ولي من تا به اينجا كاملا ازش راضي ام و هيچ مشكلي نداره .
ولي من تا به اينجا كاملا ازش راضي ام و هيچ مشكلي نداره .
درود بر همگی.
دوستان گرامی من پس از خواندن این تاپیک و بسیاری دیگر در این زمینه و همچنین مطالعه راهنمایی بسیار جالب و خوبی که آقای محبی در امضایشان است هنوز پاسخ برخی از پرسشهایم برای خرید کیت فلش برای استودیو خانگی را نیافته ام که چون به همین کیت گفتگو شده در اینجا مربوط میشود اینجا مینویسم.
به من یک کیت JTL با مشخصات زیر پیشنهاد شده از سوی فروشنده ای در پاساژ حافظ (جمهوری)
1- سه فلاش 160 ژول
2- سه عدد سه پایه
3-رادیوفلاش
4-سافت باکس
5-خرطومی یا شیدر
6-فیلتر
بهای این کیت 460 هزا تومان گفته شده.
پرسشهای من:
1- آیا برای استودیو خانگی این کیت خوب است؟ یا 300 ژول بگیرم؟
2- در این قیمتها آیا میتوانم مارک یا لوازم بهتری بخرم؟ (اگر بله با پیام مکانی که میفروشد را برایم بفرستید تا اینجا تبلیغ نشود).
3-بجز بکگراند و لوازم تزیینی آیا لوازم دیگری برای کار در استودیو نیاز است؟
با سپاس از همه سرورانی که پاسخ میدهند.
سلام- آیا برای استودیو خانگی این کیت خوب است؟ یا 300 ژول بگیرم؟
2- در این قیمتها آیا میتوانم مارک یا لوازم بهتری بخرم؟ (اگر بله با پیام مکانی که میفروشد را برایم بفرستید تا اینجا تبلیغ نشود).
این کیت نه تنها برای استودیو خانگی مناسبه بلکه برای استودیوهای غیر از خانگی البته در ابعاد و متراژ پایین هم مناسبه.
شما به کیت 180 ژول سومیتا که هم بدنه بهتری داره و هم لامپ مدلینگش کم و زیاد میشه هم میتونید فکر کنید.
هدهای 150 ژول آلتون هم تقریبا" با همین قیمتها موجود است ولی کیت نیست و خودتون باید جدا جدا تهیه کنید.
علیرضا اصلانی
سپاس از هم فکری شما.
سومیتا را در همینجا هم خواندم ولی هر چه میگردم جایی روی وب یا فروشگاههای ایرانی روی وب اثری از آن پیدا نمیکنم. شاید درست نمینویسم نام آنرا (Somita) که پیدا نمیکنم. :confused:
پیشنهاد بنده هم سومیاست..به مراتب از jtl بهتر است.
برای هر دو اینها میتوانید با شرکت نوین تجارت پارسیان تماس بگیرید
ست مناسبی برای سومیتا دارند به قیمت 580 گمان کنم.
اما اگر jtl خواستید این دوستمون ست تمیزی دارند
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=106201
علت اینکه در نت چیزی پیدا نکردید اینست که به سفارش ایران تولید میشوند.
ویرایش توسط Jesmi : Monday 26 January 2009 در ساعت 16:34
حمید جسمی
نام محصول JTL Versalight J-160 Kitگمان کنم بهتر همان است که بروم و خیابانگردی کنم تا به نتیجه ای برسم
Brand جی تی ال
مدل
توضيحات
قدرت خروجی : 160 ژول
عدد راهنما : 120
زمان شارژ مجدد : از 5/ تا 3 ثانیه
دمای رنگ : 5600 کلوین
وزن : 810 گرم
کیت شامل : 3 عدد فلاش ، 2 عدد چتر ، 1 کیت شیدر- فیلتر- زنبوری ، 1 عدد خرطومی ، 3 عدد پایه
قيمت ۴,۵۰۰,۰۰۰ ریال
کد HTML:نقل از نورنگار http://www.digihouse.ir/flash/JTL/J60tl/
سپاس دوست من.
منظور من سومیا بود که دوستان پیشنهاد کرده بودند. بهر روی از شما و دیگر دوستان که راهنمایی کردید سپاس فراوان دارم.
دیروز با نشانی که دوستمان hjesmi داده بودند تماس گرفتم و خانمی که پاسخگوی تلفن بود (شرکت نوین تجارت پارسیان) با حوصله و اشتیاق و ادب فراوان پاسخ پرسشهایم را دادند و محلی را برای خرید معرفی کردند. واقعا که بسیاری از به اصطلاح نمایندگان و فروشندگان بایستی از این خانم طرز برخورد با خریدار را فراگیرند.