با سلام لطفا فروشگاه تهیه کردید را اعلام فرمایید.
سلام دوستان
برای پاک کردن فیلتر ان دی 1000 (به توصیه یکی از دوستان فروم) دستمال Visible Dust گیر نیاوردم، این کیت Green Clean رو معمولا دارن، برای پاک کردن خوبه؟ کسی تجربه داره ؟!
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود
متانول يا همونwood alcohol در برخي مواقع در تميز كردن فيلتر پلار و يووي خيلي به من كمك كرده.به كوتينگ و شيشه هم آسيبي نرسونده و براي خشك نمودن آن از نوعي پارجه جير كه در تميز كردن عينكهاي طبي پلي كربنات( كوتينك دارن و به خش به شدت حساسن) بكار ميره استفاده كردم. اگر چه اكثر مواد تميز كننده لنز موجود در بازار هم پايه الكل دارند .
من شخصا عملكرد lens pen رو روي لنز ديدم و عالي بوده. نميدونم روي فيلتر هم شايد جواب بده. چربي ها و جاي انگشت رو به راحتي از بين ميبره.
محمد
تجهیزات من :
Canon 600D + Lens 18-55 IS 2 + Lens 50 f1.8 + Lens 100 f 2.8 macro + Macro ring flash Godox
من از لنز پن ونگارد جهت پاك كردن فيلترها استفاده ميكنم ، از نتيجه هم راضي هستم ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
اگر در شرایطی قرار گرفتید که دسترسی به دستمال یا ابزار مخصوص نداشتید، می توان از آب صابون و دستمال کاغذی هم استفاده کرد
ترجیحا آب هم دارای املاح کمتری باشه بهتره (مثلا همراه داشتن محلول مخصوص تمیز کردن عینک ها که بصورت اسپری خودتان می توانید شارژ کنید)
فقط نکته مهم این هست که دستمال کاغذی مورد استفاده باید دارای پرز کمتری نسبت به بقیه دستمالها باشد و تا زمانی که مرطوب بود روی فیلتر کشیده شود. اگر درصد رطوبت پایین بیاد پرز به لنز خواهد چسبید!
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3