چرا از فون های جنس مخمل استفاده نمی کنید .اصلا چروک ندارد و کاملا یک دست تو عکس میافته.
3*5 اش قبلا 55 تومن و یک مدت بعد که پرسیدم 70 بود .(الان نمیدانم چند شده)
چرا از فون های جنس مخمل استفاده نمی کنید .اصلا چروک ندارد و کاملا یک دست تو عکس میافته.
3*5 اش قبلا 55 تومن و یک مدت بعد که پرسیدم 70 بود .(الان نمیدانم چند شده)
قیمتها متفاوته ولی هفته پیش قیمت گرفتم 140 ت*5 اش قبلا 55 تومن و یک مدت بعد که پرسیدم 70 بود .(الان نمیدانم چند شده)
Nikon D600
فونهای مخملی، دوام کمی دارند ... گرچه میتونید تو پاساژ ایران پگاه (ناصرخسرو) براحتی پیداشون کنید.
دو نوع مخمل هم مبلی هست، یکی مات (که برای عکاسی مناسبه) و دیگری براق (که بعلت بازتاب زیاد نور فلاش، برای عکاسی مناسب نیست) ... از قیمتشون اطلاعی ندارم، ولی باید تهیه کنم نوع ماتش رو.
فون کاغذی هم، چون ابتدا بصورت رول شده به مشتری تحویل میشود، بعد از باز شدن، براحتی رول میشود.
با وجود قیمت بسیار بالای فونهای مخملی که بهانه کمیاب شدن داره خیلی گرونتراز قیمت واقعی فروخته مشه .
قیمت 5-3 سفید = 150 ت
قیمت فون مشکی مخملی 5-3 = 200 ت
ارزش خریدشو نداره .
اگه بشه از موکت استفاده کرد با متری 5.500 ت (5-3) = 82500 ت ( رنگهای زیادی هم داره )
دوستان تجربه استفاده از موکت رو به جای فون دارن ؟
شاید امروز امتحان کردم .
به دلیل دو رویه بودن موکت هم میشه از جلو و هم میشه از عقب موکت برای عکاسی استفاده کرد .
تنها مشکلی که هست رنگ سفید نداره .
Nikon D600
فون های سفید مخمل بدرد نمیخوره اگه لک باشه یا کثیف بشود که حتما میشود تو عکس بدجوری خودنمایی میکند مگر اینکه یک نور هم به بک بتابونید که ممکنه بعضی مواقع شرایط اش نباشه
ولی فون کاغذی سفید خیلی خوب و صاف و یکدست هست و اگه کثیف هم بشود میبریمش
به نظر من فون سیاه را مخمل بخرید و فون سفید را کاغذی
موکت هم باید تجربه ی جالبی باشه ... البته چون بافت درشتی دارند، در تاباندن نور زاویه دار (بالاخص کاسه) به اونها باید اجتناب کرد، چون به شدت بافتشون در ثبت در میاد.
احتمالاً هم باید سوژه رو حدود 2 3 متری (در صورت امکان) ازش فاصله داد که بافتش بیرون عمق میدان و بصورت Blurred ثبت بشه که جلب توجه نکنه ...
خدا قسمت کنه یه استودیوی عرض 6 متر ... طول 8 تا 10 متر و سقف 3.5 متر
مشکی که خیلی مهم نیست چی باشه کافیه نور بهش نرسد. برای سفید اگر خیلی مشکل داشتید پشت بنر خوبه
جناب بیاتی ،خدا قسمت کرده من قدرشو نمیدونم .خدا قسمت کنه یه استودیوی عرض 6 متر ... طول 8 تا 10 متر و سقف 3.5 متر
عرض 7 متر و طول 10 متر و ارتفاع 4 متر .
مشکل فقط یک ستون هست که تمام این معادلات رو به هم زده .
مشکل که من با موکت دارم اینکه رنگ سفید نداره .
حتی برای موردی که شما فرمودید میخواستم ازپشت موکت استفاده کنم .
ولی اکثرا رنگهای کرم و قهوه ای روشن و از این نوع رنگها وجود داره .
خوب برای تفریح هم شده میخوام این مورد رو تجربه کنم .
Nikon D600
درود
به دنبال فون های با عرض بالا (5 یا 6 متر و بالاتر) می گردم،
از دوستان محترم شخصی اطلاعی در این زمینه دارد؟!
سپاس
بدرود