سلام
چند روزيه دارم تلاش ميكنم يه پايه و فون (ترجيحا پرتابل) براي استفاده در منزل بسازم. توي جستجوهام زياد ديدم كه با لوله هاي pvc و اتصالات اون ساخت پايه فون رو آموزش داده بودن. چند متري pvc سايز 20 و تعدادي زانو خريدم (سه راهه رو هيچ جا موجود نداشتن). مي خواستم ببينم از كسي دوستان اقدام به ساخت دست ساز پايه فون كرده؟ با وسايل موجود بهترين طرح چيه؟ (ضمن اين كه به نظرم از طرفي اين لوله ها استحكام كافي رو نداره و از طرف ديگه استفاده از سايزهاي بالاتر ظاهر جالبي نداره)
ممنون
سلام
من امروز توى باب همايون دقيقا به دنبال يک سرى از وسايل پرتابل بودم از جمله همين پايه هاى فون. يکى از جاهايى که سوال کردم دوتا پايه فون 3مترى مدل 280 T رو با يک لوله براى قرار گرفتن فون رو گفتن 190 تومان.البته ظاهرا يک اتصالى هم براى پايه ها در نظر گرفته شده که روش ميشه دوتا پايه اتصال زنجير دار براى دو رنگ فون رو ,روش قرار داد. البته مدلهاى ديگه اى هم بود که به گفته خود مغازه دار بسته به جنس پايه ها قيمتشون هم بالاتر ميره.
من خودم چندسال پيش دوتا پايه سبک براى فون گرفتم که جابه جايى اونها راحت بود به نسبت اما خب دقيق همين سبکى موقع کار بسيار اذيت کننده بود و دائم بايد حواسم به پايه ها مي بود که مبادا وسط کار ولو بشن
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
همون طور که فرمودند باب همایون و پاساژ ایران پگاه و ناصرخسرو زیاده، باید بگردید تا بهترین قیمت رو پیدا کنید. اگر در نظر بگیریم 2 تا سه پایه55 تومنی بعلاوه یک میله که نهایتاً 20 تومن در بیاد، 130 تومن میشه بعلاوه یه کیف که 10 تا 15 تومن هزینش بیشتر نیست در مجموع 140 تا 145 تومن. بقیشم باید ببینید فروشنده چقدر باهاتون راه میاد ولی پیش از عید من هم قیمت 190 رو از چند جا داشتم.
من خودم بیشتر دنبال این بودم که سه پایه های مناسب تر خودم تهیه کنم ولی اون لوله وسط برام مشکل ساز بود و نتونستم پیداش کنم، حتی سراغ لوله جارو برقی که به صورت تلسکوپی هست هم رفتم اما 3 متری پیدا نمیشد و اتصال دو سری هم زیاد پایدار نبود و باقی موارد هم سنگین میشد.
ویرایش توسط Iman.sh : Wednesday 8 April 2015 در ساعت 19:18