Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سلام
در این که از فلاشهای چینی بهتر هست که شکی نیست اما نکته اینه که ایا با وجود قیمت حدود یک سوم فلاش الینکروم ایا از کارایی ان کم میشه
یعنی بعدا با مشکل مواجه میشم به لحاظ کیفیت قطعات یا اینکه بخاطر موارد حرفه ای تری که در فلاشهای اروپایی هست قیمت این فلاشها بالاست (کلوین ثابت در تعداد شاتهای بالا و پی در پی)
لطفا کسانی که با محصولات godox اشنایی دارند راهنمایی کنند
اگه محصول مشابه ای هست که قابل مقایسه با این محصول باشه لطفا راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش تشکر
دوست عزیز نفرمودید چه مشکلی تا به امروز با فلاش های چینی داشتین؟؟؟؟
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سلام به همه
ایا محصولات وستکات (westcott )در ایران یافت میشه (نمایندگی فروش داره)
دنبال این محصولش هستم
2336-angle-right_2.jpg
24-2-2336-Angle-Back.jpg
روز پنجشنبه اتصال اسپیدلایت godox مدل s-type بصورت کیت با سافت باکس تاشو ۴۰×۴۰ به قیمت ۱۶۰ تومان خریداری شد.
GODOX PHOTO EQUIPMENT CO.,LTD
با اینکه جنس بدنه پلاستیکیه ولی به نظر محکم میاد و پیچی که هد فلا رو نگه میداره هم خیلی محکمه (البته یه مقدار سخت میپیچه) ولی پیچ نگهدارنده چتر خیلی محکم نیست (شاید هم اینی که من دارم مشکل داره) و با کمی تکون دادن چتر شل میشه!
در کل در حد این چند ساعتی که فرصت کردم باهاش بازی کنم، از کیفیت خودش و سافت باکسش راضیام
پ.ن: البته من دنبال خود براکت به تنهایی و یا بصورت کیت با سافت باکس ۶۰×۶۰ بودم، ولی این تنها مدلی بود که پیدا کردم!
این مدل رو دقیقا بخاطر همین خریدم که هم چتر بهش وصل میشه، هم سافت باکس تاشو و هم اتصال Bowens داره و تجهیزات با این استاندارد ( کاسه رفلکتور، سافت باکس، اسنوت، بیوتی دیش و…) هم بهش وصل میشه…
پ.ن: برای اطلاعات بیشتر لینک فوق رو ببینید.
سلام دوستان وقتتون بخیر.
در مورد قیمت کیت فلاش 400 ژول Mettle اطلاعاتی دارین؟
ممنون. :)
مازیار میرالی
از دوستان کسی تجربه کار با فلش دریم لایت دارد؟
دوستان لطفا به من کمک کنید
کار من خبری هست و باید از گجتهایی مثل موبایل و تبلت و لپتاپ، عکس بگیرم. البته برای بخش بررسیهایی که انجام میدم، مهم هست که کیفیت عکسها بالا و واضح باشه. مثلا میخوام کلیدهای کنار گوشی رو نشون بدم یا پورتهای لپتاپ رو! یا عکسهای زیبا مثل کاور بررسی بگیرم.
الان یه اتاق ۱۲ متری دارم که برای کارهای عکاسیم میخوام اختصاصی ازش استفاده کنم. یه دوربین کنون 550D با لنز 18-135 دارم و حالا میخوام برای این کارهایی که عرض کردم، فلاش مناسب یا سافت باکس و این چیزا بگیرم.
خواهشا بهم راهنمایی کنید که چی بگیرم تا کارم رو راه بندازه؟ حدود قیمتی یا مارکش رو بگید. کلا اطلاعاتم هم جالب نیست چون کار اصلیم هم تهیه عکسهای خبری بوده که قاعدتا ارتباطی با این سافت باکس و ژول فلاش و چتر (که نمیدونم اصلا چه کاربردی داره!) و این چیزا نداره.
لطفا بگید که چه چیزهایی برای استارت کارم در این مدل از عکاسی نیاز دارم؟
پیشاپیش از لطف شما ممنونم