سلام
من میخوام یه فیلتر پلاریزه بگیرم، چه مارکی بگیرم (گیج شدم)؟؟ Sigma,Hoya,Kenko,Marumi???
همینطور حدوده قیمتشونم بگید عالیه، برای دهنه 77mm میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام
من میخوام یه فیلتر پلاریزه بگیرم، چه مارکی بگیرم (گیج شدم)؟؟ Sigma,Hoya,Kenko,Marumi???
همینطور حدوده قیمتشونم بگید عالیه، برای دهنه 77mm میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من به توصیه آقای قبادی فیلتر Hoya گرفتم و ازش بسیار راضی هستم. هنگام خرید هم kenko رو دیدم هم Hoya اما کیفیت ساخت Hoya بهتر بود.
البته قبل از خرید این فیلتر یک مرتبه فیلتر Kenko یکی از دوستان رو هم روی لنزم بسته بودم . از نظر مقایسه تجربی و چشمی " به نظرم" Hoya بهتر است.
من برای 72، 80 گرفتم
ممنون جناب سیفی
شما این فیلتر رو دارید؟؟
دوستان نظرشون در مورد سیگما و مارومی چیه؟؟؟
والا نمی دونم این لینکی که گذاشتید همان فیلتر من هست یا نه. (ظاهر لوگویش انگار متفاوت است) اما من از سی گل خریداری کردم.
این هم نمونه عکس هایش
کد:http://www.dirtcheapcameras.com.au/images/hoya_77mm_hd_circular_polarizer_CIR-PL_filter_sm.jpg
کد:http://reviews.photographyreview.com/files/2009/03/hoya-hd-pma-600.jpg
فقط HOYA HD پلاریزه از شرکت سیکل بگیرید معمولا هولوگرام هم دارند
اون لینکی که گذاشتید انواع ارزون قیمت هویا هستند
حتما هویا HD باشه
ممنون
بسته بندی و شکلش اینطوریه؟؟
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
http://www.cameratonic.co.uk/media/c..._filter_20.jpg
می بخشید بنده نمی دونستم کجا باید می پرسیدم
راستش بنده یه چند مدتی هست دنبال فیلتر پلاریزه HOYA توی شیراز هستم اما از هر جا که پرسیدم نداشتند
اگر از دوستان اطلاع دارند توی شیراز جایی داره لطفا پیام خصوصی بفرمایند
و اینکه قیمت پلاریزه HOYA 58 حدود چه قیمتی هست؟ (اصولا تجربه نشون داده توی شیراز حتی 2 برابر قیمت هم می فروشند!!!)
با تشکر
بله خودشه
سلام
فیلتر را برای 18-55 میخواهید بخرید؟
بهتر است یک فیلتر با سایز بزرگتر تهیه کنید تا در اینده هم بتوانید با لنز های جدیدی که تهیه خواهید کرد قابل استفاده باشد !
پولتان را با خرید فیلتر 58 مم دور نریزید ! اگر هویا یا مارک معتبر و گران میخرید 77 مم یا 72 مم را تهیه کنید و با تبدیل استفاده کنید.
و الا فعلا فیلتر ارزان 10 15 تومانی تهیه کنید تا بعد!:::happy:::
سلام دوست عزیز حتما نوع فیلتر باید هویا باشد من از کنکو استفاده میکنم و کیفیت خوبی هم دارد پلاریزه 67 میلی متری رو تو تهران خریدم 50000 توماننقل قول:
می بخشید بنده نمی دونستم کجا باید می پرسیدم
راستش بنده یه چند مدتی هست دنبال فیلتر پلاریزه HOYA توی شیراز هستم اما از هر جا که پرسیدم نداشتند
اگر از دوستان اطلاع دارند توی شیراز جایی داره لطفا پیام خصوصی بفرمایند
و اینکه قیمت پلاریزه HOYA 58 حدود چه قیمتی هست؟ (اصولا تجربه نشون داده توی شیراز حتی 2 برابر قیمت هم می فروشند!!!)
با تشکر
شاد باشید
با سلام خدمت همه دوستان
کل صفحات رو مطالعه کردم درنهایت به دو مارک سیگما و هویا اچ دی رسیدم
آدرس فروشگاهی که تو مشهد از این نوع فیلترها داشته باشه رو میخاستم.ناگفته نماند میخام تنوع محصولش هم خوب باشه و استپ آپ رینگ رو هم بشه از همونجا ابتیاع نمود........
با تشکر
دوستان سایت نورنگار قیمت فیلترهای پلاریزه هویا 77م م رو زده 65 تومن یووی رو هم 40 تومن سوالم اینه که آیا 40 تومن برای یووی زیاد نیست؟یا نه به قول معروف از اوجب واجباته باید
براش هزینه کرد؟آخه مارک هایدا رو هم زده 7 تومن
به نظر دوستان یووی هایدا بگیرم یا هویا؟
توجه داشته باشید که فیلترهای Hoya دو سری هستند، سری معمولی و سری HD
سری HD دارای یک قاب دایره ای شکل پیچ شونده در هم است که در یک جعبه ی مقوائی مشکی، با هولوگرام سیگل قرار دارد. ولی سری معمولی یک قوطی تلقی دارد که مثل صدف، باز و بسته میشود.
قیمت Hoya HD UV 77 در حال حاضر 90 هزار تومن است و تقریباً داره نایاب میشه ( همین هفته بنده خریدم )
قیمت Hama UV 77 که دارای 8 لایه Coating میباشد نیز الان باید 50 باشه
ضمناً مارک Hoya محصولی تحت عنوان Protector داره که سری HD آن، الان حدود 70 تومنه
اگر کاکرد خاص UV مد نظر شما نباشد، همان فیلترهای ارزان قیمت کارکرد محافظ Front Element لنز شما را خواهد داشت. در غیر اینصورت همان Hoya HD UV 77 از بهترین های حال حاضر بازار هستند.
وجود یک ضربه گیر، که افت کیفیت اپتیکی در ثبت شما ایجاد نکنه، از اوجب واجبات است، نه صرفاً فیلتر UV
در یک ضربه ی حساب شده، بجای المان جلوئی لنز شما، چه بهتر که همان فیلتر 7 هزار تومنی به فنا برود، و نه لنز که ممکن است تا چند صد برابر آن فیلتر ساده قیمت داشته باشد.
سپاسگذارم دوست گرامی
با این حساب فیلتر زیر اچ دی نیست و خریدش رو توصیه نمیکنید درسته؟
http://www.dorbinshop.com//files/cac...MaxSize%5D.jpg
سلام
فیلتری که از لحاظ کیفیت با هویا اچ دی برابری کنه و قیمتش در حد 70-80 باشه چی بگیرم؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم بجای گشت و گذار در اینترنت به بازار بروید چون نمونه های زیادی را میبینید و براحتی میتوانید خرید کنید در اینترنت چیزی پیدا نمیکنیدنقل قول:
سیگل هم داره، منتها قیمتشون 120 تومنه (یه ذره بالاست) ، منظورم اینه که یک فیلتر از برندی دیگر با همین کیفیت و نه با قیمت 120 تومان بلکه 70-80 تومان!!
کسی راهنمایی نیست بکنه؟؟؟
سلام رضا جان
فیلترهایی که از لحاظ کیفیت با هویا اچ دی برابری کنه و در بازار با قیمت مناسب موجود باشه :
سری PRO1 شرکت Kenko - جالب است بدونید هر دو برند HOYA و Kenko تحت نظر شرکت THK ژاپن اقدام به تولید فیلتر می کنند و از این نظر کیفیت ساخت هر دو نزدیک به هم هستند.
سری Super DHG شرکت Marumi که در ژاپن تولید می شوند نیز دارای کیفیتی عالی هستند.
هر دو مورد فوق تقریبا در رنج قیمتی مدنظر شما هستند.
سلام دوستان.
من 11 صفحه آخر این فروم رو خوندم.اگه درست متوجه شده باشم بیشتر دوستان فیلتر پلاریزه هویا اچ دی رو تایید کردن.
من میخواستم یه فیلتر پلاریزه بگیرم و چندتا سوال برام پیش اومده ؛اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
اول که فیلتر پلاریزه هویا اچ دی فقط یه مدله؟یعنی تو بازار به این اسم فقط یه محصول هست یا اینکه مدلهای متنوعی داره؟(البته به جز سایز دهنه که میتونه متفاوت باشه)
دوم؛از دوستان کسی قیمت این محصول برای دهنه 67 رو میدونه؟
سوم ؛ یه جایی خوندم که فیلتر پلاریزه کاملا شفاف هم تولید میشه! اگه صحت داره کدوم مارکش هست؟ واصلا اساتید اون رو پیشنهاد میکنن؟(اگه قیمت هم داشته باشین ممنون میشم)
و آخر اینکه ،یکی از دوستان ، هفته دیگه میره دبی.با توجه به اینکه احتمالا نمایندگی معتبر مارکهای دیگه هم اونجا باشه چه پیشنهاد دیگه ای به جز هویا دارین که همین حدود قیمت باشه؟
ممنون از راهنمایی های مفیدتون
شاد باشین.
من منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم دوستان!
ممنون میشم کمک کنین .
سلام
یک سئوال از دوستانی که رو ۱۲-۲۴ امتحان کردن....
برای لنز ۱۲-۲۴ نیکور پلاریزه هویا اچ دی مناسبه ؟
درغیر اینصورت :
چه پلاریزه ای بگیرم که تو ۱۲ دیده نشه ...
ممنون
با سلام به دوستان عزیز
چند روز پیش یک فیلتر پلاریزه Hama خریداری کردم کلاس 14Coated Wide به قیمت 95 هزار تومان برای 67... چون تجربه استفاده از فیلتر های دیگر رو ندارم خواهشمندم اگر توضیحی لازم هست رو بهم بدید یا اینکه این هویا اچ دی که همه میگن خیلی تفاوت با این داره... اگر اینطور هست برم برای تعویض یا همین خوبه...
ممنون میشم...
فیلتر پلاریزه برای نیکور 10-24 چی مناسبه ؟
من قبلا هویا اچ دی برای 18-105 گرفتم و خیلی عالی بود.
ممنون
نه... خاطرم جمع هست که اصل هست... چون نشون یکی از بچه ها هم دادم که خودش 8 کودتش رو میفروخت 130 و گفت که خوب خریدی و اصل هست... فکر کنم که خرید قبل این فروشنده بوده که این قیمت دادش...
با سلام خدمت دوستان
نظر شما در مورد خرید فیلتر پلاریزه زیر برای105-18 نیکون چیه؟
فایل پیوست 19082
این فیلتر یکی از بهترینهاست ولی پرداخت مبلغ یک-سوم قیمت لنز خیلی مناسب نیست
مارومی دیجیتال هایگرید باقیمت 50 تومن برای 18-105 خوبه به نظر من ...
دهنه 77اش رو من خودم میخوام برای لنز 17-55
هفته پیش 110 بود الان کم شده فقط پیکسل داره اونم یک کلام میده 130...
اگه کسی سراغ داره بهم جاشو نو پیغام خصوصی معرفی کنه ... سیگلم نداشت...
بر پایه رویوی معتبری که مطالعه کرده بودمنقل قول:
اگه بودجت کافیه HOYA HD بهترینه دوست من
سیگما هم معتبر و اصلیه فقط اینش خوبه!!!!
مارومی سری Super DHG به همراه B&W با بیشترین امتیاز در مقام نخست ,مدل جدید کنکو در مقام دوم ... مدل مخصوص واید سیگما در مقام چهارم و مارکهایی مانند هویا و غیره امتیازاتی به مراتب پایینتر کسب کرده بودند
اگر مارومی اصل پیدا کردید در خرید آن درنگ نکنید ,اگر قصد خرید دارید...
سلام
فیلتر Marumi Super DHG polarize رو هیچ کجا پیدا نکردم و جلال تو پاساژ ایران پگاه گفت تا آخر این ماه قراره بیاره و قیمت دهنه 77 اون 60 هزار تومن هستش و من کاتالوگشو خوندم خیلی ازش خوشم اومده و هم در مقابل خط وخش بسیار مقاوم هست و نشکن هستش...
این پلاریزه هم داستانی شده الان هویا اچ - دی نیست تو بازار بعضیا هم که دارن گرون فروش میکنن (130) و من با دیدن این فیلتر خیلی نظرم راجع بهش جلب شد . . .
Marumi Super DHG polarize
واسه من هم فیلتر خریدن مشکل شده آگه این Marumi Super DHG polarize اومد یه خبرم به من بدین.
سلام برای لنز 55 18 چه مارکی و مدلی مناسبه می خوام از آکواریوم عکس بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
فیلتر پلاریزه سیگما چه مقدار کاهش نور داره در مقایسه با ND4
و اینکه پلاریزه رو با یه ND4 یا یه ND Graduated همزمان استفاده کنم اشکالی بوجود میاد...
بنده از فیلتر پلاریزه ی kenko cpl 72mm استفاده می کنم فیلتر بسیار خوبی است. فکر می کنم حدود 100 تومان قیمت اش باشد.
سلام
من یک فیلتر پلاریزه HOYA HD دارم که بصورت امانت به یکی از دوستان دادم (برای تست می خواست) وقتی فیلتر را پس گرفتم متوجه وجود خط و خش ریزی روی فیلتر شدم. از اونجایی که من به شدت مراقب تجهیزاتم هستم از دوستم در این مورد سوال کردم و ایشان هم گفتند که اثر انگشت (چرب) روی فیلتر بوده و قصد پاک کردن با پیراهنشان را داشته اند که باعث ایجاد خش گردیده است! البته با تستی که انجام دادم متوجه تاثیر آن در عکس نشدم. غرض اینکه می خواستم از دوستان بپرسم راهی برای رفع این خش های ریز وجود دارد؟
این خط و خش ها اصولا تاثیری زیادی بر روی خروجی ندارد.
راه خاصی هم برای برطرف شدن ندارد.
آیا فیلتر پلاریزه به صورت کامل باید انعکاس را حذف کنه ؟ یا انکه بسته به شدت نور منعکس شده ممکنه تاحدی از رفلکس باقی بمونه
فیلتر پلاریزه هویا CPL
با سلام
کسی قیمت فیلتر پلاریزه مارومی رو داره ؟ و کجا میشه به قیمت مناسب پیدا کرد؟ Marumi Super DHG polarize
سلام آقای خانینقل قول:
کسی قیمت فیلتر پلاریزه مارومی رو داره ؟ و کجا میشه به قیمت مناسب پیدا کرد؟ Marumi Super DHG polarize
فیلتر پلاریزه کنکو هم بد نیست همون فیلتری که من روی لنز بسته بودم
قیمتش هم مناسبه من خریدم 40 تومن که فکر میکنم گرون هم خریدم
من بجای آقای خانی جواب میدمنقل قول:
چه سایزی مد نظرتون هست؟
ایشون سایز 67 میلیمتر برای لنز 18-105 میخوان
اقای شهبازی همیشه مارو شرمنده می کنند
ممنون از شما اقای شهبازی
بله 67mm
من مارومی و کنکو دارم سایز 52 ولی هیچی سیگما نمیشه.
سیگما سایز 67 میلی متر میشه 85 تومن
مارومی دیجیتال های گرید دهنه 67 از جلال خریدم 70 و سیگما 77 هم خریدم 130 تومن
جفتشون در یه حد هستن
فقط مارومی رو که میخرید با اینکه آکبنه باید بازش کنید و شیشه شو تو نور ببینید که لکه و ایرادی توش نباشه چون من از هر 5-6 تا مارومی ای که از جلال گرفتم همه اش روش گرد وغباری داشت که پاک نمیشد!!! و پلاریزه هم یه اثر انگشت روش بود که نمیرفت وبا کلی بحث و ... تعویض اش کردم . . .
اگه تستش کنید و درست باشه مارومی انتخاب خوبیه...
سایز 67 میلی متر 1 ماه پیش به قیمت 61000 تومان بود احتمال خیلی خیلی زیاد الان هم همین قیمت باشه نشانی فروشگاه هم ناصر خسرو پاساژ جوانمرد.......
سلام دوستان تا ۱۰۰ تومان برای دهانه ۷۲ کسی فیلتری پیشنهاد داره که موجود هم باشه +فروشنده مطمئن
سلام
من امروز یک فیلتر پلاریزه احتمالا چینی به قیمت 8500 خریدم. البته روش مارک کنکو رو زده و نوشته ساخت ژاپن.
این فیلتر های تقلبی چه مشکلاتی رو ممکنه پیش بیارن؟
سلام
دوستان بین 2 فیلتر Marumi DHG Circular P.L.D و Kenko pro1 کدوم رو پیشنهاد میدن. ممنون از همه
نامناسب بودن فیلتر چند اشکال ایجاد خواهد کرد : یکی افت کیفیت و شارپنس و حتی گاه ایجاد خطاهای اپتیکی . بازتابهای نامناسب . ( فیلترهای مرغوب از چند لایه coating به طور مثال دو لایه یا هشت لایه ) استفاده میکنند که بازتاب و انکسار نور رو به حداقل می رسونند که هر چه این لایه ها بیشتر باشند ، کیفیت فیلتر و البته قیمت اون بسیار بالاتر میره .
این موضوع هم در کاهش کیفیت عکس خودش رو نشون خواهد داد و هم در هنگامی که از منابع نوری مثل خورشید یا چراغها یا بازتابهای نور بر روی اشیا ، عکس میگیرید که گاهی شده اونها رو به صورت تکثیر سایه هایی از نور روی عکس ببینید .
والا به نظر که اصل بود.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که تفاوت Marumi DHG Circular P.L.D و Marumi DHG SUPER Circular P.L.D در چیست؟
پیشاپیش تشکر میکنم.
با مطالعه مطالب این لینک متوجه تفاوت این دو می گردید
http://www.marumi-international.com/dhg/
[QUOTE=MMehdikhani;263334]والا به نظر که اصل بود.
سوال دیگه ای که داشتم اینه که تفاوت Marumi DHG Circular P.L.D و Marumi DHG SUPER Circular P.L.D در چیست؟
پیشاپیش تشکر میکنم.[/QUOTE
سلام خدمت شما دوست عزیز
من چند روزی میشه این فیلتر Marumi DHG SUPER Circular P.L.D رو خریدم ولی از شانس بد من از روز خرید در منطقه ما هوا به شدت ابری شده و نتونستم تستش کنم ولی تفاوت عمده ای دو تا لنز اینه که فیلتر Marumi DHG SUPER Circular P.L.D بعد سفت شدن به لنز رینگ جلوئیش آزاد هستش و میتونی با چرخاندن رینگ بهترین حالت پولاریزه شدن رو انتخاب کنی مثل فوکوس دستی :think:;
جناب خانی سلام
میشه کمی توضیح بدید ؟؟ گیج شدم این اول صبحی:::confused2:::
اولا که تو هوای ابری هم خیلی راحت میتونید تست کنید این فیلتر رو چه بسا خیلی از موارد برای نمایش بهتر اشباع ابرها از پولاریزه استفاده
میشه.
نکته بعدی اینکه در بالا فرمودید تفاوت عمده دو تا لنز ؟؟؟؟؟؟ کدوم دو تا لنز بحث بر سر فیلتر یا لنز ؟؟؟؟؟ و اینکه این فیلتری رو که خریدید با چه فیلتری دارید مقایسه میکنید؟؟؟
تمام فیلترهای پولاریزه حلقوی همین حالت رو دارند یعنی بعد از سفت شدن بر روی دهانه لنز با گرداندن حلقه بالای بهترین حالت رفع انعکاس رو میشه بدست آورد.
هنوز هم از صحبتهاتون کمی گیجم
سلام خدمت آقای مرادی
حقیقتش من تا حالا با فیلتر پلاریزه کارنکرده بودم به همین خاطر نمیدونستم در هوای ابری هم میشه تست کرد بیشتر من دنبال آسمون آبی با ابر سفید بودم :::blushing:::در مورد حلقه جلوی فیلتر هم اطلاع دقیقی نداشتم ولی من یادم 1 بار یکی از دوستان من فیلتر پلاریزه خریده بود برای لنز55-18 نیکون جلوش اون حلقه چرخشی رو نداشت:think:; رو این حساب گفتم این فیلتر حلقه چرخشی داره وفرق داره اگه اشتباه کردم همین جا پوزش میخوام و به حساب بی تجربگی و آماتور بودن من بگذارید و در مورد لنز هم اشتباه لپی بوده:::angry:::
سلام دوستان
قصد خرید فیلتر پولاریزه برای لنز توکینای خودم رو دارم
دوستم که فروشنده س دو مدل داره:
hoya و sigma
و البته هر دو رو به شرط اصلی بودن داره بهم میده.
البته قیمت سیگما از hoya بالاتره و میگه جنسا هم خیلی از hoya بهتره.( البته فروشنده س دیگه :دی)
میخواستم راهنمائیم کنید کدوم رو بخرم؟
با تشکر