آقا عید و تعطیلات . . . بعد از عید پیگیری میکنم.
آقا عید و تعطیلات . . . بعد از عید پیگیری میکنم.
دوستان فون کاغذی قیمتشون چقدره ؟
کسی استفاده کرده ؟ نتیحه رو بگه
اگر جایی پیدا کردید خبر بدید. بنده استفاده کردم نتیجه هم عالی است.
من 4 تا سفید سیاه خاکستری سبز از ناصر خسرو حدود 350 گرفتم.به غیر از سیاه از همه راضیم اما مصرفشون بالاست و اگه فکری برای قسمت پاخور نکنید زود تموم میشه خاکستریش فوق العادست.اما سیاهش مثل پارچه ای سیاه نیست البته بک لایت تو پارچه ای جالب نمیشه اما با این سیاه بهتره.یه نکته دیگه اگه همیشه باز باشه به مرور رنگش عوض میشه و کم رنگ تر میشه اما چون میشه از دوطرفش استفاده کرد باز به صرفه تره.توی خاکستری اگه نور پشت یکنواخت باشه با سلکت هیو سچوریشن میشه راحت رنگ بک گراندو عوض کرد.این دو تا عکسو روی خاکستری گرفتم
IMG_7520b.jpgIMG_7630.jpg
ویرایش توسط yaray : Wednesday 28 January 2015 در ساعت 15:13
سلام شما فون کاغذی رو پیشنهاد میدید یا پارچه ای مخمل یا جورای دیگه البته میدونم کاغذی فوق العادس ولی قیمتش نجومیه!
دوست عزیز 100% که فون های کاغذی بهتر هستند و نتیجه بسیار بهتری رو نسبت به فون های مخملی می دهند. فون های مخملی مشکل کثیف شدن دارند و همچنین خود مخمل سایه هایی رو روی خودش ایجاد میکنه. مشکل پرز رو هم به این مشکلات اضافه کنید که چند روز یه بار باید جارو بکشید. فون های کاغذی در طول حدود 11 متر وحود دارند که هر وقت کثیف شد می تونید ببرید و از بقیه فون استفاده کنید. در صورت استفاده از فون های مخملی وقت زیادی رو روی پروسس عکسها برای بهتر شدن بک گراند خواهید گذاشت در حالیکه با فون کاغذی سریع و بی دردسر به نتیجه دلخواه می رسید. در کل با توجه به مزایایی که فون های کاغذی دارند، ارزش هزینه بیشتر رو دارند.
فون های جنس جیر چطور هستند 3*5خاکستریش رو من 85 تومن قیمت گرفتم؟
فون های کاغذی اخیرا تو ناصر خسور به وفور یافت میشه من چند ماه پیش اونجا بودم شاید بالای 30-40 رنگ موجود داشتن تا جایی که مثلا سه چهار جور سفید موجود بود و چند طیف هم انواع خاکستری داشتن
در مورد اینکه کدوم بهتره صرف نظر از تجربیات شخصی افراد نظر من اینه که همیشه یه نگاهی به حرفه ای های دنیا بندازیم جواب دستمون میاد
بین عکاسان مطرح:
- وقتی عرض زیاد لازم نیست کاغذ استفاده میکنن هم تنوعش بیشتره هم کیفیتش خیلی بالاست
- اما در مورد فضاهای بزرگ اونجا تا فونهای عرض 6 متر هم وجود داره که بسته به نیاز استفاده میکنن
- و از اون هم لاکچری تر دیوار های مخصوص هستش که استفاده میکنن دیگه نه محدودیت فضا دارن نه رنگ البته به علت هزینه های بالا این مورد بیشتر توی دنیای کلیپ سازی رونق داره
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8