سلام
دوست عزیز،
این نوع جواب دادن درخور دوستانی نیست که وقت میگذارند و به سئوالهای یک جمله ای شما با دقت پاسخ میدهند.
لطفا نیازمندی خود را دقیق و و اضح بیان کنید. ابعاد آتلیه تان دقیق بنویسید. نوع عکاسی تان و همه و همه را بیان کنید.
چند دقیقه تایپ کردن اینقدر سخت است؟
سلام دوباره دوست گرامی
من نگفتم شما بی احترامی کردید،
شما بدون هیچ مقدمه و توضیحی نوشته اید،
بی مقدمه و بی هیچ توضیحی میشد جواب داد "بله،بزرگه" یا "خیر،بزرگ نیست!"سلام ایا فون 6*3 مناسب هست یا زیادی بزرگه؟؟؟
دوستان و کاربران از کجا باید حدس بزنند مساحت آتلیه شما چقدر است؟ از کجا بدانند نوع کار و عکاسی شما چیست؟ چگونه باید شما را راهنمایی کنند.
منظور اصلی این بود که سئوالات خود را واضح و دقیق بنویسید همراه با توضحیات مکفی.
شاد باشید.
متاسفانه راقم متن فوق تشریف ندارند، کسی از دوستان میتونه درباره ست معرفی شده در بالا راهنمایی کنه؟
این ستی که شرح داده شده تقریبا همان چیزی است که من مدتها در فکر تهیه یا ساخت آن بودم. که بشه راحت جداش کرد، راحت سرهم کرد و راحت حمل و نقل کرد.
این فروشگاه آلتون اصلا کجاست (در پیام خصوصی اگر لازم هست ممنون میشم بفرمایند) که مراجعه کنم و بلکه همچین محصولی رو ببینم و تهیه کنم.
با تشکر
محمدرضا
تلفن یا آدرسش رو از سایت www.altontrading.com میتونید پیدا کنید.
ضمن اینکه طبقه ی پائین پاساژ ایران پگاه ( کوچه ی جوانمرد، باب همایون ) هم دارند. بنده همین مجموعه رو حدود 2 ماه پیش از همون پائین خریدم.
داخل اون کیف برزنتی، دو الی سه عدد چتر هم میتونید جاسازی کنید.
ایناهاش
http://www.dorbinshop.com/flash/Stud...ckdropsupport/
توضیحاتش هم باهاش است
با آلتون تماس گرفتم و موجود نداشتن. به جاش پیشنهاد خرید یک ست مشابه رو میداد که طبق توضیحاتشون فونش بصورت فنری جمع میشه و دولایه مشکی و سفید هست و البته ثابت و بدون تعویض.
من قیمت نگرفتم چون عرضش 1.5 بود و طولش 2 متر و خیلی کوچک بود. ولی دوستان اگر تمایل داشتند میتونن این مورد رو هم در نظر داشته باشند.
محمدرضا