به همین خاطر مادربزرگها با روزنامه کهنه شیشه پنجره ها رو پاک می کردند پودر کربن موجود در جوهر چاپ روزنامه که هر نوع چربی رو به خودش جذب میکنه و وقتی چربی هم باشد هزار جور چیز دیگه جذبش میشودسطح فيلتر يا لنز عين آينه ميشه...
به همین خاطر مادربزرگها با روزنامه کهنه شیشه پنجره ها رو پاک می کردند پودر کربن موجود در جوهر چاپ روزنامه که هر نوع چربی رو به خودش جذب میکنه و وقتی چربی هم باشد هزار جور چیز دیگه جذبش میشودسطح فيلتر يا لنز عين آينه ميشه...
علي جان اين از همون پستهاي مورد علاقه جناب قبادي بود كه در تاپيك مرتبط با گالري بهش اشاره شد.
با سلام
دوستان راستی من با دستمال عینک و ال سی دی (نمیدونم فکر کنم اسم خاصی دارن) شیشه لنز این بیچاره(HS20) رو پاک میکنم جداً مشکل داره ؟؟؟؟
اولین بار که با مشکل کثیف شدن لنز روبرو شدم خیلی مشکل داشتم منم از فیلتر ها خوشم نمیاد چرا که باعث گیج شدن نقاط فوکوس میشن همه میگفتند از پارچه عینک استفاده کن منم چند تا پارچه مختلف خریدم که قیمتشون بین 200 تا 500 تومان بود اما وقتی روی لنز میکشیدم بدترو بدتر میشد چون اکثر این پارچه ها حالت نایلونی دارند و جذب نمیکنن و فقط باعث بدتر شدن میشه کم کم به فکر خرید این پک های تمیز کننده افتاده بودم که با پارچه جدیدی آشنا شدم فقط یک بار به چپ و یک بار به راست کافی بود که لنز رو مثل موقعی کنه که هنوز از جعبه بیرون نیومده بود و با یک بار کشیدن روی LCD مثل روز اولش شد شاید هم بهتر از روز اولش.
نمی دونم شاید این تجربه بدرد کسی بخوره که تا بحال از این مشکلات نداشه یا فکر میکنه برای هر چیز کوچکی باید پول زیادی خرج کنه
این پارچه دارای جعبه هست که در تصویر زیر میبینیم
EAGLE.jpg
به نظر میاد این جعبه مربوط به لنز عینک باشه تا پارچه تمیز کننده.
خیلی نرم تر از اونی هست که حتی بشه اسم ضرر رو در موردش بکار برد در اولین لمس نسبت به پارچه های دیگه احساس متفاوتی رو به شما میده و متوجه میشوید که این از اونا نیست
امیدوارم توانسته باشم کمی کنم
Eagle2.jpg