گیره به نام سوپر کلمپ معروف است.سلام.
جناب میلانی من این گیره مخصوص رو از خیلیا شنیدم.ولی خودم ندیدم چجوری هست.
توی شیراز هم به هر مغازه ای گفتم نمیدونست.
اسم دیگه ای نداره ؟ عکسی ازش دارید ؟
اگر بخواهید زیر پا هم برود بله . فون های فنری که اینجا هست فقط بدرد عکس های نیم تنه میخوردجناب میلانی عزیز عذر میخوام متوجه نشدم اینو در جواب سوال بنده فرمودین یا خیر، ممنون میشم راجع به جنس و اندازه فون و قیمت حدودی اونم راهنمایی بفرمایین
هدف واقعی، آموختن عکاسی نیست. هدف این است که چگونه زندگی را زندگی کنیم.
*****هميشه عكس غم باش!!!
سلام.من دوتا فون سفيد و مشكي 5*3گرفتم.كه جنس سفيده بنر خام هست قيمتش شد 35تومن ومشكي جنس مخمل 65تومن.هيچ ماركي هم ندارن.براي نصبشون ابتكار به خرج دادم و خودم درست كردم!مشكلي هم باهاشون ندارم.جنس مخمل اصلا چروك نميشه
دوستان من میخوام برم مهد کودک عکس بگیرم نیاز به فون تاشو دارم
تو شیراز جایی سراغ ندارید ؟ قیمتاشون چقدر هستند؟
تو اینترنت هم هست ؟
دوستان ممنون میشم ادرس جایی که بشه فون پراتیل خرید ارزان قیمت رو تو تهران بهم عنوان کنند
مثل پارچه فون رو جدا بخرم و سه پایه و استند اش رو جدا من پرسدم استند اش رو بهم 250 هزار تومان گفتند واقعا گران هست برام! جای نمیشناسید بتونیم ارزان تر بخریم و همین طور فون رو!؟
سلام
یک عدد Background پورتابل از آلتون به قیمت 160 هزارتومان خریداری شد.
سایز 210cm در 150cm.
جنس و کیفیت کار بدک نیست و بنظر من برای این قیمت کاملا قابل قبوله ولی
1-صاف قرار نمیگیره ، در هر شرایطی یا به سمت راست خم میشه یا چپ به دلیل جمع شدن زیاد.
2-حدود 60 سانت جمع شده اش به صورت دایره هست که مثل چادر جمع میشه.
3-ظاهرا محصول S&S هست.
یک طرف مشکی و یک طرف سفید.
دوستان فردی فون 2 در 4 یا 2 در 5 تونسته تهیه کنه؟
ابعاد به ظاهر استاندارد گویا 2*3 و 3*5 و 3*6 هستند اما عرض 3 برای من زیاده، میخواستم ببینم اگر ابعاد مد نظرم به صورت آماده توسط فردی خریداری شده بهم معرفی کنید وگرنه فروشگاهی که این ابعاد رو برش میده بهم معرفی کنید.
ممنون