استفاده از لامپ کم مصرف برای عکاسی بسیار آزاردهنده خواهد بود و غیر عملی!
چون این لامپها مشکلات زیادی در طیفهای رنگی بوجود میارن...
استفاده از لامپ کم مصرف برای عکاسی بسیار آزاردهنده خواهد بود و غیر عملی!
چون این لامپها مشکلات زیادی در طیفهای رنگی بوجود میارن...
پس كلا يه موضوع غير عمليه؟؟
يا راهي وجود داره؟
حد اقل دل اين پيرمرد مملكت رو نشكونين
يكي يه توضيحي در مورد خيمه نور بده جاهل از دنيا نريم
دوست عزیز....
علت وجودی خیمه نور؟ عکاسی از آبجکتهای کوچک هست...
کنترل سایه... کنترل بازتابها...
برای عکاسی پرتره... وسایل خاصی هست... فلاشهای آتلیه... چتر... سافت باکس...زنبوری... و چیزهای دیگه...
بوجود اومدن هرکدوم از اینها دلایلی داشته که اگر در موردشون مطالعه کنید موارد استفادشون رو متوجه میشید... و دلایلی که مثلا کسی میتونه راحت با دوتا چراغ مطالعه عکس صنعتی بگیره... ولی نمیشه یه پرتره استاندارد گرفت؟
یقینا وسایلی که برای عکاسی از قوری و چنگال استفاده میشه متفاوت با وسایل عکاسی از صورت انسان خواهد بود.
جناب آرش خان
ممنون از توضيحاتتون
هر چند گرانبها بودن اما تقريبا تمام فرمايشاتتون رو ميدونستم
فقط قصدم اين بود كه ببينم كسي از اين وسائل براي كار ديگه استفاده كرده يا نه
و اگه استفاده كرده چه نتيجه اي داشته
این وسایل نهایتا در سایز ۱ متر وجود دارد...
استفاده اصلیش هم همون است که گفتم و میدانستید....
نوع دیگری از این وسایل است... که اسمش و لینکش یادم نیست.... اگر یادم آمد و پیدا کردم عکس و آدرسش رو میگذارم...
نوعی سافت باکس در سایزهای بسیار بزرگ که در نقش بک گراند ظاهر میشود...(باریک- پهن و بسیار بزرگ) و میشود به عنوان دیوارهای نوری هم ازشون استفاده کرد....
بسیار گران هستند و درون آنها هم با همین لامپهای فلاش روشن میشود و با تکنیکهای خاص و شبکه بندی خاص نور بصورت یک دست از اونها به بیرون میتابه...(در حقیقت ساخته شدن برای تولید یک بکگراند سفید در پشت سوژه انسانی...)
اما به علت قیمتهای بسیار گران و سایزهای بسیار بزرگ و جاگیر بودن جایی رو ندیدم که از اونها استفاده بشه...
برای عکاسی از وسایل بزرگ هم سافت باکس های بزرگی هست... مثلا با طول ۳ متر برای عکاسی از اتوموبیل... که داخل اونها هم با تعدادی لامپ روشن میشه و ....
استفاده اینها هم مشخص هست...
خلاصه بالا بریم پایین بیایییم؟ برای عکاسی پرتره و آتلیه؟
همون وسایل عکاسی آتلیه بهترین انتخاب هر عکاس میتونه باشه...
برای ایدههای جدید؟ میتونید امتحان کنید و به ما هم نتیجه رو اعلام کنید... ولی از لحاظ تئوری و عقل سنتی ما... نتیجه مطلوب نخواهد بود.
موفق باشید.
سلام
بله پروسس انجام میگیره
منتها در جهت زیبا شدن و طبیعی شدن سوژه
اما برای اینکه اون رنگ زرد یا نارنجی و قرمز رو حذف و یا کم کنید یکی از راهها استفاده از ابزار Replace Color هست که میتونید سچوریشن رنگ مورد نظرتون رو کم و زیاد کنید ...
مثلا این دو نمونه
که اولی بدون پروسس
و دومی بعد از استفاده از Replace color هست
اما در مورد نور محیط
اگر از پرژکتورهای 500وات یا بالاتر استفاده میکنید خیر, نیازی به حذف نور محیط نیست
به عبارت ساده تر اگر شدت روشنایی نور lightbox از نور محیط بیشتره نیاز به حذفش نیست
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
اما در مورد استفاده از Light Box توی آتلیه که دوستمون سوال کردن
من تا حالا ندیدم که جایی استفاده بشه البته داخل آتلیه چون خیلی منطقی نیست به خصوص با وجود گرمای بیش از حدی که تولید میشه
اما در محیط Outdoor دیدم که بعضی از عکاسان استفاده میکنند و البته بیشتر با استفاده از نور خورشید و رفلکتور
برای مثال
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
جناب فخار
تنظیم این تن ماژنتا.... و یا احیانا ته رنگ زرد و قرمز و اینا؟ هنگام تبدیل فایل raw امکان پذیر نیست؟(چون رنگ بصورت یک دست در کل فضا پخش شده...)
من برای عکاسی این چنینی عموما از فلاشهای آتلیه استفاده میکنم و خیمه نور استاندارد... و خوب مشکلی در مورد وایت بالانس نداشتم...
آخرین تجربهای که داشتم دچار مشکل ناجوری شدم.... برای کم کردن و یک دست کردن نور دوتا از فلاشهای سایه پرکن از کاغذ کالک استفاده کردم... و متاسفانه کاغذهای کالک همشون رنگ ماژنتا داشتن... (از چند جای مختلف هم خریدم.... همین مشکل بود)
خلاصه طیف رنگها رو کلا به هم ریخته بود... یا باید برای همه فلاشها کالک استفاده میکردم! یا هیچ کدام.... (هیچ کدام رو انتخاب کردم و شیرینکاری های دیگری مشکل رو حل کردم...)
ویرایش توسط Arash : Saturday 15 September 2007 در ساعت 12:24