میری جان
این متنی که گذاشتید، نکته خاصی ندارد که برادر من
مگر بقیه فیلترها مانع از استفاده دیافراگم باز است که به عنوان ویژگی این فیلتر ذکر کردید؟
میری جان
این متنی که گذاشتید، نکته خاصی ندارد که برادر من
مگر بقیه فیلترها مانع از استفاده دیافراگم باز است که به عنوان ویژگی این فیلتر ذکر کردید؟
.
سرعت سينك فلاش در نور زياد در محدوده سرعت انتخابي نورسنج نخواهد بود اگر از دياف باز بدون فيلتر استفاده كنيد. نكته اين است.
جناب محبی
سلام علیکم!
متوجه عرض بنده نشدید. صحبت من چیز دیگری است.
کارکرد این فیلتر مشخص است، خوب این یکی از مزایای فیلتر ND است.
که به حمدالله شما هم اشاره کردید، دوباره دانسته شد. شکر خدا
صحبت بنده این است که چرا به عنوان یک ویژگی برای این محصول تازه گفته میشود؟ گویی تازه چنین کاربردی یافت شده!
سؤال این بود استاد عزیز
و منالله؟ صبر. برای همه
انشاءلله همه با هم.
سلام
عزیز دل برادر
همه میدانیم فیلتر ND کارش چیست.
بیخیال
آقا اصلاً خرِ ما از بدو تولد فاقد دم بود.
ویرایش توسط Vahid : Wednesday 3 August 2011 در ساعت 00:21
.
وحید جان سلام
سایت تولید کننده فیلتر ، موضوع مورد بحث رو در حالت فیلمبرداری با دوربین های DSLR ذکر کرده است عبارت زیر رو که ترجمه انگلیسی از متن ژاپنی سایت تولید کننده هست مشاهده فرمائید :
In the movie's video cameras and digital SLR cameras, the speed is fixed to the frame and 60fps including 30fps, it would greatly bright sunshine when you open the aperture. If you install a variable NDX, you can shoot open the aperture to blur the background
جناب میری عزیز از چند و چون این فیلتر در بازارهای بین المللی زمان عرضه در بازارهای خارجی و شاید حتی در ایران و قیمت فعلی هم خبری دارید؟؟؟
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام جناب استیری عزیز
سایت تولید کننده خبری از زمان عرضه و قیمت اعلام نکرده است . البته زبان سایت ژاپنی است و
ولی سایت imaging-resource زمان عرضه در ژاپن رو 26 آگوست اعلام کرده و قیمت ها به شرح زیر :
سایز 77 میلیمتر : 700 دلار آمریکا !
سایز 82 میلیمتر : 850 دلار آمریکا !
ویرایش توسط Miri : Wednesday 3 August 2011 در ساعت 01:53
الان مدل های ارزان قیمت و با کیفیت چینی با برند های مختلف در بازار هست.بنده تهیه کرده و بسیار راضی ام.قیمت بازار ایران اش حدود 250 است ولی قیمت اصلی اش برای خودشان 80 تومان است.بنده به قیمت 125 تومان خریداری کردم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson