از ناصرخسرو اصولا !
اما قیمت ! والله وقتی فون 3 در 6 را حدود 220 هزار تومان می دهند باید دید شما چند متر مربع خریداری می کنید و یک مقداری رویش خواهند کشید و بعد به شما خواهند فروخت چون اصولا 3 در 3 را 110 هزار تومان نمی دهند ( فکر کنم 140 تومان باشد )
البته فون های درجه پایین تر و بالاتر با قیمت های دیگر هم احتمالا هست.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان من آتلیه ام فضاش کمه و با نور پردازی فون سفید مشکل دارم نمیدونم اساتید چجوری فون سفید را نور میدن که تو عکس کاملا سفید باشه البته اگه فضای آتلیه بزرگ باشه و فاصله سوژه با فون زیاد باشه میشه با دو تا سافت باکس بزرگ فون را کاملا یکدست سفید در آورد ولی تو فضای کوچک که سوژه هم بچه کوچک و شیطون باشه و مدام حرکت کنه کار سخت تر میشه با این تفاسیر من تصمیم گرفتم از یه سافت باکس بزرگ استفاده کنم بعنوان فون سفید نظر دوستان چیه نور اون به سنسور آسیب نمیزنه ؟ دوم بزرگترین سایز سافت باکس چیه البته باید عمق زیادی هم نداشته باشه که کمتر جا بگیره
میشه از کاغذ دیواری های رنگی مثل زرد آبی قرمز به جای فون استفاده کرد . . . چون تردید دارم که کاغذ دیواری های مات . . . نور رو باز تاب می کنن یا خیر . . . !!!!
فون های کاغذی خیلی خوبن اما خب مارک hama رو قیمت گرفتم 260 قیمت همکارش بود . . .
الان مد شده که عکس های استودیوئی با بک های کاغذ دیواری طرحدار (مثلا طرحهای نقره ای روی زمینهء قهوه ای سیر، خاکستری تیره یا حتی سیاه) میگیرند.
اصولا از کاغذ دیواریهایی که الان در بازار تحت عنوان قابل شستشو هستند، نباید توقع عدم بازتاب مسئله ساز را داشته باشید؛ اما قبل از خرید اصلی، شاید بهتر باشه که یکی دو متر طول برای انجام تست خریداری و امتحان کنید.
مارک هاما بسیار کیفیت خوبی داره، ولی با توجه به طول ۱۱ متر و قیمتش، کمی برای کار آماتوری و بودجهء محدود مناسب نیست.
کسی از دوستان تجربه کار با فون های شطرنجی رو داره . . . کیفیت این فون ها چگونه است ؟ . . .اینم نمونه اش . . .
lg_9c1b5_143_242_blue.jpg
در عکس دون دون هاش دیده نمیشه. اما معمولا نازک هستند
دوستان من فون برقی خریدم
اما چون دسترسی به نصاب ندارم
لطفا راهنمایی کنید چه جوری خودم می تونم نصب کنم . مثلا واسه اینکه به سقف وصل کنم بعد از دریل چه جوری پیچ رو باید محکم کنم
باید از رولپلاک و پیچ، تواماً استفاده کنید تا گیرایی لازم به گچ و گچ و خاک پشت آن (و احتمالا آجر کاری یا بلوک سقفی) بواسطهء بازشدن پره های رولپلاک در دیوار (هنگامی که پیچ به داخل آن نفوذ میکند، تامین شود.
سقف تان اگر از سقفهای امروزی که موسوم به تیرچه بلوک هستند، باشد، باید حداکثر تعداد پیچ ممکن را استفاده کنید.
سعی کنید از متهء دیواری ۸ یا ترجیحاً ۱۰ استفاده کنید و از ابزار فروش، رولپلاک و پیچ متناسب با همان سایز را تهیه کنید. (اگر فروشندهء فون به شما پیچ و رولپلاک نداده و یا اگر داده مرغوب نیستند)
ابتدا جای سوراخهای ورق فلزی پایه فون را روی سقف، شابلن کنید، سپس اقدام به سوراخکاری با مته موسوم به «الماس» (بین عوام به مته دیواری هم موسوم است) و دریلی که حالت «چکشی» دارد کنید. اگر دریل تان دارای دور متغیر گردش است، از حداکثر دور آن استفاده نکنید.
پیچها را با دست (و نه پیچگوشتی) تا نیمهء طولشان در رولپلاک بپیچانید و مثل میخی که در دیوار میکوبید، مجموعهء آندو را به داخل سوراخ سقف بکوبید تا تمام قسمت پلاستیکی رولپلاک داخل گچ سقف برود. اینکار برای این است که کوبیدن رولپلاک خالی، ممکن است باعث له شدن و یا تا شدن رولپلاک شود (پیچی که درون آن با دست میپیچانیم، آن را در قبال کمانش و لهیدگی ناشی از چکش کاری مصون میکند. سپس پیچ را با پیچگوشتی از رولپلاک در بیاورید. با تمامی سوراخهای سقف، همینکار را بکنید. سپس از شخصی برای نگهداشتن قطعه کار به سقف کمک گرفته و اقدام به پیچ گذاری و سفت کردن آنها کنید.
چنانچه در حین دریل کاری بعد از دو سه سانت که مته داخل گچ رفت، دیدید که صدای بسیار تیزی از نوک مته بلند میشود، سریعا دریلکاری را متوقف کنید چون احتمال رسیدن نوک مته تیرآهن یا میلگرد هست و باعث تخریب نوک الماسهء مته و بی مصرف شدن آن میشود (اصطلاحا نوک مته میسوزد)
اگر میبینید که سوراخهای ورق فلزی تان برای پیچی که استفاده کرده اید کمی گشاد و لق تر از حد معمول است، استفاده از واشر (با ضخامت ۱ میل یا بیشتر) توصیه اکید میشود.