با فروشگاه ایران فلاش تماس بگیرید مخمل مرغوب رو براتون ارسال میکنند..
با فروشگاه ایران فلاش تماس بگیرید مخمل مرغوب رو براتون ارسال میکنند..
دوستان من بنر رو زیاد توصیه نمی کنم.برگشت نور از سطح آن بسیار بیشتر از حدی است که باید باشد و جذب نور بسیار کم است.
اصولا متریالی مناسب است که مقداری از نور را هم جذب کند و باعث اور شدن نشود.
اما بنر برای کف زمین ( وقتی کف سرامیک و یا پارکت است ) بسیار عالی است و توصیه می کنم همیشه به فکر یک تکه بنر برای پوشاندن زیر پا باشید.
امیر جان هم از قیمت بنر و ... اطلاعات بیشتری دارند اما فکر کنم خام اش را بشود متری 1500 خرید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من الانم در حال استفاده از بنر هستم.شما که اینو تجربه کردین انعکاس فلاش اذیتتون نکردن؟
نکته کنکوری : باید بنر را پشت و رو کنید! روش براقه ولی پشتش خوبه. هفته ای یک بار وایتکس و خلاص!
البته پشتش هم نسبت به کاغذ و یا مخمل براق تره و انعکاس داره اما نچندان که کار خراب بشه اگر تمام نور ها با قدرت و جهت مناسب تنظیم شوند نتیجه عالی است.
سیستمی که من کار میکنم بر اساس اور شدن کامل بکگراند است و اغلب باید نور برگشتی از فون یک یا حد اقل نیم استاپ کمتر از نور اصلی در جلوی سوژه باشد.
در مورد چاپ های رنگی نمی دانم خود رنگ براق ترش میکند لابد. اما من نیازی به فون رنگی هم ندارم نور ها رو رنگی می کنم :biggrin:
البته متر مربع حساب می شود دوستان دقت کنند که مثل پارچه نیست که متر طولی باشه.امیر جان هم از قیمت بنر و ... اطلاعات بیشتری دارند اما فکر کنم خام اش را بشود متری 1500 خرید.
اول اینکه داریم وارد مقوله نور پردازی استدیویی می شویم . دوم اینکه من صلاحیت اظهار نظر قاطع در این زمینه را ندارم اما چون پرسیدید به صورت مختصر تجربیات شخصیم را بیان می کنم. بقیه اش با دوستان با تجربه.میشه بپرسم چگونه بکگراند را رنگی می کنید وآیا بک نور پردازی شده هم مثل عکس با بکهای رنگی میشود؟
برای این کار باید :
الف- بکگراند را کاملاً نور بدهید (که در حالت عادی کاملاً اور اکسپوز شده و اصطلاحاً می سوزد)
ب- به میزان کافی سوژه را از بکگراند دور کنید (در حالت عادی اگر فاصله کم باشد پشت سوژه کمی روشنتر می شود اما در حالت رنگی پشت سوژه رنگی می شود!)
ج- از طلق های رنگی یاهمان چیزهایی که بهش ژل می گویند روی فلاش استفاده کنید.
با یک لایه طلق قرمز نمی توانید انتظار بک قرمز داشته باشید و باید دست کم 3 لایه روی هم استفاده کنید. یا از چیزی مثل یک پلاکسی گلاس رنگی استفاده کنید.من با 4 لایه طلق جلد جزوه به قرمز کامل رسیدم.
به تجربه فهمیدم برای رسیدن به رنگ خالص نباید اجازه نشت نور از بین فلاش و طلق را بدهم (البته دیوارهای فضای من سفید است و نور را بازتاب می دهد) بنا براین استفاده از طلق های رنگی روی پایه شیدر (یا همان بارن دور یا این در های چهار پر) که بین فلاش و طلق فاصله می افتد غلظت رنگ را کم خواهد کرد (مقداری نور سفید از لای فاصله به بیرون آمده و انگار در سطل رنگتان کمی سفید هم ریخته اید)
فراموش نکنید باید لامپ های مدلینگ را خاموش کنید وگرنه در کمتر از 1 دقیقه دود از طلق ها بلند می شود!
د- نور بکگراند در قسمتی که در کادر است باید یک نواخت باشد. مثلاً برای یک فون با عرض حدود 3 متر به 2 فلاش با زاویه مناسب از طرفین نیاز دارید.
که البته باید جلوی نفوذ نور به سمت کناره های سوژه را هم بگیرید( با یک مقوای سفید مثلاً)
و توجه کنید استفاده از 4 لایه طلق روی فلاش قدرت نور فلاش را کم خواهد کرد و بعد از اینکه نور از حد معینی کمتر شود تنالیته های تیره تری از همان رنگ را خواهید داشت مثلاً قرمز چرک.
الان عکس مناسبی دم دستم نیست اما یک عکس از زاک آریاس به همین روش می گذارم که مقایسه کنید .
پ ن : یادم رفت بگم که این روش روی کاغذ بسیار عالی جواب می دهد اما روی بنر به خاطر همان مساله عدم جذب مناسب نور به خوبیه کاغذ نیست. عکس پیوست هم روی کاغذ سفید گرفته شده است.
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 19 May 2010 در ساعت 01:30 دلیل: پ ن
ممنون جناب میلانی
اینم سه تا عکس که از روی نت داشتم گذاشتم .ولی نمی دانم روی دیوار با رنگ روغن جواب میدهد یا نه؟
به نظر شما با این روش میتوان عکس قدی گرفت که زیر پا هم رنگی شود؟(البته فکر می کنم فون باید تا زیر پا بییاید تا یک دست شود)
با تشکر.
دوستان من 3 عدد فون می خوام . سبز. قرمز و ابی . عرض 2 متر و طول 4 متر. دوستان. چه مارکی بگیرم؟ اخه شهرستان هستم و وقت برای رفتن به تهران ندارم. و باید از اینجا سفرش بدهم. قیمت هم نها یتا دونه 100 الی 120 بشه. میشه لطف کنید . مدو و جنس و مارک یا کشور سازنده بگید که من بگیرم؟
__
جای این سوال اینجا نیست. اما با 2 عدد فلاش 500 و 1 عدد سافت و 1 عدد بیوتی دیش یا 2 عدد سافت میشود عکسی مثل عکس گرفته شده در پست #16 گرفت؟ ممنون
عکس پست 16 با دو عدد فلاش گرفته شده. تقریباً بدون مودیفایر. سخت نیست فقط باید زاک آریاس باشید!
جنس زیادی که توی بازار نیست. یکی غون های برزنتی که رنگشان کرده اند . یکی هم فون های مخمل که اخیراً خیلی نازک شده اند. البته یک مدل تاشو شبیه رفلکتور هم جدیداً وارد شده است.
این فن هایی که شبیه رفلکتور جمع می شن تا اونجایی که من شنیدم تا زیر پا نمیرن و فقط برای عکس های نیم تنه کاربرد دارن.درسته؟؟؟؟
هانی معارف وند