والا سافت باکس هم استاد کاوه جان گفتند. من پرتره . فشیون و کار های تبلیغاتی می کنم.... یعنی بزرگ بدردم نمی خوره؟
والا سافت باکس هم استاد کاوه جان گفتند. من پرتره . فشیون و کار های تبلیغاتی می کنم.... یعنی بزرگ بدردم نمی خوره؟
سلام
براي پرتره گرافي خانگي با استفاده از يك منبع نور (يك هات شو بصورت off Camera) و يك رفلكتور قصد تهيه يه سافت باكس رو دارم. اما نميدونم شكل و ابعاد اون رو بر چه اساسي انتخاب كنم. مربعي يا اكتا؟ چه سايزي؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
شکل سافت باکس بيشتر روی کچ لايت تأثير داره
هرچی بزرگتر باشه نور نرم تری داريد اما فلش قوی تری هم نياز داريد
واسه پرتره نيم تنه حداقل 60 سانت
مدل های 60*90برای شروع خوبه
(امروز اوکاتاباکس خودم رسيد اما هنوز تست نکردم 120cm godox )
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
در تکمیل فرمایش niceevil گرامی، باید عرض کنم با توجه به استفاده از hotshoe دستتون برای سافت باکس های خیلی بزرگ خیلی باز نیست؛ بنده با 80 در 100 و 120 هم استفاده کردم اما به شدت نور ضعیف میشه و مجبورید رو بیشترین قدرت استفاده کرده و در نتیجه ریسایکل تایم میره بالا، باتری زودتر تموم میشه و ...
یه سری سافت باکس مخصوص برای استفاده بر روی hotshoe وجود داره فکر کنم 40 در 40 و 60 در 60 باشه.که نهایتاً تا نیم تنه جواب میده مگر اینکه فاصله رو زیاد کنید از سوژه که اون موقع نور ضعیف تر میشه و ... .
سلام مجدد
به نظرتون با قيمت حدود 18$ كدوم يكي از آيتم هاي زير رو تهيه كنم؟ (قطر اكتاباكس 80 سانتيمتره)
با تشكر
نوعي سافت باكس مخصوص فلاش هاي هات شو هست كه رينگ دارد و فلاش بيرون سافت باكس نصب مي شود.
در تکمیل فرمایش جناب چگینی:
اگر شما پایه های فلاش اکسترنال برای سافت باکس و ... رو تهیه کنید می تونید تقریباً همه جور سافت باکس و ... بر روشون نصب کنید که البته بسته به مقاومت و جنس این پایه ها تحمل متفاوتی برای ابعاد و وزن سافت باکس وجود داره. همونجوری که پیش از این عرض کردم بنده 80 در 120 هم روی اینا نصب کردم و چپ نشد اما مشکل ضعف نور وجود داشت. از طرفی پکیج هایی هم برای فلاش اکسترنال وجود داره که به نظرم قیمت مناسب تری دارن.
Softbox_web_2.jpgSoftbox_web_3.jpg
عکسای بالا تصاویریه که یکی از فروشگاه های معروف قرار داده برای این محصول به اسم "کیت سافت باکس فلاش اکسترنال" که بنده از کیفیتش بی خبرم. بنده اون پایه رو به تنهایی(نوع خیلی قدرتمند و قوی) از کیت این سایت خیلی پیش تر گرونتر تهیه کرده بودم.