بحث جالبی رو در یکی از فروم ها دیدم...
شما چی فکر میکنید ؟کد:http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=162393
بحث جالبی رو در یکی از فروم ها دیدم...
شما چی فکر میکنید ؟کد:http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=162393
حمید جسمی
من بعد از مدتها کچل کردن اعضای این فروم بالاخره لنز مورد نظرم رو خریدم :::big grin::: و خیلی هم راضی هستم . خوبه از آرش که اولین پیشنهاد دهنده و راهنمای من در خرید این لنز بودن همین جا تشکر کنم و صد البته از باقی دوستان .
و اما .. حالا یه مشکل پیدا کردم و اونم خرید فیلتر هست . لنز 18-55 که اصلن قابل فیلتر نبود و ارزش هم نداشت آدم براش فیلتر بذاره ولی وقتی نیم میلیون پول لنز میدی , قضیه فرق میکنه . من تمام این بخش فیلترها رو خوندم ولی هنوز چند سوال برام باقی مونده :
1- خرید فیلتر یو وی آیا ضرورت داره یا نه ؟
2- فیلتر یو وی روی عکس اثر خوب داره یا بد ؟
علت اینکه این دو سوال رو میپرسم برای اینه که جواب ها 50 - 50 بودن . موافقین و مخالفین . بعضی در این قسمت گفتن فیلتر خوبه و بعضی گفتن ضرورت نداره ! علت تاثیر گذاریش روی عکس رو هم میپرسم برای اینه که بعضی میگن در دورنماهای طبیعت رنگ آسمان و ابر و افق رو خوشرنگ تر میکنه و شارپ تر و بعضی میگن اثر خوبی نمیذاره و عده ای هم میگن اصلن هیچ اثری نداره و شیشه ای بیش نیست !
حالا به نظر شما بودن یا نبودن :::big grin::: ؟ مساله کدام است ؟؟؟ ارزش داره 27 تومن بدم و فیلتر بخرم یا اینکه نمیخواد ؟ البته این رو هم اضافه کنم که هود هم دارم ! ممنون میشم راهنماییم کنین .
مگه 135-18 نخریده بودین ؟
چند تا می خواین 330 براتون بخرم :)
قضیه ی فیلتر هم سلیقست. جای دیگه هم گفتم من ترجیح می دم فیلتر استفاده كنم كه دم به دقیقه مجبور نشم لنز رو پاك كنم. تمیز كردن فیلتر آسونتره و اگه خطی خشی چیزی بیفته هم با 20-30 تومن قابل برگشته ولی اونجوری نیم ملیونتون پریده :cool:
فرهاد حسيني
بنده تا حدودی با فیلتر موافق نیستم...
اصلا چرا باید یك المان اضافی و احتمالا بی كیفیت رو جلوی لنز ببیندیم؟
اما!
همین فیلتر در بسیاری از موارد كار سازه...
چند وقت پیش لنز 1 میلیونی دوست عزیزی ( امیر سوكی ) از دستش افتاد...
روی هوا و زمین با پا:::big grin::: نگه اش داشته بود.
اما به جلوی لنز ضربه وارد شده بود و فیلتر یو وی شكسته شده بود...
اما به لنز و المان ابتداعی اسیبی نرسیده بود.
در مورد خرید فیلتر نظرم كاملا واضح است.
اگر فیلتر می خرید از یك برند خوب و با كیفیت بخرید كه برای ایچنین فیلتری حدود 40 تا 50 هزار تومان باید بپردازید.
اما اگر فیلتر بی كیفیت می خرید بهتر است اصلا نخرید.
همان طور كه فرهاد جان فرمودند تمیز كردن فیلتر اسان تر و كم دردسر تر از لنز است.
اما كلا تا جایی كه می شود از فیلتر استفاده نكنید...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من از فیلتر یووی سیگما استفاده میکنم. به دلیل اینکه اینطوری اعصابم راحتتره. متوجه افت کیفیتی هم نشدهام. اگر هم افت کیفیت داشته باشیم در صورتیکه قابل قبول باشد باز هم از فیلتر استفاده خواهم کرد.
دو سه مورد که فیلتر و هود ناجی لنزم بودهاند را هم تجربه کردهام.
هادی هژیرآذر
فيلتر يو وي روي رنگ ها هم اثر ميگذاره؟
يه سوال ديگه...
اون فيلتري كه رنگ آسمون رو به آبي كبود ميكشونه چه فيلتريه؟
پولاريزه!؟
[IMG]http://i29.*******.com/20pu0ph.jpg[/IMG]
دوستان برای لنز 18-55 اساسا فیلتر نیاز هست . با توجه به این که قیمت لنز پایین هست می گم
اساتید با تجربه آیا برای عکاسی Landscape و در فضای باز آفتاب یا نیمه ابری با لنز 15-85 کانن فیلتری ( پلاریزه ؟ یا ) پیشنهاد میکنید ؟
برای لنز 60م.م ماکرو نیکور فیلتر یو وی لازمه؟
جلوترین عدسی اون 2-3 بند انگشت داخل لنز هست و احتمال ضربه وکثیف شدنش خیلی کمه؟!
براش یو وی بگیرم یا لزومی نداره؟