متشکر.
پس تجربه ی خوبی از استفاده ی این دو برند داشتید.
مدل انشتین رو نتونستم متاسفانه پیدا کنم قیمتی ازش دارید؟ بنظر تنظیمات بسیار خوبی رو داره.
در مورد کالیبره ی رنگی توی لایت روم راستش من همین مشکل ماجنتای صورت رو داشتم که چندین آموزش لایت روم از JKost دانلود کردم و زیر یکی از ویدئو
ها مشکل رو پرسیدم ، گفتند این بخش به همین منظور ایجاد شده و فقط تاکیید روی تونالیته ی رنگی RGB دارد و تاثیری روی دمای رنگی نخواهد گذاشت.
که مسلما یک دلیل جدید برای عکاسی به صورت خام ایجاد کرد و خیلی کار من رو ساده کرد با زدن Preset به راحتی این مشکل رو میتونم توی عکسها به میزان دلخواه رفع کنم که پیشرفت خوبی محسوب میشد.
یک عدد سافت باکس 110x90 اگر اشتباه نکنم (همین حدود) تهیه کردم به قیمت 110 هزارتومان از برند Dynaphos مدل Dp-2497 از بندرعباس (هنوز دو عدد دیگه موجود هست
)
جدا میتونم بگم کیفیت کاری بسیار خوب بود و روشی که برای نصب کردن این سافت باکس ارائه شده بود کار رو خیلی راحت میکرد
یک سر گلوله مانند دارد که به شما اجازه میده بعد از وصل کردن 3 سیم دیگر بدون کشتی گرفتن برای سیم آخر به راحتی سر همش کنید.
یک دیفیوزر داخلی + گرید هم دارد که واقعا برای 110 هزارتومان انتخاب جالبی به نظر میاد.
پس اگر S&S تخلیه ی داخلی دارد که جداً برای یک برند چینی مورد بسیار مناسبی هست.
احتمالا بعدا سراغ همین مدل برم.
برای تریگر شما از چه سیستمی استفاده میکنید؟
Slave , با سیم یا بی سیم؟
هزینه ی مدل های بی سیم به گمانم خیلی زیاد باشه (مدل هایی مثل پاکت ویزارد)