دوست خوب فرض بفرمایید که در قوانین فروم هم در خصوص غلط املایی چیزی عنوان نشده باشد . به نظر شما میشه توجیه کرد که بدون توجه و یکبار مرور آنچه که نوشته ایم دکمه ارسال را کلیک کنیم .
دوست خوب فرض بفرمایید که در قوانین فروم هم در خصوص غلط املایی چیزی عنوان نشده باشد . به نظر شما میشه توجیه کرد که بدون توجه و یکبار مرور آنچه که نوشته ایم دکمه ارسال را کلیک کنیم .
ویرایش توسط shabab : Wednesday 18 June 2008 در ساعت 20:18
http://www.akkasee.com/forum/showthr...B3%DB%8C%D9%85
نمیخواهم بحث را کش بدهم، اما مسعود عزیز حتماً تصدیق میفرمایند به فرض ذکر نشدن منع هر چیزی در قانون، اجرایش خوشآیند نخواهد بود.
مثلاً شاید با پژاما به خیابان رفتن مشکل قانونی نداشته باشد، اما چه کسی حاضر به انجام این کار است؟
سلام.
قطعا این آخرین ارسال من در باره این موضوع خواهد بود. چون از کش دار شدن همجین بحسی حال خوبی به افراد دست نمیده. اما وقتی میشه املای صد در صد صحیح رو توقع داشت که مطمعن باشین همه افراد فارسی زبان و مسلط به دایره لغط و املای کلمات هستند. من از دوستانی که غلط املایی رو بی احترامی به خودشون میدونن عذر خواهی میکنم.
ممنون
Camera: Nikon D90
Lenses: Nikon 18-105 VR
Soon: Sigma 10-20 f4.5
Bag: Kata KT-DR 467i
خب!
مسعود جان این فیلترها - کلوز آپ - ممکن تا حدی فاصله کانونی رو کاهش بدهند و تصویر ماکرویی ایجاد کنند ولی کیفیت یک لنز ماکرو را ندارند.
از طرفی دهانه ۱۸-۵۵ کوچک هست و احتمالا لنزهای دیگری که بعد تهیه کنید دهانه بزرگتری دارند و در نتیجه هر چی فیلتر (پولارایزه ، ND و کلوزآپ) برای این لنز بخرین بعدا بلا استفاده میمانند.
که راه حلی هم داره . فیلتر با دهانه بزرگتر بگیرین و با تبدیل به ۱۸-۵۵ متصل کنید.
این هم نمونه های فیلتر کلوزآپ :
لینک
محمدرضا
اگه پست بنده خدای ناکرده باعث اهانتی شده عذر میخواهم .
مدیران محترم چنانچه لازم دانستند هرکدام از پستهای بنده رو در این تاپیک حذف کنند .
[SIZE="4"]با سلام
من به تازگی یه نیکون دی40 گرفتم همراه با لنز 18-55 . میخواستم چند نوع فیلتر بگیرم . 1 . کلوزاپ 2. پلورایز 3. uv . لطفا در مورد سایز آنها و مدل و آدرس آنها در تهران منو کمک کنید. در ضمن میخواستم اگه یه لنز تله بگیرم بتونم از اونها استفاده کنم . فکر کنم دهانه لنز من 52 باشه. قیمت برام مهمه نمیخوام زیاد گرون باشه.حدود 30-40 تومان. با تشکر از دوستان عزیز[/SIZE].
توی پاساژ جوانمرد در باب همایون یه فروشگاه است فقط فیلتر می فروشه. از ارزون تا گرون رو داره. می تونه تست هم کنی. توصیه می کنم لپ تاپ ببر و با فیلترهای مختلف عکسهات رو روی مانیتور تست کن. بعد با توجه به پول و سطح کیفیتی که می خواهی یکی رو انتخاب کن.
موفق باشی
[CENTER][/CENTER]
سلام
دوست عزیز هر لنزی یک دهانه ی فیلتر داره ( قطر) و تنها در صورتی می شه از فیلتری روی دو لنز استفاده کرد که قطر فیلترشون یکی باشه. البته تبدیل هایی هم برای افزایش یا کاهش قطر فیلتر ها هست ولی خیلی به صرفه و قابل توصیه نیست به ویژه اینکه اینروزها اغلب لنز های خوب و سریع ( دیافراگم باز) قطر های خیای بالا (اغلب 77 میلیمتر) دارند و معمولا قیمت یک فیلتر در مقابل قیمت یک لنز چند دهم یا صدم درصد بیشتر نیست. پس به فکر استفاده از فیلتر برای آینده نباشید.
دوم اینکه فیلتر بد و ارزون قیمت اثر معکوس روی کارتون داره و هیچ وقت دنبال فیلترهای ارزان قیمت و تقلبی نباشید. مثلا یک فیلتر پولاریزه ی خوب کمتر از 40.000 تومان قیمت نداره. UV خوب از 15 هزار تومان به بالاست و ...
توصیه می کنم از برند سیگما که تقلبیش توی بازار نیست و نمایندگی داره ( شرکت سی گل) استفاده کنید.
فیلتر rm 90بسیار تخصصی بوده و قیمت بالایی دارد.روی دوربین های اینفرارد تنها عکس سیاه و سفید میتوان گرفت .سرعت شاتر هم زیاد فرقی نمیکند .مورد استفاده بیشتر برای شناسایی اثر انگشت و موارد پزشکی بکار میرود .در لند اسکیپ آسمان کاملا سیاه میشود