سلام
میخوام یه مسافرات کوتاه به اصفهان برم کسی از دوستان جایی رو سراغ داره برای فروش دکور و فون عکاسی؟؟؟
با تشکر
سلام
میخوام یه مسافرات کوتاه به اصفهان برم کسی از دوستان جایی رو سراغ داره برای فروش دکور و فون عکاسی؟؟؟
با تشکر
Nikon D90 - AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6G
دوستان فون های من بعد چند سال چروک شدن انگگار . البته از اول هم خیلی صاف نبودن !
چندجا عکس دیدم از فون های استودیو ها اما فون هاشون کاملا صاف و یکدست بود . جوری که اگار با فتوشاپ یه بک گراند ساخته بودند !
این ها مدل خاصی دارند ؟
سلام به همه دوستان.
اقا من فون های شطرنجی سقید و سبز وآبی دارم که سفید و سبزم کثیف شده.
میخواستم ببینم آیا میشه این فون ها رو شست ؟ یا به خشکشویی داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید اساتید.
سلام
شیراز چه جایی را پیشنهاد می کنید برای خرید فون کاغذی و یا پارچه ای که متری بر حسب متراژ مورد نیازم تهیه کنم؟
من هم دنبال فون با کیفیت و حرفه ای میگردم ...هر چی تو ناصرخسرو گشتم ...چیزه مالی پیدا نکردم ..یه شرکتی هم بود که فون چروک تولید میکرد و یا شاید وارد میکرد ...ولی اونم خیلی قدیمی شده ...
سلام دوستان
به دو مدل فون برخوردم در ناصرخسرو
یک مدل 130 تومنی بود که یکی از مغازه ها داشت و مدل دیگر 180 تومنی بود که اکثرا داشتند...ابعاد هر دو 3در5 و مخملی هستند
جنسشون رو نتونستم مقایسه بکنم
اما یکی از فروشنده ها که مدل 180 تومنی رو داشت گفت اون مدل 130 تومنی جنسش نازکتره و نور ازش رد میشه
میخواستم بدونم دوستان اطلاعی درباره مدل ارزونتر دارن
گفتم شاید 130 تومنیه با 180 تومنیه تفاوتی نداره یا تفاوت کوچکی داره و فروشنده آدم با انصافیه که به این قیمت میده!
با تشکر
سلام
دوست عزیز یه پیشنهاد دارم شاید مفید باشه.
توی بازار حوالی بازار کفاشها تو کوچه سید ولی یه پاساژ هست که متاسفانه اسمش را یادم نیست توی نقشه هم پیداش نکردم به هر حال تو اون حوالی سراغ بگیری راحت پیداش میکنی این پاساژ همشون فوم رنگی با ضخامتهای مختلف میفروشن یک نوع فوم هم دارن که به لمینیت معروف هست و با پارچه لمینیت شده در عرض و رنگهای مختلف و چون طاقه ای هست در طول زیاد. فکر میکنم دوستانی که میخوان فون بکگراند تهیه کنن بد نباشه یه سری به اونجا بزنن و خریداری بررسی اش کنن من دورادور دیدم و به نظرم اومد که برای بکگراند مناسبه از نظر قیمت هم تفاوت قابل ملاحظه ای با بکگراندهای ناصرخسرویی داره.
اگر کسی از دوستان رفت و بررسی کرد لطفا اینجا نظرش رو اعلام کنه بقیه هم در جریان قرار بگیرن شاید فرجی باشه برای دور زدن گرانفروشان عزیز ناصرخسرویی.