ممنون داداشو اخه دوستی گفت فون از 50 تا 180 هست. خواستم ببینم چه جنسی هستن
این فون تو عکس این سیاه پوسته چه جنسیه؟فون نازک به کارم نمیاد اخه اجسام پشت فون معلوم میشن
ممنون داداشو اخه دوستی گفت فون از 50 تا 180 هست. خواستم ببینم چه جنسی هستن
این فون تو عکس این سیاه پوسته چه جنسیه؟فون نازک به کارم نمیاد اخه اجسام پشت فون معلوم میشن
از دوستان کسی از فون های PhotoFlex ( از جنس پارچه Muslin ) استفاده کرده ؟
یک نوع فون مثلاً مخملی چینی تو بازار هست که ابعاد 3 در 5 مترش، حدود 60 هزار تومن در میاد، از لحاظ رنگ و عدم رفلکس نور فلاش خوبه، ولی کیفیت فیزیکیش اصلاً خوب نیست. مثلاً اگر روی رنگیهاش، چسب کارتن بچسبونید و اون رو جدا کنید، مخملی های فون، بصورت پراکنده با چسب کنده میشه ( کچل میشه ) و اون قسمت ها سفید میشه ( رنگ پشت پارچه معلوم میشه ) که اگر تو عکس معلوم بشه، مجبور روتوش کنیدش ... اگرم که کفش پاشنه بلند روش بره که دیگه هیچی :)
سلام
كسي از دوستان تجربه استفاده از بنر هاي مات به عنوان فون رو داره؟
يعني روش طرحي چاپ و استفاده بشه.
توضيح: تقريباً همه بنرهايي كه در سطح شهر مي بينيم براق هستند به خاطر مشتري پسند بودن.
منم به بنر بعنوان بک، فکر میکردم ... پرس و جو که کردم، گفتند نوع ماتش در بازار نیست ( شاید بوده و اون بابا ندیده بوده )
احتمالاً اگر هم باشه و روش پرینت بشه، به احتمال زیاد، باید نور فلاش رو منعکس کنه که اصلاً مطلوب نیست. من دنبال پارچه ی Muslin خیلی گشتم و پیدا نکردم. برای خالی نبودن عریضه ازین مخملیها گرفتم. اصلاً انعکاس نداره، چون سطحش اصلاً صیقلی نیست و نور در پرزهاش کاملاً مستهلک میشه. اما فکر نکنم به یه سال عمرش برسه :) اگر از Muslin خبری شد، بمن هم خبر بدید، ثواب داره :)
راستی، یه مدل فون پرتابل 1.5mx2m هم شنیدم تو بازار هست ( احتمالاً مثل آفتابگیرهای جلوی داشبرد، که دایره ای هستند و جمع میشن تو هم باید باشه ) کسی از دوستان با این نوع کار کرده ؟
بنر مات بيشتر براي پشت صحنه مراسم ها و... استفاده ميشه كه با نورپردازي انعكاس نداشته باشه و اصطلاحاً برق نزنه.
قيمت بنر مات خام در بازار كمي بيشتره و ماندگاري رنگ بيشتري داره ولي همه كس پسند نيست و موارد استفاده خاص داره. (براي دستگاه خودم تا الان فقط براق استفاده كردم)
قصد دارم يه رول بنر مات بگيرم و بعد از چاپ طرح، به عنوان فون استفاده كنم. فكر مي كنم نه به اندازه فون هاي آماده ولي تا اندازه اي كار راه انداز باشه.
رول هاي بنر عرض هاي متفاوتي دارند به سانتيمتر: 100-103-105-120-123-130-133-135-140-143- و ... الي 3200 كه البته بعضي عرض ها كاربرد بيشتري دارند و در بازار هم بيشتر موجودند مثل: 100-135-150-200-220-300
هزينه چاپ هم بسته به كيفيت چاپ و محل كار بسيار متفاوته. در شهرستان ها بيشتر و در تهران و شهرهاي بزرگ كمتر.
با كيفيت چاپ خوب (و نه عالي) و بنر 13 اونس هر متر مربع بين 7 تا 9 ت (قيمت كاملاً تقريبيه چون به عوامل زيادي بستگي داره)
موفق باشيد.
من از نزدیک یک مدل از اینارو دیدم متاسفانه چون براق هست نور فلاش رو منعکس میکنه . . .راستی، یه مدل فون پرتابل 1.5mx2m هم شنیدم تو بازار هست ( احتمالاً مثل آفتابگیرهای جلوی داشبرد، که دایره ای هستند و جمع میشن تو هم باید باشه ) کسی از دوستان با این نوع کار کرده ؟
پـوریـا ارشدی
salam dustan
kasi midune koja mishe fone daste do peyda kard?