بعد از تحقیق در وب به این صفحه از کاتالوگ دستگاه رسیدم که مشکلم را حل کرد. این صفحه را برای دوستانی که به این مشکل برخورد کردند آپلود می کنم l-308s_english.jpg
بعد از تحقیق در وب به این صفحه از کاتالوگ دستگاه رسیدم که مشکلم را حل کرد. این صفحه را برای دوستانی که به این مشکل برخورد کردند آپلود می کنم l-308s_english.jpg
LUMU POWER
$299.00
A SINGLE DEVICE FOR EVERY GREAT IMAGE MAKER
Dome Diffuser Side with the fast silicon photodiode to measure Ambient and Flash Exposure.
Flat Diffuser Side with the True Color sensor to measure Illuminance, Color Temperature and Chromaticity.
Made from Stainless Steel and Polycarbonate, Lumu Power is able to withstand use and abuse of every outdoor explorer.
Compatible with all iOS devices using Lightning connector running iOS 8+
lumu_power_front_app_square_web_50_grande.jpg
lumu_power_front_square_web_50_grande.jpg
من زیاد با کار نورسنج و فلاشمتر آشنایی ندارم اما هر وقت قیمت بالاشون رو میددیم با خودم میگفتم چرا همچین وسیله ای نمیسازن که روی موبایل نصب بشه و قیمت تموم شده اون پایین بیاد؟
البته الان هم خیلی پایین نیست.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود
البته قیمت این اکسسوری هم چندان تفاوتی با نمونه های موجود در بازار ندارد. 300 دلار! یعنی اینجا به دست ما برسد چیزی حدود 1500 م ت !
با 1500 م ت می توان فلاش میتر کاربردی مناسبی تهیه کرد.
جدای از آن فقط می تواند برای افرادی که از گوشی های iPhone استفاده می کنند کاربرد داشته باشد در غیر این صورت نیاز به تهیه یک گوشی آیفون هم هست یعنی + حد اقل 700 دلار دیگر.
مجموعا 1000 دلار!
پس این اکسسوری کاملا ناموفق خواهد بود! مگر با قیمت 30 تا 50 دلار عرضه شود!