب غریب دارن که من ازشون سر درنیاوردم مثلا
آداپتور رینگ Adapter Ring Leica M Series Lens to NEX
یا
آداپتور رینگ Adapter Ring Canon FD Lens to NEX
جایی ندیدم که در این نمونه نام ها به به سایز فیلتر اشاره شده باشه.
من باید چی بخرم؟ ازین اصطلاحاتشون سر درنمیارم.
از شما خواهش میکنم اگر جایی رو میشناسید که من بتونم به صورت اینترنتی سفارش بدم راهنمایی بفرمایید یا اینکه چند مدل ازین مبدل ها رو به بنده معرفی کنید.
خیلی خیلی سپاسگذارم شما خواهم بود.