چطوری میشه فیلتر های Uv تقلبی رو از اصل تشخیص داد !؟!
بیشتر اوقات از ظاهرش میشه فهمید ولی می خواستم بدون روش دیگه ای هست ؟ یا چطوری میشه فهمید مثلا فیلتر Uv 55 آیا واقعا 55 هست یا نه !؟!
چطوری میشه فیلتر های Uv تقلبی رو از اصل تشخیص داد !؟!
بیشتر اوقات از ظاهرش میشه فهمید ولی می خواستم بدون روش دیگه ای هست ؟ یا چطوری میشه فهمید مثلا فیلتر Uv 55 آیا واقعا 55 هست یا نه !؟!
راستش بازار پر شده از فیلترهای تقلبی اما فهمیدن تقلبی بودن زیاد سخت نیست. بهترین کار هم خرید از نمایندگان معتبر است. تا انجا که میدونم در بازار نوع اصلی هاما و سیگما پیدا میشود که من هر دو را دارم و از انها راضیم. قبلا کنکو تقلبی داشتم که تمام عکسهای نور کم و یا رو به منبع نور را نابود میکرد.
در مورد سایز دیگه دلیلی نداره تقلبی بزنند مثلا 55 باشه روش بزنند 62. فکر کنم علاوه بر اینکه با نگاه به راحتی میشه فهمید در این مورد خاص میتوانید به متقلبین هم اطمینان کنید.:)
با اجازه علیرضا جان یكی دو مورد هم بنده اضافه كنم...
فیلتر ها را بر روی یك كاغذ بسیار سفید ( مثل كاغذ كوتد پرینتر ) بگذارید نباید به هیچ وجه رنگ كاغذ تغییر كند و یا كدر شود و یا سیاه شود و به رنگی مثل ابی و یا سبز و یا قرمز بزند.
آن را بر روی یك كاغذ مثل كاغذ شطرنجی ( اما با خانه های بزرگ تر ) قرار دهید.كمی با كاغذ فاصله داشته باشد.فیلتر را حركت دهید.نباید اعوجاجی در طی حركت ایجاد شود.می توانید از داخل آن محیط پیرامون را نگاه كنید و قدری بالا و پایین بروید.نباید تصویر اعوجاج داشته باشد .
اگر فیلتری اعوجاج نداشت و رنگ خنثی داشت ( یعنی بی رنگ بود) اگر قلابی هم باشد زیاد اشكالی ندارد!
اما...
هنوز فیلتر قلابی سیگما ندیده ام...
ولی سیگما دهانه 55 ندارد!!!
و یك موضوع دیگر...وقتی فیلتری مثلا 55 باشد یقینا 55 است.وقتی 72 است.حتما 72 است.
بنده قسمت آخر فرمایش شما را متوجه نشدم...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
از همه دوستان به خاطر راهنمایی ممنون
در مورد UV 55 منظور من نبود !
منظورم از لحاظ علمی بود ! چشم پزشکا شیشه عینک رو داخل یه دستگاه می ذارن و دقیقا شماره شیشه و میزان عبور انوع اشعه (ماوا بنفش - مادون قرمز - ...) همرو نشون میده آیا میشه لنز UV رو داخل دستگاه گذاشت و ازاش تست گرفت که آیا یه فیلتر UV تقلبی واقعا UV هست ؟ یا فقط یه شیشه خنثا بهمون قالب کردن !!!
راستش من یه UV 55 دارم واسه لنز 18-70 سونی عکس هایی که باهاش می گیرم احساس می کنم فوکوس خوبی انجام نمی ده ، فوکوس دلخواه من نیست به نظرم همش تار می شه ! تازگی هم یه لنز 75-300 minolta گرفتم با اینکه می گن لنز زیاد جالبی نیست ولی عکس های شفاف (شارپ) تری نسبت به 18-70 میگیره
در قسمت فیلتر تالار خوندم که دوستان می گفتن فیلتر بد عکس ها رو خراب می کنه، الان 2 روزه که دیگه از فیلتر استفاده نمی کنم ، گفتم شاید اشکال از فیلترم باشه، ولی هنوز فرصت نشد که دقیق عکس های با فیلتر و بدون فیلتر رو بررسی کنم !
خوب شما ابتدا تست كنید و بعد نتیجه را بفرمایید.
ولی فیلتر های UV چیز زیاد عجیبی نیستند كه بخواهند به جایش شیشه عرضه كنند.
ولی فیلتر های تقلبی دارای اعوجاج و بعضی موارد اپتیكی است.
بهتر است ابتدا مقایسه كنید ( با تنظیمات كاملا یكسان مثل دیافراگم و ایزو سرعت شاتر و سوژه یكسان )
ولی در مورد لنز 75-300 این لنز در دیافراگم 5.6 تا 9 بسیار خوب عمل می كند.اما در دیافراگم ها بالاتر و پایین تر ( البته در ابتدای رنج ) مشكل سافت بودن دارد.ولی بهترین نتیجه در دامنه 250 میلی متر و دیافراگم 7.1 حاصل می شود.
کاوه قبادیExposure.ir
سلام بر دوستان عزیز،اگر کسی درباره ی فیلتر Polarized مارکVITACON 77mm Japan اطلاعاتی داره،ممنون میشم بهم بگه؟!
کیفیتش چیجوری؟چجوری بفهمم اصل یا تقلبی؟
ویرایش توسط pooriaghadiri : Monday 12 January 2009 در ساعت 00:52
سلام جناب قبادی
من این تستی که فرمودید روی فیلتر UV کنون 55mm انجام دادم
اعوجاج متوجه نشدم ولی به نظرم یه میزانی کدر هست یعنی روی کاغذ سفید که گرفتم میزانی تغییر رنگ یه سمت تیره گی متوجه شدم . و در ضمن یه میزانی هم شیشه لق میزنه
به نظرتون طبیعی هست یا فیلتر تقلبیه؟