خیلی ممنوننوشته اصلی توسط Pooriya_Online
مشکل اصلی من بازتاب نور زیاد از محیط های شفاف است.
در مورد تاپیک خانم نافذ .. نتونستم پیداش کنم.
در ضمن چه مارک یا خصوصیتی براس انتخاب یک فیلتر pl برای دوربین من مناسبه؟
خیلی ممنوننوشته اصلی توسط Pooriya_Online
مشکل اصلی من بازتاب نور زیاد از محیط های شفاف است.
در مورد تاپیک خانم نافذ .. نتونستم پیداش کنم.
در ضمن چه مارک یا خصوصیتی براس انتخاب یک فیلتر pl برای دوربین من مناسبه؟
اگه مشکلتون بازتاب نور هستش همون پولاريزه (پولارايز يا PL) براي همين کار هستش...نوشته اصلی توسط MRB
اصولا مارکهاي کيکون و هويا پيشنهاد ميشه...
البته خود سوني هم داره.. کنون هم داره که خيلي قيمت بالايي داره من خودم UV دهنه 58 رو قمت کردم 46 تومن واي به اينکه PL باشه...
از دوستان کسي در مورد اين نوع فيلتر ها اطلاعاتي دارند
شما چه اطلاعاتی میخای ؟
این فیلترها نورهای متمرکز مثل نور لامپها رو به شکل ستاره های 5 و 8 پر در میاره . همین.
ببخشید میشه یه نفر بگه فیلتر nd چیه؟
ممنون!
دوستانی كه میدونن فیلتر یو وی یا اسكای لایت ...سایز 28 میشه از كجا تهیه كرد لطفا با ذكر آدرس بنده رو راهنمائی كنند....البته مارك تقلبی سونی در ناصر خسرو موجوده ...ولی از اون رزوه هاش و ماركش معلومه كه تقلبیه ..من اصلشو میخوام و ماركش هم زیاد مهم نیست كه كنكو باشه یا هویا یا هر مارك دیگه ای!
سلام
دارم دنبال يه فيلتر پولاريزه مي گردم براي سيگما 70-300. از بين مارك هاي موجود به نظر شما چه ماركي بهتره؟ مارك خود سيگما رو ميدن 20 تومن (براي دهنه 58) ولي Kenko و Hama و ...ارزونتره. از دوستان كسي تجربه يا توصيه خاصي داره در اين خصوص؟
با تشكر
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
جناب بهمن آبادی، با توجه به تجربه استفاده از انواع فیلترها که در مورد دوستان مختلف دیدم، بهترین مارک و ترجیحا گرانترین را انتخاب کنید زیرا با مقایسه ای که در خروجی ها مختلف داشتیم هرکدام از تصاویر بنوعی تشعشع نور را در قسمتی ولو جزئی ثبت کرده بود و یا تا حدی از شفافیت عکس کم می نمود. البته قصد تبلیغ ندارم ولی جائی در خ باب همایون یافتم که اجازه تست میداد و کمیابترین فیلترها (برای دوربین خودم با شماره بیست و هشت بود) با بهترین قیمت عرضه می نماید. که شاید مشاور خوبی برایتان باشد.
www.OldTribalRugs.com
http://Piks.blogfa.com
Afshin Memarian
Nikon 4500---Canon eos20D---canon 28-105 f/3.5 4.5 USM II ---canon 75-300 USM III f/4 5.6
من همان فيلتر هاي خود سيگما را علي الخصوص مدل هاي جديد Dg را بيشتر توصيه ميكنم
اگه فيلتر ديگه اي را با سيگما در كنار يكديگر مقايسه كنيد خودتان بهتر ميتونيد نتيجه گيري كنيد
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
سلام،
به نظر من هم دادن کمی پول بیشتر بابت فیلتر کاملا" به صرفه هست.البته فکر کنم اختلاف قیمت بین مارک هایی که مثال زدید در سایز های بالاتر به این شکل نباشه و تفاوت قیمت بیشتری دارند.
خیلی نگران نباشید، تا آنجایی که من می دانم تمام مارکهایی که شما ذکر کردید از بهترین مارک های فیلتر هستند، ولی در این اختلاف قیمتی که ذکر کردید به نظرم به سراغ بهترین و شاید گرانترین بروید.در ضمن به نوع فیلتر پولاریزه هم دقت بفرمایید.
فیلترهای سری جدید سیگما هم واقعا" جالب هستند ولی آیا قیمتی در همان محدوده که شما می خواهید دارد؟ ( چون Uv - Dg -77 را خریدم به نظرم فیلترهای پولاریزه آن هم نباید خیلی ارزان باشد.البته بازم میگم در سایز 58 (درسته؟) قضیه قیمت کاملا" فرق می کند. )
فکر کنم مغازه ای هم که منظور دوستمون بوده فروشگاه نور ( آقای جلال خراسانی ) است.
تلفن : 33934469 آدرس : باب همایون - کوچه قنات - پاساژ جوانمرد - طبقه همکف - پلاک 4
البته نمی دانم تا چه حد فیلتر های مارک های معروف را داشته باشند، ولی کلا" مغازه معروفی در زمینه فیلتر است.
موفق باشید
-